Bebek Beslenmesi YARDIMMM !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

semazensky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
186
16
48
Mrb. bir konuda yardımınıza ıhtıyacım var.7 aylık bebegım .ek gıdaya geçtık fakat kahvaltısında yumurta,peynir.cici bebe vb.karıstırıp yedırıyordum bazı yerlerden ayrı ayrı yedırmem gerektiği konusunda yazılar okudum da nasıl yedirebeılırım? küçük ekmek reçele batırıp verınce boğazına takılacakmıs gıbı omlet dıyolar bebek ıcın.yıyıebılırmı bilmiyorum.?deneyımlerınıze ıhtıyacım var annelerrrrr!

Bugün dene mesela. Bebeğim 8 aylık, 2 aydır bulamaç yapmadan ayrı ayrı yediriyorum. Bezelye tanesi kadar vermekle başlayabilirsin kahvaltıyı. Zaten yumuşacık şeyler, damaklarında ezip yiyorlar. 5-6 lokmada bir su teklif et, kolayca yutacağı için sevebilir de. Bizimki bayılıyor ayrı ayrı yemeye. Ama tabi her şeyi ayrıca veremiyorum. Ispanak, lahana gibi. Fakat balık, tavuk, bulgur pilavını yiyor.

Mrb. bir konuda yardımınıza ıhtıyacım var.7 aylık bebegım .ek gıdaya geçtık fakat kahvaltısında yumurta,peynir.cici bebe vb.karıstırıp yedırıyordum bazı yerlerden ayrı ayrı yedırmem gerektiği konusunda yazılar okudum da nasıl yedirebeılırım? küçük ekmek reçele batırıp verınce boğazına takılacakmıs gıbı omlet dıyolar bebek ıcın.yıyıebılırmı bilmiyorum.?deneyımlerınıze ıhtıyacım var annelerrrrr!
benım kızımda yedı aylık ayrı ayrı ver yer merak etme, yutamazsa ogurur yada oksurerek cıkarar aralarda su da ver rahatlıkla yutar.

Back
X