Yardimmmm..!!

Gururum herşeyden önemli ama adamı stalklamakdan değil. Hmm okey

Ama canim beni unutamamis gibilerinden dusunsun istemiyorum diyorsun da sen bayagi bildigin unutamadin zaten bu adami takiptesin hala. . .

adamın yerinde olmak istemezdim resmen hayatının her yerindesiniz ya. stalker resmen. gurur herşeyden önemliyse gururlu kal ve hiçbirşeyine bakma.
Hayatımın en güzel dönemlerinde niye vardı. .bana o yıllarımı geri versin..verebiliyor mu..böyle saçma yorumlar yapmayın. .yapacaksan mantıklı bir yorum yap..Bu ne kadar bosvermislik. .suan kaçıncı evliliğin senin. .Bu kadar rahatlik nereden geliyor. .bn anlamadım.

Yosun ne ilk evlenen kadınsın ne boşanan ilk kadınsın ne de aldatılan ilk kadın.
Tamam anlamaya çalışıyorum cidden, zor günler geçiriyorsun, herkesin psikolojisi farklı, herkes aynı tepki vermez, sen daha hassas daha tepkisel olabilirsin
Ama
Konu açıyorsun, diyoruz ki adamı unut kendine yazık, başka şeylerle ilgilen, kendine odaklan
Biz öyle dememişiz gibi gidiyorsun adamı sosyal medyadan takip ediyorsun.
Şurada yazdıklarımızı durup okuyup pay çıkarıyor musun? Yoksa haybeye mi yazıyor insanlar.
Hayat senin, dilediğin gibi yaşayacaksın ama kendini hırpalıyorsun.

Bu şekilde gidersen yakında adamın ayaklarına kapanacaksin bırak ışte istemiyor sevgili de yapmış durmadan başa sariyorsun herşeyi kendine hayatına bak akillanmadin mi neler yapmış sana ismini bile anma

Kimbilir ne düşündü(

Onu birak siz ne dusunuyorsunuz bu yaptiklariniz hakkinda? Yapmayin artik yapmayin. Okumayayim diyorum konularinizi cunku okudukca üzülüyorum, sinirleniyorum ama hemcinsim birini de böyle gordukce birbirimizi tanimasakta acaba diyorum şurada yazdığım tek birşeyin bile bir hayri olur mu?

Twetter da biri benim gonderimi begendigi zaman aninda mail geliyor. Yani begenisini geri cekse bile bildirim mailde kaliyor.

Sağol canm......inan bu durumdan bn de çok rahatsizim. .......kim ister böyle bir hayatı. ....bn memnun değilim ki boyle olmaktan....ama arkadaşım valla elimde değil. ...1,5 sene olmuş. ..hala söyle olsa böyle olur muydu böyle olsa oyle olur muydu diye düşünmekten hasta olacağım. ..kafamı koparip atmak istiyorum. ...

Madem siz de memnun degilsiniz birseyler yapalim, bir adim atin degismek icin. Bu psikolojiden cikmaniz icin neler yapabilirsiniz bunlari konusalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…