Oturman gerek yoksa nasıl söksün beybiMaydanoz suyunu iceyim ama o dedigin seye oturmayayim yapamam falan ölür giderim oracikta
Oturm
Oturman gerek yoksa nasıl söksün beybi
Madem sürtünüyorsunuz korunun bari
Ee hamileysen ne yapacaksın evlide değilim yazmissin yaşında küçük ailene nasıl açıklamayı düşünüyorsun
Hamileysen kabul eder arkadaşın bebeği dimi
İçine boşalmamış hatta içine girmemiş. Spermsiz nasıl hamile kalacaksın? Ayrıca yumurtlama döneminde değilsen nasıl hamile kalacaksın? Ayrıca test negatifse nasıl hamile kalmış olabilirisn? İnan o kadar kolay olmuyor. Şehir efsanesi bunlar.
İçine boşalmamış hatta içine girmemiş. Spermsiz nasıl hamile kalacaksın? Ayrıca yumurtlama döneminde değilsen nasıl hamile kalacaksın? Ayrıca test negatifse nasıl hamile kalmış olabilirisn? İnan o kadar kolay olmuyor. Şehir efsanesi bunlar.
Kız yaşın kaç senin bakemMadem sürtünüyorsunuz korunun bari
Ee hamileysen ne yapacaksın evlide değilim yazmissin yaşında küçük ailene nasıl açıklamayı düşünüyorsun
Hamileysen kabul eder arkadaşın bebeği dimi
Neden sordunuz?Kız yaşın kaç senin bakem
Rahat ol tatlım yarında acaba zarım bozuldu mu konusu açarsan onada şimdiden cevap vereyim hayır bozulmadı.Kesinlikle ama o kadar cok yorum o kadar cok ihtimal okudum ki efsaneyi dusune dusune gerceklestiricem yakinda
boşalmadıysa nerden hamle kalıcan
sperm varsa bile o kendi kendine senin içine giricek ölemi o kadar yolu katedecek senin yumurtanı bulucak vallaha billaha süpermen olması gerek adamın spermlerinin hahahahahah
Strestendir bence. Mesela bu ay benimde gec oldu. Çünkü yetistirmem gereken bir proje var ve stresliydim.subat 26da ic camasirsiz surtunerek iliskide bulundum ama bosalma olmadi sadece o akinti denen zevk suyumudur nwdir o temas etti sonra 1martta adet olmam gerekirken olmadim 2martta test yaptim negatif cikti yine adet olmadim dun test yaptim oda negatif ama bugunde adrt olmadim normalde hep duzenli olur bu sefer niye boyle oldu cok stres yaptim ondan mi yoksa hamilelik mi lutfen bilgisi olan yazsinnn
Bu nedir ya. Sen erkek uye olmayasin. Ne bicim bi tabir bu.Hic sorma millet dibine kadar bosalir hamile kalmaz ben zevk suyundan kalicam diyorum kendi kendime sonra biri diyo e duzenli adetin bi anda neden bu kadar gecikti gelde stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?