Saç Rengi ve Saç Boyama YARDIMMM

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.408
65.370
598
Arkadaslar merhaba.
Simdi benim saçım kızıl. Daha dogrusu kizila boyamistim. Fakat sacimi sarı yapmak istiyorum. Şöyle platin sarısı. Kendim evde yapabilir miyim? Palette açıcı aldim ve üstüne boyamak icin de syoosun 9-10 platin sarisini.
Nasil yapabilirim? Yardimi dokunacak olan var mi?

Hih size. Ben coktan yaptim ve saclarim harika tam istedigim sari oldu. Ilk once actim bi kac gun sonra da boyayacagim tam olacak insallah :KK53:

Bence saçın turuncu olur gibime geldi kızılı acarsan turuncu tonlar olur bence ve üstüne platin sari da seni portakal rengi yapar

Hayir sacim turuncu olmadi cok guzel oldu. Tam sari olmasa da sari oldu. Bir muddet sonra tekrar açıp oyle boyarsam tam sari olacak insallah. Ayrıca cevabin icin tesekkurler ;-)

Hayir sacim turuncu olmadi cok guzel oldu. Tam sari olmasa da sari oldu. Bir muddet sonra tekrar açıp oyle boyarsam tam sari olacak insallah. Ayrıca cevabin icin tesekkurler ;-)
Sen platin sari dediğin için olmaz dedim turuncuya çalan bir sari olmuştur !uhakkan beğendiği ne sevindim evet bu islemleri uygulayabilir sin rica ederim ;)

Back
X