Durduk yere adama mesaj gönderiyorsunuz, evliyim karimi seviyorum yaziyor. Orada durmayip devam ediyorsunuz yine sizi tersliyor defol git diye. Yine durmuyorsunuz ille de bulusalim ille de bulusalim diye. Bu sefer benim anladigim yüzünüze karsi agzinizin payini vermek icin tamam bulusalim diyor hemen üste cikip bosanicam diyorsunuz. Esinizin sucu ne ben anlamadim. Her bulusalim diyene tamam mi diyorsun diye yaygara yapiyorsunuz, peki esiniz size sen her aklina estikce böyle onun bunun telefonuna bulusalim diye mesaj mi yaziyorsun derse? Kendiniz yazmis kendiniz oynamissiniz. Esiniz yine isi espriye vurmus, isletecek baskasini bulamadin mi diye. Ya gelip size esip gürleseydi sen ne isler ceviriyorsun beni mi deniyorsun aklinca diye bagirip cagirsaydi o zaman da bosanirim diyebilirmiydiniz? Adam alttan almis siz de daha üste cikmaya calisiyorsunuz. Hem suclu hem güclü misali. Benim esim bana yapsa ne demek istiyorsun ne sacmalik bu diye hesap sorardim acikcasi. Tanimadigim bir numaradan bana mesaj atacak, tersledigim halde bulusalim falan diyecek. Kolay gelsin kendisine...