- 18 Eylül 2015
- 17
- 22
- 88
- Konu Sahibi PandoraninGizemi
-
Birşeyleri kaybetmeden diğerini kazanma şansım yok gözümde yaş dinmez oldu... Çok acı bir durum Allah kimseyi kararsız bırakmasınSevgi ve sevgisizlik arasında kalmak. Fena bişey ya.
Yada şöyle yapıcan. Ya şundadır ya bunda
Memur musun ?
7 ayda evlilikten bahsetmemesi çok normal çünkü çok yeni.
Yaşın genç neden bu evlilik hevesi ?
24te evlendim şimdi Aklım olsa 35 e kadar beklerdim.
Sevmiyorum değil. Deli gibi seviyorum hemde, ondan ayrılma kararı bile nefesimi tıkamaya yetiyor. Ama bile bile lades demek de var işin içindesevgilini de sevmiyorsun sanırım. alışılmışlık var sadece... düşünsene diğer iki kişiden hiç bahsetmezdin. onlarla bu konuda konuşmazdın. lafını bile ettirmezdin. gerçekten sevseydin...
sevgilini sevmiyorsan ayrıl... üçüncüyü denemek istiyorsan dene.. evleneceksin diye de birşey yok belki onunla da olmayacak.
evlenmek için evlenilmez zaten. sözde evli olup yalnız kalmış çok eş var.
Bu arada sevgilin varken başka bir adamın seninle evlilik konuşmasına izin vermen çok da onaylanacak bir davranış değil, erkek yapsa aldattı deriz gayet.
Yedi aylık ilişkide adam evlilikten bahsetmiyorsa normal olanı o yapıyor demektir, bu kadar erkenden evlilik düşünmek gereksiz, bi dur, adamı iyice bi tanı. Evlilik muhabbeti yapıyor diye başka bi adamla da konuşuyorsun ayrıca, hiç hoş değil.
Orada gözden kaçan bir nokta var yalnız ben o kişiyi sevgilimden önce tanıyorum. Ve aradığı zamanlarda da devamlı problemliydik. Yani adamla oturup konmuşmuşluğum bile yok. Kalbini kırmadan açıklama yapmak istediğim zamanlarda üstüme fazlasıyla geldi sadece.
Bana yakın gelmesinde ki sebebi de açıkladım, ha oturup konuşsam açıklaması mümkün olamazdı haklısın, ama katiyen reddettiğim birisi kendisi
Ona da sorsan kendisi haklısevgilini de sevmiyorsun sanırım. alışılmışlık var sadece... düşünsene diğer iki kişiden hiç bahsetmezdin. onlarla bu konuda konuşmazdın. lafını bile ettirmezdin. gerçekten sevseydin...
sevgilini sevmiyorsan ayrıl... üçüncüyü denemek istiyorsan dene.. evleneceksin diye de birşey yok belki onunla da olmayacak.
evlenmek için evlenilmez zaten. sözde evli olup yalnız kalmış çok eş var.
Peki ama siz her problemli olduğunuzda bu adam sana nereden nasıl ulaşıyor? Problemli olduğunuzu nereden anlayıp da ulaşıyor yani? Problemli olduğunuzdan nasıl haberi oluyor? Bi konuşma geçiyor olmalı. Mesela şimdi benim herif, biz her tartıştığımızda, problemli olduğumuzda kendisiyle evlenmek isteyen bi kızla konuşsa falan, baya deliririm. Aynı şeyi sevgilin yapıyor olsaydı, sebebi ne olursa olsun, adamı reddediyor olsan bile yedekte tutuyorsun gibi görünüyor çünkü, rahatsız olmaz mıydın? Yedek muhabbetine ise o adamın burada konu olabilmesinden geliyoruz, aklında yedek yani, bize onun da mesleğini yaşını falan veriyorsun o da sanki bir adaymış gibi. Bunu demek istiyorum. Yoksa bana göre sevgilini komple aldatsan bile sorun değil, olabilir, ama sen evliliğe odaklanmışsın da ilişkiler ikinci planda kalmış gibi görünüyor, bunu bi düşün.
kardeş kusuruma bakmada sevgi anlayaşına diyecek bir şey bulamıyorum.Biriyle birlikteliğin olduğunu söylüyosun,birbirinizden ayrılamadığınızı,sonra 2.3. şahıslardan bahsediyosun.Ben birini sevsem başkasını gözüm görmez.Bu nasıl sevgi.Ondan ayrılıp başkasına gittiğinde canın çok yanabilir,geri dönüşüde olmaz,o zaman çok üzülürsün,onu söyliyim.Evlenip boşananı tercih etmemeni tavsiye ederim.Adam evliliği ciddi düşünecek tabi 34 yaşında..Akıllı adım at,sonra üzülmeni istemem ciddenErkek arkadaşına ciddi ciddi evliliği düşündüğünü söyle.Evliliğe adım atmayacaksa eğer ayrılacağını söyle.Eğer yine yanaşmazsa evliliğe ona göre hareket edersin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?