Yardimmm aciill

İçine boşalmamış hatta içine girmemiş. Spermsiz nasıl hamile kalacaksın? Ayrıca yumurtlama döneminde değilsen nasıl hamile kalacaksın? Ayrıca test negatifse nasıl hamile kalmış olabilirisn? İnan o kadar kolay olmuyor. Şehir efsanesi bunlar.

Madem sürtünüyorsunuz korunun bari
Ee hamileysen ne yapacaksın evlide değilim yazmissin yaşında küçük ailene nasıl açıklamayı düşünüyorsun
Hamileysen kabul eder arkadaşın bebeği dimi

hamilemiyim acaba ? diye düşünmekten olmuyosundur. hamile kalmak için sperm gerek o da yok :) telaş yapma yani

Zevk suyunda çok az da olsa sperm olabilir.

Sürtünerek üstelik boşalma olmadan salt zevk suyuyla hamilelik çok olası değil.

Ee hamileysen ne yapacaksın evlide değilim yazmissin yaşında küçük ailene nasıl açıklamayı düşünüyorsun

Hatami farkindayim ve icimdeki karmasayi bi ben bide allah biliyor

Kesinlikle ama o kadar cok yorum o kadar cok ihtimal okudum ki efsaneyi dusune dusune gerceklestiricem yakinda

boşalmadıysa nerden hamle kalıcan
sperm varsa bile o kendi kendine senin içine giricek ölemi o kadar yolu katedecek senin yumurtanı bulucak vallaha billaha süpermen olması gerek adamın spermlerinin hahahahahah

Kız yaşın kaç senin bakem

Kesinlikle ama o kadar cok yorum o kadar cok ihtimal okudum ki efsaneyi dusune dusune gerceklestiricem yakinda
Rahat ol tatlım yarında acaba zarım bozuldu mu konusu açarsan onada şimdiden cevap vereyim hayır bozulmadı.

boşalmadıysa nerden hamle kalıcan
sperm varsa bile o kendi kendine senin içine giricek ölemi o kadar yolu katedecek senin yumurtanı bulucak vallaha billaha süpermen olması gerek adamın spermlerinin hahahahahah

Hic sorma millet dibine kadar bosalir hamile kalmaz ben zevk suyundan kalicam diyorum kendi kendime sonra biri diyo e duzenli adetin bi anda neden bu kadar gecikti gelde stres yapma

Bir mucize olmadığı sürece hamile değilsindir.
Ama hamile kalırsan mutlaka haber ver bu yöntemi deneyelim hamile kalmak için, hatta korunurken sürtünmek belki daha etkili olur

Strestendir bence. Mesela bu ay benimde gec oldu. Çünkü yetistirmem gereken bir proje var ve stresliydim.

Erkeklerde zevk suyunda cok az bir olasilik dahi olsa sperm olma ihtimali vardir. Netten arastirirsaniz gorursunuz. Sperm hareket eder bunu da biliyorsunuzdur. Birlesmeden sonra insan vucudunda 72 saat disarda 48 saat yasarlar. Yani temizliginizi dogru yapmasiysaniz cok az bir ihtimal de olsa hamile olabilirsiniz.

Stres, tedirginlik yaptiginiz icin adet olmuyor olmaniz yuksek ihtimal. Kan testi yaptirabilirsiniz en kesin ve erken sonuc kan testidir. Idrarda gozukmese de kanda gozukur.

Benim en cok merak ettigim hamile iseniz ne yapacağınız. Bunu soylemekten biktim (benim gibi dusunen insanlarda vardir) kurtaj bir dogum kontrol yontemi degildir! Sevismeyi akil edebilen insanlarin sonucunda hamile kalma olasiligini dusunemiyor olmaları ilginc! Evlilik disi isteyen istedigini yapsin kimsenin ahlak beckisi degilim ama korunmak diye birsey var. Sevismeyi biliyor iseniz yontemleri de biliyorsunuzdur.

Umarim hamile degilsinizdir. Hamile iseniz de bebegi aldirmazsiniz inşallah. Insanlarin eline bir bebek verip bunu öldür denilse bu ne olur? Dogmadigi icin mi bu kadar kolay öldürmek? Kürtaj ile ilgili ne zaman konu açılsa sinir ve uzuntuyu bir arada yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…