yardımmm

İyi de bizim yatak odası hallerimizi öğrenmek sizin durumunuzda nasıl bir çözüm yaratacak ki?

Eşiniz problemli belli ki.

Sen hayırdır bu gece KK :KK53:

Karşınıza alıp konuşmayı denediniz mi? Bu sizinde hakkınız. :63:
en son ki konuşmam kırıcıydı birdaha birlikte olmak istemiyorum dedim bu laf üzerine birşey söylemedi yani bilmiyorum on günde bi ben dersem beraber olur hatırlamaz bile
İyi de bizim yatak odası hallerimizi öğrenmek sizin durumunuzda nasıl bir çözüm yaratacak ki?

Eşiniz problemli belli ki.
sizin özelinizi öğrenmek istemiyorum zaten konuşmak dışında yokmu bi çözümü bu işin

en son ki konuşmam kırıcıydı birdaha birlikte olmak istemiyorum dedim bu laf üzerine birşey söylemedi yani bilmiyorum on günde bi ben dersem beraber olur hatırlamaz bile

sizin özelinizi öğrenmek istemiyorum zaten konuşmak dışında yokmu bi çözümü bu işin

Öğrenmek istemiyorsanız neden sordunuz?
Doktora gitmek bir çözüm olabilir ama eşiniz kabul etmeyecektir muhtemelen.

Eşiniz tek kendini düşünüyor demek ki , var böyleleri kadın 2-3 çocuk annesi orgazm nedir bilmiyor.

Eşiniz tek kendini düşünüyor demek ki , var böyleleri kadın 2-3 çocuk annesi orgazm nedir bilmiyor.
aslında kendinide düşünmez herşey yolunda bi evlilik sadece yatak odası konusundamemundeğilim o benden memnun her seferinde söyler bana ama ben orgazm olamıyorum ve ona söylüyorum bazen uzatıyor ön sevişmeyi ama hene yok bazense çok kısa ama okuyorum duyuyorum ki eşi tatmin olmadan boşalmayan erkekler var neden eşim kadının orgazmını bu kdr önemsemiyo ona ders vermek istiyorum artk anlasın istiyorum

Back
X