Yardımmmmm

Teşekkürler, yani demem o ki dünyanın sonu gelmiyor. Sen benim durumumda olsan demek ki Boğaz köprüsüne yola çıkardın.. sen daha çok gençsin, önünde uzun bir hayat var
İyi de benim yerim de olsan derken kötü birşey yapmamışsın ki ?

Görmeden sevenlere hastayım!
Ben olsam engeller görüşmezdim net hiç güven vermedi bana adam

Ya nerden buluyorsunuz bu asalak tipleri. Tamam örf adet falan diceksiniz ama millet uzaya çıkıp kansere çare buluyor bizim memleket daha kadının bacağının arasından çıkamıyor. Hayir bide lafa bak bende çok temiz değilim. Bide ilk haftadan seni seviyorum ahahahd kesinnn seviyordur he içinde kalmasın halka açık yerlerde görüş ille merak ediyorsan. Zaten sana niyetini belli edecektir.

‘Temiz’ derken?? Siz kirli miymişsiniz? Bu jargonlar ne zaman bitecek yaa? Çok saçma.. bi kere siz bunu hayatınızın meselesi yapıp ilk haftadan herkese anlatmaktan vazgeçin.. insanlar birbirini tanır sever güvenir.. sonra belkı konusulur,belkı konusulmaz bile.. bir ilişkiye daha önce seviştiniz diye ezik,eksi bir başlarsanız ömrünüz öyle geçer..

Yüzünü bile yakından görmediğiniz birine anlatmamalısınız bu kadar özelinizi.
Belki adamla yanyana gelince hoşlanmayacaksinız. Hal ve hareketleri rahatsız edecek sizi. Bilemezsiniz.
Bu adamla görüşürsünüz,göruşmezsiniz bilemem ama kesinlikle tanımdan,güvenmeden,ilişkinin gidişatını görmeden girmeyin bu muhabbetlere.
Baştan soylerseniz adamın gerçek niyetini anlamanız zorlaşabilir.

İkidebir seni seviyorum deyip duruyor bana da güven vermedi zaten ..
inşallah adres, telefon no ve fotoğraf göndermemişsindir.

geçmişinle sana santaj yapan bir ruh hastası bile olabilir.

Ay vallahi yorumların içimi şişirdi!Yaşadığın En ufak bir flörtten bile utanıyorsun ama yine de netten erkeklerle tanışıp konuşmaktan geri kalmıyorsun. Derdin ne tam olarak? Nerde yaşıyorsun? Adın nasıl çıktı tam olarak? Ailenin seninle ilgili planı ne? Okuyor musun?

Sığınacak liman arıyorum ondan .. o...ya çıktı adım okuyorum açık lise bitmek üzere

Ne merak edicem onu ben ya bulsun kendine TEMİZ birini .

Safım işte niye anlatıyorsam ileride yüzüme vursun diye mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…