• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

simge12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
24
0
86
Diğer
arkadaşlar belki size çok aptalca gelecek ama benim kafamı kemren düşünceler var son zamnalarda daha yeni hamile olduğumu öğrendim aşılamayla kaldım allah aşükür ediyorum tabi hemde daha önce kendiğimden hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçllandı allah birdaha bana ve kimseye yaşatmasın benim içimim yiyen düşüncede şu sperm karışması ihtimali bu konuda bana yardımcı olabilecek yada yol gösterek olan birisi varmı

simgecim;

%100 karismaz diye yazmak cok iddiali olur. Insan faktoru olan heryerde hata ihtimali olur. Elbette merkezler ellerinden geleni yapiyorlardir boyle bir hataya mehil vermemek icin. Biz yurtdisinda oldugumuz icin arada ya bizim ki zenci, asyali falan cikarsa diye konusuyoruz. Hatta forumda da yazmistim Fransa da yasayan bir arkadas daha once byle bir olayin oldugunu soylemisti. Yani olmayacak is yapilmayacak hata degil. Eger bebek ikimizden birine benzemezse biz yaptirabiliriz DNA testini. bu bebegimizi sevip sevmemizle alakali br durum degil kimse yanlis almasin. Internette arstirabilirsin Adli tipta yada ozel merkezlerde cok yaygin olarak yapilan bir test. Umarim hamileligin keyifli geciyodur...

asilama bolumunde bir arkadasin basina gelmisti yazmisti.. cok uzulmustuk...asilama yapilacagi gun sperm tuplerini bir saniye dalginlikla karistirmisti hemsire... cok kotu gunler yasamisti.. umarim suanda daha iyiydi.. hatirladigim kadariyla hemen telafi icin. dogum kontrol hapi felan vermislerdi. o arkadas insafli cikmisti mahkemeye vermemisti o kurumu...
Allah kimsenin basina vermesin... asilama da uc defa kontrol ederek baska insanlarada kontrol ettirerek asilama yapilmisti bana.. tabi ivf de basinda duramiyoruz.. kismet... Allah kimsenin basina vermesin...

eşimin eline üzerinde ismi yazılı kap verildi... nasıl karışacak... üstelik embriyologlar aynı anda iki üç sperme işlem yapmıyorki... birinin sperm ayrıştırması bitince diğerine geçiliyor....... ama düşününce bir beyinsize rastlarsak küçük bir ihtimalle olabilir....aynı şey yumurtalar içinde geçerli... bu konuya takarsak bu işe hiç girmemek lazım... tüm bedenimizi, tüm sağlığımızı emanet ettiğimiz kişi ve kurumların sorumluluk bilincine inanıyorum bu yüzden bu ihtimali düşünmek istemiyorum.

benimde aklima gelmiyor.. yani insanlar hayatlari ellerinde tutuyor... bence zaten extra dikkatli dirler.. ama istisnalarda olabiliyor iste nadirde olsa... buyuk merkezlerde bir cok kisi calisiyor embriyologlar bir tane degil ki... nadir cok nadir olan durumlar bence.. kafaya gercekten takmamak lazim. dusunecek okadar cok sey varki..

Ben de yurtdisindayim. Burda oyle bir olay olsa odeyecekleri milyonlarca $$ tazminati dusunup ona gore davraniyorlardir. Gecen ilk IVF de transfer sirasinda embryolog gelip adimi . d.tarihimi falan sordu sonra transfer yapildi. Ama bu sefer dondurulmuslari transfer ettikten yaklasik 5 dak sonra artik nerdeyse hastaneden ayrilirken embryolog kostura kostura gelip adiniz su muydu falan diye sordu.;-)) iyi ki benim adimi soyledi;-)) LoL;-)) Insan faktoru olan heryerde hata olma ihtimali vardir. Allah denk getirtmesin...

kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım.Allaha şükürler olsun aldım oğlumu kucağıma.rabbim kimseyi boş çevirmesin bende bu yollardan geçtim.
konuya gelince o kadar dikkat ediyorlar ki.ben kadıköy acıbademde yaptırdım transfer olacağı zman kaç defa isim tekrarlattılar.inşallah karışma diye bişey olmaz kimsede karışık olur ya......

merhaba neden boyle bir sey akliniza takildi acaba ,islemden once isminizi dogum tarihinizi sormadilar mi ...cunku tekrar sormadan hic bir merkez islemi yapmaz ,,karismasi olayi nerdeyse imkansiz ,,,kafaniza takmamaya calisin ve bence hamileliginizin tadini cikarin ,,ama tabi cok fazla kafaniza takilip hep acaba derseniz yapilacak tek sey DNA testi olur ,,,,neyse tebrik ediyorum umarim bu sefer bebeginizi kucaginiza alirsiniz

aslında aynı konu benim de kafamı kurcalamıştı ama çok küçük bir ihtimal bence... sonuçta Türkiye de bu işi gerçekten çok dikkatli ve başarılı bir şekilde yapıyorlar... yurt dışından bile bir sürü insan geliyor... bir tüp bebek merkezine gittiğinizde herşeyden önce evlilik cüzdanı istiyorlar... bütün işlemleri isminizle adına kayıtlı dosya üzerinde yapıyorlar...ama yine de merkezi iyi seçmek lazım...
bence sen bunu çok fazla takma kafana hamileliğinin tadını çıkar...

Back
X