- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi defneeee55555
-
mrb hanımlar özelliklede gebeliginde sigara kullanan hanımlar ben 1.5 aylık hamileyim ve bebeğim için sigarayı bırakmaya çalışıyorum olmuyoama azalttı günde uç dört tane içmek sizce zarar werir mi lütfen bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Mrb canim kendimden ornek veriyorum suan ilk gebeligimde 3 4 tane iciyordum gunde 7aylikken bebegimi kalp problemi yuzunden kaybettim hergun kendimi sucladim acaba sigaradanmi oldu diye 6 ay sonra tekrar hamile kaldim suan 1 tane bile icmiyorum olacagi varsa yine olur ama en azindan benim yuzumden mi diye vicdan azabi cekmem.. kararini ver sende canim insallah birakirsin zorlanmazsinmrb hanımlar özelliklede gebeliginde sigara kullanan hanımlar ben 1.5 aylık hamileyim ve bebeğim için sigarayı bırakmaya çalışıyorum olmuyoama azalttı günde uç dört tane içmek sizce zarar werir mi lütfen bu konuda bilgi verirseniz sevinirim
Bencede içme canım ilerde astım olabilir. Bn astım hastasıyım çok kötü birşey canım nefes almamak her dakika ilaca gerek duymak içme canım zararın neresinden dönersen kardırHmm o zaman Kafaya koymuşken wazgeÇmiim İÇmemeye dewam edeyim cnm. arada bunaliom bi tane yakıom ama bebeğimden daha önemli olamaz hicbisey
En doğru karar canım çünkü o nefes alamadık ça senin için yanar inşallah bir daha başlamazsınbende yeni bıraktım dört gün oldu bitek dün bitane yaktım ama artık bebisim için için katlanıcam. bu arada geçmiş olsun cnm inşallah bi an önce ALLahm şifasını werir
yengem hamileliği boyunca sigara içmiş bebek erken doğdu 4 ay hastanede kuvesde kaldı evlerine geçtiklerinde özel oda yapıldı. bebekte anormallikler vardı. çok eziyet çekti büyüyene kadar yavrucak nefes alma probleminden tut bir ayağı anne karnında gelişimi durduğundan kısa kaldı . onun için ayrı tedaviler gördü. şimdi 4-5 yaşlarında en ufak şeyde hasta oluyor. bebeğin çektiği eziyetin yanında adı bile geçmez belki ama 2 ev parası harcadılar. sırf kadın sigarasından vazgeçemediği için. başka bir cana eziyet etmenin anlayamıyorum ben. nasıl bir sadistliktir diye içimden geçirmeden yapamıyorum.mrb hanımlar özelliklede gebeliginde sigara kullanan hanımlar ben 1.5 aylık hamileyim ve bebeğim için sigarayı bırakmaya çalışıyorum olmuyoama azalttı günde uç dört tane içmek sizce zarar werir mi lütfen bu konuda bilgi verirseniz sevinirim