yardımm

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
merhabalar eşimin ilk evliliğinden bir çocuğu var. Biz evlenene kadar eşim çocuğunu görürdü telefonla konuşurdu hatta gezmeye beraber götürürdük eski eşi ne telefonlara çıkardı ne almaya gittiğimiz Zaman yanımıza gelirdi ne olduysa,biz evlendikten sonra her şey değişti çocuğu almaya gittiğimizde kendisi de özellikle orda bulunuyor çocuğun konuşması için 2 günde bir telefon açıyor ki önceden 10 gün geçse aramazdı çocuğu öne sürerek kendisi sohbet ortamı yaratmaya çalışıyor sor bakalım babana neler yapıyormuş sor bakalım babana şu kişi nasılmış vs konular açarak eski konuları açmaya çalışıyor ben duyuyorum bunları yanımda konuşurlarken eşim hiç bir şekilde diyaloga girmiyor bile ama her telefon konuşmasından sonra benim sinirler tavan duruma geliyor ben mi abartıyorum kıskançlık mı yapıyorum diyorum ama kötü niyet olduğunu seziyorum Nasıl davranmam gerekiyor sizce ne önerirsiniz bana? umursamamaya devam mı edeyim yoksa ben de artık sinirlendiğimi belli edeyim mi

Ben de iyi niyetli bulmadım açıkçası.
Zor bir soru.
Ne yaparım bilemedim...

Aslında çok normal bu yaptıkları belli ki kıskanmış..
Ben hiç takmazdım

Eşiniz çocuğu tek alsın, siz neden eski eşiyle karşılaşıyorsunuz?

Tabiki belli et. Kadin da rahat vermek istemiyo size demek ki.

sız bı cocugu oldugunu eskı esı oldugunu bılerek evlendınız
sonucta esınızde tavırlıymıs bu konuda eskı esıne karsı
bunun ıcın aranıza huzursuzluk sokmayın o hanımı cıddıye almayın
sız onemsedıkce o ugrasır

Eğer amacı ilişkini bozmaksa başarıyor. Kıskanıpda kendini ve eşini yersen kadın amacına ulaşır. Ayrıca biten evlilik bitmiş şimdi siz birliktesiniz kıskanacak pek bir şey de kalmamış. O kadın artık herhangi biri.

Herhangi bir diyaloğa girmedim hiç kendisiyle beraber vakit geçirmek istiyoruz o yüzden teşekkür ederim yorumunuza

Haklısınız orası öyle tabi ben de öyle düşünüyorum ama bazen hassas olabiliyorum ama eşime yansıtmıyorum bu durumu

Çocukla ilgili herhangi bir sorunumuz yok zaten eşimin çocuğu benim de çocuğum eşime yansıtmıyorum ciddiye almamam lazım teşekkürler

esinle konusabilirsin bu konuyu belki, sanki evelndikten sonra daha sik seni arar sorar oldu, bana oyle geliyor falan diyebilirsin. suclar gibi yada sorusturu gibi degil ama sadece soylemek gibi.
hos essegin aklina karpuz kabugu dusurmek diye biseyde var tabi :)

İnanın o da farkında gerçi Hakkı'nı yiyemem bu yüzden daha çok üstüme düşüyor diyebilirim içim o konuda rahat sadece o kadının yaptığı çocukluk hoşuma gitmiyor

Esinize sinirli oldugunuzu belli etmek yerine kiskandiginizi duzgun bi dille aciklayin bence. Gerci zaten esinizin konusmayi kisa tuttugunu falan soyluyorsunuz... Sizde rahat olmaya calisin cunku cocugu bilerek evlendiniz. Bunlarin olabilecegini tahmin etmeniz gerekiyordu.

Eşinize belli etmeyin rahatsız oldugunuzu
Kadın sizden dr tepki gelmeyince bir süre snr vazgececektir

Bilerek yapıyor bariz belli huzur bozmak adına yani
Sakın oyuna gelmeyin
Kocanız sizi sevmiş evlenmiş
Eski eşinden bahsedip de aklına sokmayın

kiskaniyor ve kocasinin mutlu olmasini hazmedemiyor ve sacmaliyor her kadin bu duruma dusebilir yazik deyip gecin

Son düzenleme:
Eşime sinirli davranmıyorum tabi ki bazı şeylere hazırlıklıydım birkaç şey konuştuk eşimle bir problemimiz yok çok şükür teşekkürler
Kesinlikle haklısınız ben de böyle düşünüyorum o yüzden sessiz kalmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…