cok mutusuzum gercekten.. aglamıyorum susuyorum odama gidip aldıgı birşeyi görüyorum tekrar agıyorum odadan cıkıp başka odaya gidiyorum tv de bi program görüp o bunu izlerdi gecen hafta bunun hakkında konustuk deyip aglıyorum ha bire telefon acık gibi telefona bakıyorum(( cok zor onsuzluga alışmak.. aldıgı eşyaları hayatımdan cıkaracagım ama hangi birini kıyafetlerimin bile yarısından cogunu ya o almıştır ya birlikte almışızdır.. dokundugum herşeyde o var ben bu cezayı hakedecek naptım diyorum (
hiç canım istemiyo inan.. zaten havada cok kötü yagmur yagıyo.. onu çok özlüyorumbiraz disari cikipp kafani dagit derim.. ya da biseyle ilgilen.. ne olursa olsun birsey yapmak hicbirsey yapmamaktan iyidir..
canin istemese de kendini zorla derim.. bu sekild eeninde sonunda kendine yenilip o telefonu acarsn kendini cok zorluosun cunku.
bi arkadasina git veya bi film izle ders calis birseyler yap ama mutlaka.. dusunmekle uzulmekle varabilecegin hicbiryer yok.
evet sınavım var ne hayallerim vardı şimdi hiç onları bile düşünmek istemiyorumgüzelim zamanla anlayacaksın nekadar saçma şeye üzüldüğünü şimdi bana hep bunu söylüyorlar.. bende nişanlıma ayrılık esnasında ayrılalım dedim diye bitti.. ya düşünsene insanız hiçmi hata yapmıyacaz.. boşver güzelim önünde sınavın varmış kendini sınavına motive et..
bişeyi zorladıgım yok zaten evet bitti beni bukadar basit gördügü için ve onu tanıyamadıgım ve gecen 4 yılda yaşadıklarıma acıyorum üzülüyorum bi anda içimden atamıyorum.. kimseye dönmek gibi derdim yok zaten..
hepinize destekleriniz için teşekkür ederim söylediklerizde haklısınız ama ben bugün yine onsuzlugun acısıyla uyandım kendimi her geçen gün daha kötü hissediyorum.. hani zaman unutturur diyorum ama gecen zaman canımı daha da acıtıyor.. zaten randevu aldık psikologla görüşmeye gidicem artık(( ne duruma düştüm ben bu haldeyim ama eminimki o bunların hiç birini umursamadan hayatına devam ediyordur.. inşallah bende hakettigim yerlere gelirim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?