yardımmm

ya şimdi hakim tedbir nafakası bağlamış bana ama ödme yapmamış eşim we benim awukatımda icra ya wermiş çok küçük bi miktar ama sırf onları sinir etmek için uğraşıo awukatım yani bu miktarı tekrar ödeme gibi bi şansı warmı yoksa direk icraya girip eşya mı alınır we bu eşyalar dewletin mi olurmuşdewletin döküntüsü die geçer dediler ama ben bilmiorm yani bu konuda bilgim yok biraz bilgi werirseniz sewinirim

Eğer nafaka bağlanmasına rağmen eşiniz ödemediyse ödemediği miktar icraya verilebilir. İcra takibine rağmen de ödemezse haciz işlemleri yapılır, hacizde haczedilen mallar devlete ait olmaz. Alacaklının talebiyle satışa çıkar, eğer satılırsa para dosyaya yatar, alacaklı çekebilir. Devletin döküntüsü diye geçmez..

anladım seren hanım icra takibinin bi süresi warmı haciz işlemlerinin başlatılması için yoksa benim isteğim üzerinemi hemen başlıo haciz işlemleri şöle bişey war ben eşimi tanıdığım kadarı ile ödemes bu miktarı sırf benimle inatlaşmak için benim isteğimde bu ödmemesi çünkü boşanma dawam için bu onun icralık olması sanki beni biraz daha önde tutucak gibi düşünüorm sizcede bölemi

saolun gülce hanım bu tedbir nafakası boşanana kadar dewam edicek galiba oda nasıl olsa ödemicek boşanma sonuçlanan kadar ben düşünmüyorum hacze başwurulmasını en azından miktar arttıkça onunda korkusu artar öle düşünüorm bakalım ne olcak bide boşanma sonuçlanınca nafaka miktarı tedbir nafakasından dahamı yüksek olur weya nafaka olayı tamamen kalkarmı

slm nazar boncuğum tedbir nafakasını kazanmana çok sevindim umarım diğer davalarınıda kazanırsın.Benim 2. duruşmada bitti ben hala nafaka alamadım .Avukatımda sebep olarak bana gerekli yerlere yazı göndermeyi untmusum ondandır dedi. Ayrıcda takılarımı alamadım ve o hala dğünde takalıan takılarla aldığımız arabaya binmeye devam ediyor .Buda beni çok ama çok üzüyor .Birde duruşma saatini bana yanlış söylemiş ve durşmay yetişemedim.Telefon ettim fakat başka bayan çıktı diyor .Anlıyacağın kafamı kurcalıyan çok suru var. Vede bu olanlara anlam veremiyorum .Aklıma başka seyler geliyor. Herkez bana kesin takıları alırsın üzülma diyorlardı ama hakim reddtmiş.Yine biliyosun ki sait ismleri hakımın belirlerdiği sure içerisinde mhkemeye bilidirilir.Ben bu süre içerisinde bilidirdim dosyadanada eşimin saitlerini çğrenmek istediğimi söyledim avukatıma mahkeme gününe kadr hiç şait yadırmamışlar dedi bana. Ama mahkeme günü bana 8 tane şahit bildirdiklerini söyledi.Kafam çok karişk senden rica etsemde avukatına bu benim yasadıklarımı bir anlatsan o nediyecek .Cevap yazarsan çok sevinirim .kendine iyi bak.Her sey gönlünce olsun.

sende saol canım tedbir nafakası kararı çıktı ama canım adam ödemio ödemesin benim onun parasına ihtiyacım yok zaten ödemeye ödemeye birikicek bende icrayı hacze çewricem canımhakim nie takıları reddetti şok şaşırdım bnde istemeyi düşünüodm şimdi biraz moralim bozuldu bide sen nie duruşmalara çıkıosunki boşwer çıkma awukatın halletsin ben çıkmıorm çıktıkça daha yıpranırsın benim awukatım istemio ben halledrim dio bana gerçi ne kadar güwenebilirzki nese bahsettiin konuyu soroyım bakim awukatıma şahit meselesi neyin nesi benden hiç şahit istemedi daha awukatım bakalım ne olcak nisanda ikinci duruşma hayırlısı güzelim ya

Evet tabiki herseyin hayırlısı canım birde diğer meseleler var tabiki tedbir nafkası için hakim durum araştırması ve eşimin maaş bodrosonu mahkemeye istedi 2, duruşmam için ve avukatım 2. durşmay alırsın demişti bzim 2. duruşma bitti ve hal avukatım bu işlemleri yaptırmamş ben orduğumda yaptırdım demişti.Mahkemeden onra neden yaptırmadınız bu işlemleri dediğimdi untmuşum dedi bana . Sonra bizim dosyaya 4 sayfa enim hakkımda karsı taraf beyanda bulunmuş ama görseniz resmen bana hakaret yağdırmışve hiç yasanmayn seyler anltmış. Bu yazılnlara bizde cevap yazacağızmı diye sorduğumda gerek yok dedi avukatım bana.Yine sait meselesi karsı tarafın hiç sait yazdırmıadığını sözylemi ben 2, durşmadan sonra 8 tane sait yazdırdıklarını öğrendim.Tabiki bu şailerin 1 tanesi ariç diğerlerini ne tanıyorum nede evimize gelmişledir.İşte böyle canım kafamı çok karıstırdı bu avukat .Bu konları öğrenip bana yardımcı olursan sevinirim.Hıı birde bu takılar için benden belge felan istemişti hakım bende hepsini ayrladım dğün cd sini resimleri falan avukata vermiştim.Avuktımda hepsni dosyaya yerletirdim demişti.Ama duruşmada hakim takıları red ettikten sonra dosyaya bu belgeleri yerleştirdiğini gördüm avukatımın .Kafam çok karışık canım anlatamam artık kime inanacam kime gvenecem sasırdım kaldım.

Birde bu konu için sitedeki avuklat arkadaşlarda beni aydınlatırsa çok memnun olurum.Belki avukat avukatın neler yaptığını yada yapmaya calıştığını anlayabilir.

ya awukatın biraz sallıo galiba canım ben buradki awukatlardan da özür dileyerek şunu söleyebilirim bazı awukatlar dawa bile satabiliolarmış bunu bana kuzenim eşi söledi kendiside awukat ya sen arayıp dawan hakkında bilgi istiomusun aukatından bence boş bırakma sürekli ara bişiler yapsın we eğer bu dawada başarılı olmayacağına inanıosa sen awukatını değiştirceğini felan söle biraz kızıştır bakalımne çıkıcak

ya awukatın biraz sallıo galiba canım ben buradki awukatlardan da özür dileyerek şunu söleyebilirim bazı awukatlar dawa bile satabiliolarmış bunu bana kuzenim eşi söledi kendiside awukat ya sen arayıp dawan hakkında bilgi istiomusun aukatından bence boş bırakma sürekli ara bişiler yapsın we eğer bu dawada başarılı olmayacağına inanıosa sen awukatını değiştirceğini felan söle biraz kızıştır bakalımne çıkıcak

Cevabın için teşekürler canıM.İşte kafmı kurcalyan tarflar bunlardı .Benim için bu merak ettiklerimi öğrenırsen sevinirm.Birde tedbir nafaksı olarak nekadar bağlandı sana onuda merak ettim.Kendne iyi bak.

Son düzenleme:
Sitedeki avuka arkadalardan da hiç cevap alamadım.Yazımı okumadlar sanırım.Avukat arkadaşlar bilginize ihtiyacım var .Bilgilerinizle beni aydınlatırsanız cok memnun olurum.

Back
X