Yardm bulak makinamn tuz yerinde su var

xoxzi16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.177
1
116
Bursa
arkadslar ben bu güne kadar hep tablet kullandığım için hiç tuz ve parlatıcı kullanmıyordum en son baktım herkes kullan diyince tuz alıp doldurayım dedim ama tuz bölmesini bi açtım sadece su dou ya bu neden olur sizce
yada böyle oluyoa benmi bilmiyorum
ben oranın boş olduğunu sadece tuzla doldurulacağını biliyorum
yardım kızlar ,bide bulaşıklarım cam olanlar çok fena çizilmişti

meraba o bölüm suyla doludur yani bu norman bende ilk baktıgımda senin gibi düşünmüştüm sonra norman oldugunu ögrendim cam bardak tabakların cizilmesi acaba deterjandan olabilirmi okunu hakkında bilgim yok cünkü bende böyle bir sorun olmuyor..

ay inanmıyorum ebn bugün sabah oturup bütün suyu boşalttım şimdi hatamı yaptım acaba

Yok canım hata değil kapağı açınca su çıkıyo zaten.tuz doldur oraya.çizilmez o zaman bardakların.

canım tablette kullansan genede tuz koy makinana suyla dolu olması normal korkmagene dolar suyla.kaydirigubbakcemile2

Sen tuzu doldurmaya devam et suyla dolu olması normaldir elinle biraz boşalt üstüne tuzu ekle...

suyu senin boşaltmana gerek yok canım üzerine tuz ilave ettikçe üzerinden su zaten taşarak boşalıcaktır

evet benimde makinamda tuz yeri su dolu oluyor tuzu koydukça taşarak boşalıyor....bende ilk başlarda anormal oldugunu düşünmüştüm ama herkesinki böleymiş...

bulaşıkların çizilmesine gelincede tablet çok çiziyormuş onun yerine toz olan deterjanları kullanmamaızı tavsiye ediyorlar.....

Evet o bölünün zaten su dolu olması lazım ki tuzu eriterek yıkama suyuna karıştırıp yumuşatsın. Ben hiç tablet kullanmadım. Jel ve Toz deterjan favorim. 9 yıl oldu maşallah makinam evin hamarat kızı. :))))
Ankara suyundan şikayetçiydik ama şimdi düzeldi gibi...

bendede öle oluyo hem bardaklarının çizilmeside parlatıcı kullanmıyorsan ondan oluyo.tablet kullansan bile parlatıcı ve tuz mutlaka kullanmalısın.kullan emin ol daha iyi sonuç alıcaksın.

icindeki su normal hep olur o üzerine özel tuzunu koy.benim bazen su kalmamis olur bir bardak ben koyarim suyu icine.zamanla hangisi olursa olsun cam esyalari makine dayanikli olmazsa ciziliyor.pahalisinida alsan ayni ucuzunuda alsan ayni oluyor.

bende tablet kullanıyorum ama tuzuda parlatıcıyıda dolduruyorum. bardaklarının çizilmesi deterjandan olabilir. ben calgonit powerball kullanıyorum.

Kızlar mak.kullanmaya başladıktan 2 yıl sonra ev değiştirdim ve bardaklarım tabaklarım hep çizildi servisi çağırdık tamamen tuzdan dolayı olduğunu tuz haznesini boşaltmamı ve 3ü 1arada tablet kullanmamamı söylediler

Son düzenleme:
Back
X