Yardm edin bana ne olur fikirlerinizi bekliyorum..

eşiniz kendı agzıyla demıs sen bana traş oldugumda bısı demıyosun dıye..
neden zoaman bı opucuk konudurmuyosnuz kı yanagına..
sız bazı seylerı bellı etmezsenız erkekde boyle yapar..
sız ılgısızsınız bence esınızde bu sekıdle davranıyo ılgısızlıkde erkegı dısarıya ıter bence..
esınızle ılgılenın bence onla ıken zamanınızı ona ayırın dolu dolu yaşayın herseyı..
bakımlı olun ve esınızde en ufak degısıklıg dıle getırın..

canım benim ben onun herşeyini görür vede dile getirip belli ederim sanırım bir sefer dikkat edemedim eşimde bunu takmış olmalı...inanın ki ben kendimi cok yargılıyorum.farketmediğim bir yerlerde bir hata yaptım sanırım... :sinifsinif: mafoldumben

Bana sizin ona olan aşkınızdan havalara girmiş gibi geldi.Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sanırım.Yazdıklarınızı okudum ve inanıyorum ki elinizde olan ve olandan fazla çaba göstermişsiniz evliliğiniz için.Biraz kendinizi çekmeyi deneseniz.Sanki sizin umrunuzda değilmiş gibi yapsanız belki kendisi çaba gösterecektir.

ay innanmıyorum ya çocuk bunlar çocuk..ozaman yapılcak olan tek şey oturup konuşmak.güzel bi ortam hazırla çocukları uyut al karşına tane tane sor tek tek cvp al bütün kafandaki herşeye ama tatlı dille sor bakalım derdi neymiş merak ettim..hyr benimde böleydi dedimi yaptım işe yaradı:asigim:

cok denedim umduğum gibi olmadı ama yinede deniyeceğim bir sefer daha...perşembe günügeliyor inşallah ......

her hafta aynı 4gün pazarda 2 çocugum var evle hiç bir ilgisi yok 2 gün evde göremiyoruz bile yüzünü neyapabilirim yardım edin içki içip kahveden gelmiyor eve gelince de ufacık herşeyi büyütüyor ailesiyle deyil arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor kendi istedigini yapıyor bizler bişey isteyince kızıyor

canım seni cok ii anlıyorum senin durumun daha kötü gibi geldi.rabbim bu adamlara hidayet etsin inşallah..sana sabır diliyorum..rabbim hayırlısını versin inşallah....

Allah yardimcin olsun gercekten cok zor ve yipratici bir durum peki cocuklara karsi nasil devamli disari da ise en cok babaya ihtiyac duyduklari yastalar cocuklara daha cok uzuldum insallah duzelir

canım öncelikle Allah yardımcın olsun birtanem
eşinin hayatında birisi olmadığına inanabilirsin çünkü içki ve kahve keyfi bazı erkekler için aileden önemlidir kaldı ki sevgili dahi giremez bu sevginin arasına
nedenini düşünümde bizim oralarda
"otu çek köküne bak "
derler bunun anlamı ise; öyle bir ottur ki o , göz kamaştırıcı yeşilliği vardır..otu çektiğinde ise kökü kurtlu ve çürüktür..
sana soracağım soru şu canım
eşinin ailesinden sülalesinden kahveden çıkmayan biri varmıydı, babası dayısı amcası gibi?
bu gibi erkekler ancak yaşlandıklarında yada Allah kadının üzüntüsüne dayanamadığında ona vereceği ders ile yola gelir sadece sabırla Allah inan ve dua et...

öncelikle sana teşekküt ediyorum piyanocum..benim eşimde içki yok hamdolsun.kahve alışkanlığı var.işine cok bağlı..eşimin ailesinde kahveye cıkmayan var abisi ve kardeşi cıkmaz..babası çok çıkarmış zamanında ona cekti sanırım..dua etmekten başka şansım yok zaten hayatım...benimde rabbimden isteğim çok gecmeden anlaması..sana tekrar teşekkür ediyorum..allaha emanet ol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…