Saç Uzatma Yöntemleri Yardımmm eder misiniiz:(

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Saçlarım küt ve hızlı bir şekilde uzamasını istiyorum çünkü uzun saç kullanmayı çöl seviyorum.
Neden kestirdiğime gelirsek, saçlarım siyahtı açtırdım ve yandılar. Mecburen kesildi. Şimdi hızlı bir şekilde eski halini almasını istiyorum çünkü böyle çok mutsuzum. Hangi şampuanı ve neler önerirsiniz saçı çabuk uzayan arkadaşlar yardım eder misiniz? :KK200:

Saçlarım küt ve hızlı bir şekilde uzamasını istiyorum çünkü uzun saç kullanmayı çöl seviyorum.
Neden kestirdiğime gelirsek, saçlarım siyahtı açtırdım ve yandılar. Mecburen kesildi. Şimdi hızlı bir şekilde eski halini almasını istiyorum çünkü böyle çok mutsuzum. Hangi şampuanı ve neler önerirsiniz saçı çabuk uzayan arkadaşlar yardım eder misiniz? :KK200:
aynı durum bende de var uzatmaya çalışıuorum şimdi sürekli bakımlar yap vitamin e vitamini ampulu bemiks ampul bepanthene ampulleri ve faydası olan yağları karıştır mesela sarımsak yağı jojoba yağı menekşe yağı hindistan cevizi yağı yılan yağı zeytinyağı vs. ya da dax supergro al saçlarına uygula kimisinde işe yarıyor çoğu kişide ama benimde saçlarım senin gibi ben 3 kutu bitirdim bende işe yramadı sarımsakları rendele restorex şampuanın içine at dökülmeye çok iyi birebir, revox şampuanı sade kullanabilirsin. onun haricinde birbirimize destek olalım takmayalım kafaya kökü bizde uzayacak bu stili de denemiş oluyoruz tek tesellimiz beni bu sitedeki kızlar ablalar böyle yardım etti hafif uzama oldu 1 2 ayda ama yine küt benimde :(( havuç kürü bana faydasınoldu sinameki kürü çok kötü bana çok kuruttu döktü zaten yıpranık saçlarım koparal dökülmeye devam etti uzattı ama koptuktan sonra ne fayda en iyisi havuç kürü. bir de solgar 5000 kullanıuorum canım inşallah uzayacak saçlarımız :KK200:

aynı durum bende de var uzatmaya çalışıuorum şimdi sürekli bakımlar yap vitamin e vitamini ampulu bemiks ampul bepanthene ampulleri ve faydası olan yağları karıştır mesela sarımsak yağı jojoba yağı menekşe yağı hindistan cevizi yağı yılan yağı zeytinyağı vs. ya da dax supergro al saçlarına uygula kimisinde işe yarıyor çoğu kişide ama benimde saçlarım senin gibi ben 3 kutu bitirdim bende işe yramadı sarımsakları rendele restorex şampuanın içine at dökülmeye çok iyi birebir, revox şampuanı sade kullanabilirsin. onun haricinde birbirimize destek olalım takmayalım kafaya kökü bizde uzayacak bu stili de denemiş oluyoruz tek tesellimiz beni bu sitedeki kızlar ablalar böyle yardım etti hafif uzama oldu 1 2 ayda ama yine küt benimde :KK43:( havuç kürü bana faydasınoldu sinameki kürü çok kötü bana çok kuruttu döktü zaten yıpranık saçlarım koparal dökülmeye devam etti uzattı ama koptuktan sonra ne fayda en iyisi havuç kürü. bir de solgar 5000 kullanıuorum canım inşallah uzayacak saçlarımız :KK200:

Teşekkür ederim cevabın için canımm dax dediğiniz nedir ben ilk defa duyuyorum ?

Benim saçlarım çok çabuk uzar hiçbir şey yapmadığım halde.
Herkes bu sebeple sorar neler yaptığımı, size de açıklayayım.
Önerilerim, saçınızı ısıya ve işleme fazla maruz bırakmayın.
Hergün mutlaka yıkayın ama her yıkamada değil gün aşırı şampuanlayın.
Kendi halinde kurumasını sağlayın ve asla saçınız kuruyken taramayın.

Benim saçlarım çok çabuk uzar hiçbir şey yapmadığım halde.
Herkes bu sebeple sorar neler yaptığımı, size de açıklayayım.
Önerilerim, saçınızı ısıya ve işleme fazla maruz bırakmayın.
Hergün mutlaka yıkayın ama her yıkamada değil gün aşırı şampuanlayın.
Kendi halinde kurumasını sağlayın ve asla saçınız kuruyken taramayın.
Bende kurutmuyorum kendi haline bırakırım yaz kış ama yine de uzaması çok yavaş. Genelde toplarım çok fön çektirmem kendim de yapmam doğal durur ama neden uzamıyor merak ediyorum.

gratis ve watsonslarda çok kolay bulabilirsin :) dax supergro blog yaz ve kullananları görmüş ol
Teşekkür ederim canımm yarın hemen alayım merak ettim belki bende de işe yarar çok uzasın istiyorum istedikçe olmuyor sanırım

Back
X