Yardm edin bana ne olur fikirlerinizi bekliyorum..

yalnxixz yxixldxixzlar xsxahitti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
211
4
96
44
Sakarya
arkadaşlar eşimle severek ikimizde çok isteyerek evlendik.eşimi çok seviyorum. eşim nedense cok ilgisiz.bu baştan beri böyle değildi tabiki 4-5 yıldır işi gereği sürekli şehir dışına cıkıyor ve 1-1.5 yıldır aşırı ilgisiz..ben cok sıkıldım artık.hayatında biri olmadığından eminim gibi geliyor.2 tane çocuğum var..onlara belli etmemeye ve eşimin bu hareketlerinin sebebini anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum .soruyorum kendiside bişey demiyor.mesela 15-20 günlüğüne tekrar şehir dışına çıkacağı günden bir gece önce kahveden gece 1 de geliyor..sebebini sorduğumda evde ne yapacağım diyor..uzaktayken arayıp sadece öylesine konuşuyor..ve günde 1 kere arıyor..ne olur bir fikir verin bana ne yapayım artık bişey düşünemiyorum ....

allah yardımcın olsun arkadaşımm....ilgiyi kendi üstüne çekmeye çalış mesela bu şekilde başla tarzını değiş yada saçını boyat eskisi gibi ilgilenme bakalım yine aynı davrancakmı sana.yok eğer yine aynıysa otur konuş ve bu durumda çok çok rahatsız oldunu söle

kaç yıllık evlisin çok çok severek evlenmişsiniz madem acaba nerde bir hatanız oldu neden bu sana ilgisizliği şehir dışı işleri de kafamı kurcalıyo doğrusu ama güveniyorum diyosan ilgisizlik derken canım cinsellik demi yok

teşekkürederim kemancı.gecen ay sacımı kestirdim .cok uzundu ve baya bi kısalttım..bir tek laf etmedi saçım hakkında..10 gün sonra falan ben dedim saçımı kestirdim fark etmedin bile diye..ne dedi biliyormusun???fark ettim tabiki ama sen bana traş olduğumda saatler olsun demiyorsun bende o yüzden bişey demedim .d(ağlasammı? gülsemmi?

inanın zannettiğiniz gibi değil cok konuşkanımdır normalde kendiside öyle...öperim severim ilgiliyimdir yani..cinsellik konusundada kesinlikle hayır diyen biri değilim..sanki ben hiçbir şeyi haketmiyormuşum gibi davranması,,yanımızda birileri varken durup dururken beni azarlaması.yatağa bile beraber yatamıyoruz mesela zaten kahveden gec geliyor.. sonra uykusu gelene kadar tv izliyor..canı isterse yatağa geliyor yoksa bir battaniye alıp koltukta uyuyor..ki 1.5 yıl önceye kadar böyle değildi..daha önce şehir dışına işe gideceği zaman salya sümük ağlayan ben şimdi fazla takmamaya çalışıyorum..çünkü doğru düzgün vedalaşmaz sanki burda misafirmiş gibi hissettiriyor..

durumun cok zor ama anladıgım lkadarıyla sende ona onun istedigi gibi ilgi göstermiyorsun sakayla karısık tras olduktan sonra sıhatler olsun demiyorsun demiş ya bu bir işaret... bide evliliklerde cinseliğin cok önemli oldugu söylenir sende bu konuda birseyler yap bence evine baglansın

Evliliklerde belli bir zaman sonra oluyor böyle soğukluklar. Bende dayım ve eşinden biliyorum..
Aslında bunu konuşmadan aşamazsınız.. Kendinizi değiştirin yada ona ilginizi arttırın değişen birşey olmaz diye düşünüyorum. Size tavsiyem eşinizle konuşmanız. Uygun bir zaman hazırlayın güzel bir yemek yapın yani zemini hazırlayın ve sonra konuşmaya başlayın...
Belki bilmediğiniz birşeye kırılmıştır. Yada farklı sorunları vardır. Bunu konuşmadan bilemezsiniz...
Belki sorunlarınızı dile getirerek neden bu noktaya geldiğinizi bulabilirsiniz..

aklıma ne geliyosa yaptım bu konuda..seksi ve cok şık kıyafetlerden tutunda ne derse ne yaparsa yapsın surat asmamaya..hep bi sorunu vardır ..anlatamıyodur diye düşünürdüm...ama eşim ne yaparsam yapayım değişmedi.sakin sakin konuştum olmadı.ağladım olmadı ..anlattım olmadı..mesela cok güzel bir gecenin ardından(tamamen benim cabalarımla)ertesi gün adamda bir harflik bile değişiklik yok..

ıslerının yogunlugundan mı acaba dıcektım ama
kahveye gıdıp gece 1 de geldıgını soyluyorsunuz
pekı hıc oturup konustunuz mu nedır bu ılgısızlıgın sebebı dıye
eve gelıpte napıcam demesının dısnda baska bır acıklaması var mı
ustelık cocuklarınızda var onlarlada mı zaman gecırmıyor hıc

evet ama yüzde 99

Yanlış anlamayın ama ben hiç bir erkeğe %99 güvenmem... Ummadığın taş baş yararmış derler. Demiyorum eşiniz sizi aldatıyor diye elbette böyle olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ve aldatmıyor da olabilir ama bu kadar güvenmeyin lmaz:
Erkeklerin doğasında vardır bu... Ne kadar iyi de davransan elnden geleni de yapsan bazen hiç bir değeri olmuyor işte.... Nasıl çözersiniz bu problemi bilmiyorum. Görünen o ki her yolu denemişsiniz...

bence sorular ve konuşmalarla eşini sıkmaktan başka bir işe yaramaz
yurt dışında iş sebebiyle de olsa giden erkekler diğişebiliyor
bence eşinizi gizliden takibe alın gözetleyin bu kadar ilgisizlik olmaz :umursamaz:
çocuğunuz varmı??
ALLAH yardımcın olsun

Eşin senden soğumuş gibi geldi bana.Aslında 8 yıllık evliymişsiniz monotonlaşmış da olabilir ilişkiniz.Ben de arkadaşların dediği gibi güzelce konuşun derim.Onun bu davranışlarının seni ne kadar üzdüğünü anlat eski hallerinizi özlediğini anlat.Ben aramızın düzelmesi için elimden geleni yapmaya hazırım aynı çabayı senden de bekliyorum de.Hayırlısı olsun inşallah

Erkekler bu ilgisizlikleriyle kadinlari ne kadar üzdüklerini farkinda bile degiller.
Ama bilmiyorlar ki kadinlarin en cok taktigi konudur bu.Eger ki esinin aldattigindan süphelenmiyorsan acaba onu cok agir bir sekilde kirmis olabilirmisin.sen belki ciddiye almamissindir ama o cok kirilmistir belkide.
Erkekler takmamis görünürler ama iclerinde kincidirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…