- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi takintiliiii
Sen kapalisin ickili ortamdasin..Oglanda ateist..![]()
Evet nasıl olacak o iş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kapalisin ickili ortamdasin..Oglanda ateist..![]()
Ben orada değildim ki arkadaşımlaydı içkili ortamda, arkadaşıma söylemiş o da fotoğrafı atsın diyeEvet nasıl olacak o iş?
Ben orada değildim ki arkadaşımlaydı içkili ortamda, arkadaşıma söylemiş o da fotoğrafı atsın diye
O çok olgun sonradan kapandım açık halimde tanışmıştık, insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı demişti. İşte ben duygusal ilişkiden ziyade artık belli bir arkadaşlık yani dışarıda görüşebilelim istiyorum.Ben oradaydınız demedim ki.
Bu kadar zıt dini anlayışa sahip insan nasıl anlaşacak dedim.
Haklılık payınız var ama benim şu anki durumum insanlara faydalı olabileceğim şekilde değil, kursa gidiyorum 5 6 yıllık ev hapsinden yeni kurtuluyorum, arkadaş edinip dünyaya açıldıktan ve iyi olduğum duruma geldiğimde zaten insanlara yardım edeceğim, gönüllü sosyal olaylarda yer alacağım.Çok pardon ama ne zamandan beri bu takım şeyler dışadönüklük oluyor?
Sosyal aktivitelere katılırsınız, sosyal projelerde yer alırsınız, gönüllü olarak derneklerde görev alırsınız. Dışadönüklük budur.
Peki bu özgürlüğü, inancı size tamamen ters, hakkınızda ne düşündüğünü bilmediğiniz, içki masasına meze etmesinden korktuğunuz için fotoğraf gönderemediğiniz bu adamla yaşayacağınızı mı zannediyorsunuz?Haklılık payınız var ama benim şu anki durumum insanlara faydalı olabileceğim şekilde değil, kursa gidiyorum 5 6 yıllık ev hapsinden yeni kurtuluyorum, arkadaş edinip dünyaya açıldıktan ve iyi olduğum duruma geldiğimde zaten insanlara yardım edeceğim, gönüllü sosyal olaylarda yer alacağım.
Şu an tek başıma özgür değilim kurtulduğumda söylediklerinizi yapmak için sabırsızlanıyorum.
Buradaki dışa dönüklük hani flört dönemi olur onun için kendine dikkat edersiniz, kalbiniz çarpar yüzünüz güler ya onu kast ediyorum. Asla duygusal bir ilişki istemiyorum sadece düzgün ilişkiler kurmak istiyorum yaşıtlarımla.
Ben onunla sadece arkadaşlık düşünüyorum fazlası olmasına izin vermem o da istemez lakin şu var aramızda hep bir saygı söz konusu, haddimizi aşmadık ikimiz de. Ruhen çok uyuşuyoruz inanılmaz derecede, uzun uzun konuşuyoruz.Peki bu özgürlüğü, inancı size tamamen ters, hakkınızda ne düşündüğünü bilmediğiniz, içki masasına meze etmesinden korktuğunuz için fotoğraf gönderemediğiniz bu adamla yaşayacağınızı mı zannediyorsunuz?
Flört etme arzunuzu anlıyorum. İnsan yanına birini ister evet ancak bunun sizin için doğru insan olabilme ihtimali olan biriyle olması daha mantıklı değil mi?
Tabirimi mazur görün ipini koparan danalar gibi sağa sola sıçramanın ne anlamı var?
Her şey sizi hak eden insanla yaşandığında güzel. Farazi ilişkiler sizi sadece yıpratır, çıldırtır. Bu özgürlük değil daha büyük bir hapistir. Naçizane abla tavsiyesi.
Tekrar tekrar söylüyorum ve tüm iyi niyetimle yazıyorum hepsiniBen onunla sadece arkadaşlık düşünüyorum fazlası olmasına izin vermem o da istemez lakin şu var aramızda hep bir saygı söz konusu, haddimizi aşmadık ikimiz de. Ruhen çok uyuşuyoruz inanılmaz derecede, uzun uzun konuşuyoruz.
Arkadaşım bizi birbirimize çok benzetiyor, ya siz niye böyle garipsiniz diyor :)
Bir şeyler paylaşırsak belki inancında da değişme olur, birbirimize bir şeyler katabiliriz.
Ben ilişki istemiyorum deli danalar gibi fütursuzca demişsiniz de inanın ki ilişki kaldırabilecek durumda değilim ama benim gibi düşünen bir şeyler konuşabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım yok değil. Bu adamdan hoşlanıyorum ve düşüncelerimiz benzeşiyor, hayata dair umutlarımız, duygularımız.
Ben onun meze etmesinden korkmadım arkadaşım biraz dalgacıdır o konuşur da çocuğun gözünden düşerim diye korktum. O öyle bir şey yapmaz. Ama ilk defa benden fotoğrafımı istedi öyle taleplerde bulunmadık. Konuşmamızı devam ettiren sadece duygular ve düşünceler. Yani öyle dış görünüşle, maddiyatla vesaire başka şeyle ilerlemedi. Ben de artık insanlardan kaçmak yerine bana uygun birileriyle ilişki kurmak istiyorum. Goy goy yapıp sadece anlık olaylar değil de bana bir şeyler katacak insanlarla görüşmek isterim.
Bakın burayı da o yüzden takip ediyorum, yorumlarınızı önemsiyorum. Bir şeyler katıyor bana forumlar, bu arayıştayım.
Özgürlükten kastım ruh hastalıklarımın hapsinden kurtulmak derdim.
Beni düşündüğünüzün farkındayım ve Allah razı olsun sizden. Ona saplanıp kalmayacağım tabi sınava hazırlanıyorum kursa gidiyorum, önerilerinizi emin olun dikkate alacağım ve mesafemi olduğu gibi koruyacağım.Tekrar tekrar söylüyorum ve tüm iyi niyetimle yazıyorum hepsini
Geçmiş konularınıza göz attım biraz. Çok zor şeyler yaşadığınızdan eminim. Mevcut ruhsal bunalımdan kurtulmaya çalıştığınızın da farkındayım ancak bu iş böyle olmaz. Kendi nefsime dilemediğimi bşr başkasına dilemem bu sözüme güvenin. Arkadaşlık diyorsunuz hoşlanma diyorsunuz eski sevgili manken gibiydi ay vaz mı geçsem diyorsunuz. Bunlar baştan sona tutarsız şeyler.
Ek olarak o adamın sizi tanıdıkça dine yönelmesi ya da fikrinin değişmesi çok uç bir hayal. Bunu beklemeniz dahi henüz alacak çok yolunuz olduğunu gösteriyor.
Samimi olarak söylüyorum ki ruhsal kurtuluşunuz bu ilişkilerde değil. Gezin dolaşın çevre edinin yeni arkadaşlıklar kurun. Bu adama saplanıp kalmayın.
Örneğin ingilizce kursuna gidin hem dik öğrenirsiniz hem de akranınız olan insanlarla kaynaşma şansınız olur.
Ya da yeteneğiniz varsa bir enstrüman kursu da olur. Hem ruhunuz rahatlar.
Ben bu gidişinizin sizi ruhsal anlamda daha çok yorma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
Karar sizin.
Beni düşündüğünüzün farkındayım ve Allah razı olsun sizden. Ona saplanıp kalmayacağım tabi sınava hazırlanıyorum kursa gidiyorum, önerilerinizi emin olun dikkate alacağım ve mesafemi olduğu gibi koruyacağım.
En iyisi akışına bırakmak, irdelemek takıntı yapmak gereksiz olur benim için evet. Haklısınız ama kafede bir çay, kahve içmekte sakınca yoktur değil mi?
Tabi tabi ben bir arkadaşlık istiyorum lakin ondan hoşlandığımı da saklamıyorum ama belki görüşerek bu hoşlantı biter ya da karşılık bulur belki.Eğer beklentinizi değiştirmeyecekseniz elbette sosyal olarak görüşürsünüz. Bir sürü arkadaşım var (erkek) hadi bir dondurma yiyelim dediğim. Ancak onların da benim de tavrım belli değişmez.
Bir süre sonra hadi bana ilgi göstersin hadi beni sevsin niye sevmiyor bende mi bir eksiklik var noktasına gelirseniz size yazık.
Ha karşı taraftan böyle bir talep gelirse mantıklıca değerlendirirsiniz olurunu olmazını. Ancak şu aşamada gerçekten çok riskli.
Estağfurullah evet biliyor hatta nasıl mutluysan öyle yaşamalısın demişti banaSenin kapalı oldugunu biliyor mu anlayamadim affola?
Estağfurullah evet biliyor hatta nasıl mutluysan öyle yaşamalısın demişti bana
Kanka gibi davranamam da ama normal bir arkadaşlık hatta isim konulmamış bir ilişki güzel olur, o da sevgili olmak istemez.Dedim acaba görmediği icin mi resim istiyor. İnanış farki sorun olur gibime geliyor basta oyle desede sevgili olunca sorun eder. O yuzden bence tam olarak normal arkadaşı kankası gibi davran.
Ne kırması ay ne güzel şeyler dediniz öyle ama bir şey hissetmiyor eminim buna da işte yüz yüze görüşürsek belki bende hoşlantı bitecek ya da karşılıklı olacak. Bir de vakit geçirmeyi çok istiyorum onunlaYanlış anlama bu arada kırmak istemem sorun senden kaynaklanmaz anlayışlı eglenceli birine benziyorsun ama ateistler inananlara göre daha onyargilidir bana gore. Diger turlu biridir umarim gercekten. Ama alkollü ortamda resmini istemesi de garip geldi bu detayi dusununce. Yaptigi hareketlerden de sanki sana karsi bos degil gibi. Arkadas gibi davran diyorum çünkü hoslanan erkegi en cok bu harekete geçirir ya da kiskanmak.
Tabi tabi ben bir arkadaşlık istiyorum lakin ondan hoşlandığımı da saklamıyorum ama belki görüşerek bu hoşlantı biter ya da karşılık bulur belki.
Benim buraya yazma amacım nasıl davranacağımı bilememem aslında normalde baya kendimi kaybediyorum insanları kendimden uzaklaştırıyorum.
Ama zamana bırakacağım kendimi şartlandırmayacağım ama amacım belli arkadaşlık. Umarım böyle gider, teşekkür ederim tekrar tekrar
Dediklerinizi uygulayacağım, sevgiyle kalın.Rica ederim.
Sakin sakin yürüyün.