Yardımmm !! Kararsızlığımla Kaldım Öylece...

Beni kararsızlığıa iten tek şey sanırım annemin baskıları. Ondan önce kimseyi görmüyordu gözüm. O'nun adından başka birinin adı bile geçtiğinde küfür gibi geliyordu

1 - Sorunlu bir ilişki ise uzak dur, sürekli ayrıl barışlardan güzel bir şey çıkmıyor
2 - Erkek arkadaşın olduğunu bilerek halen sana ilgi göstermeye devam eden iki adam var, bu insanlar bence şahsiyetsiz. Evlilik olsun olmasın hayatında biri var, arkalarını dönüp gitmeleri gerekirdi. Diğer bir yandan da bunun altında yatan Türkçe meal şudur ki : bak sen hayatındaki insan ile becerip evlenemiyorsun, gel ben sana lütuf bahşedeyim, çok çirkin bir davranış çok.

Yerinde olsam üçünden de uzak dururum, evlilik amaçlı ilişki değilde, önce sevgisi, saygısı, şartları uyuşan bir birlikteliğin olsun ondan sonra evlenmek zaten kendiliğinden gelen bir süreç, hakkında hayırlısı olsun

YÜZ DE BİR MİLYON KATILIYORUM.......

YÜZ DE BİR MİLYON KATILIYORUM.......
Aynı cevabı size de yazayım; hanımefendiye ithafen yazmıştım ama;
Ortak arkadaşlarımız var, bir yerlerden haber alıyor. Çok zor değil yani hakkımda bilgi alması, zaten arkadaş ortamımızdan birisi olduğu için de sık karşılaşmamız maalesef kaçınılmaz Ondan bahsetmemdeki sebep aklımı karıştırıyor devamlı. kalbini kırmadan uzaklaştırmak istiyorum ama kırmadan da anlamıyor. Sanırım son seçeneğim de o olacak, kalbini kırıp uzaklaştırmak

Sevgilimi deli gibi seviyorum demissin ama pek inandirici gelmedi bana

Sevgilin varken baska erkekle evlilik hakkinda konusman hic dogru degil

Öyle olsaydı bütün asker ve polis eşlerinin hayatları aktarmıştı bu insan evlenmesi hepsi bahane işin özü swvgilm olsun ama evlenmiyim

Soyle soyliyim
Ilk askinizdan ayrilin.cunku ona dair gercek bir sevginiz olsaydi diger iki secenegi asla ama asla dusunmezdiniz bile.bu konuda sorgulayin kendinizi.

Ikinci secenege gelirsek evlenmis bosanmis..zaten bir sevgide yok ona karsi.ayrilik sebebini biz bilemeyiz ama cok basiniz agrir..eski es vs...sevgi yoksa bunlara tahamulsuz olursunuz ve kavgalar kacinilmaz olur

Ucuncu secenek ise zamaninda olsaymis olurmus...bosluktasiniz ve yine sarmissiniz hepsi bu

Evlenmek istyorsunuz sadece.evlilik sans oyunu degil ki.yasim geldi diye evlenilmez.evlenip mutsuzda olabilirsin veya bosanadabilirsin.daha mi iyi olur bu?

Valla çok ilginç bi yaklaşımınız var konu başlığında damat adayı olarak gösterdiğiniz kişiden, şimdi kalbini kırıp uzaklaştıracağınızdan bahsediyorsunuz...

e hiçbiri.

1) Eğer seviyorsan nerede ne iş yaptığı önemli olmaz ama adamda evlilik lafı yok ve paşa kıvamında büyütüldüğü için "ah kv ah" başlıklarını açacaksın muhtemelen ileride.

2) ve 3) için aynı şeyleri yazacağım. Erkek arkadaşım var dediğin halde seninle ilgilenen adamın sağlıklı bir adam olmayacağını düşünüyorum. Sevmeye çalışarak da sevilmiyor eminim bi şeyleri batacak sana.

Evlilik baskısı için de erken 26 yaş hiçbişey günümüzde

Bunu birde bizimkilere anlar kolaysa

Valla çok ilginç bi yaklaşımınız var konu başlığında damat adayı olarak gösterdiğiniz kişiden, şimdi kalbini kırıp uzaklaştıracağınızdan bahsediyorsunuz...

Yeterince açık olamadım sanırım?! Sadece fikir almak istedim, yargılanmak değil. Üzerimdeki aile baskısını da en başta belirtmiştim zaten, konu aday olup olmaması değil, sadece düşünülebilir mi sizce diye danışmak istedim. Hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…