Ya arkadaş kk da her gün bir konu günümü oluyor aldatılma furyası bitti cinsel problemler başladı
Yahu biz bu konu hakkında napaliriz biri beni aydınlatabilir mi?
Ah Can'ım , bu durum çok ciddi , ömür boyu böyle gidebilir , önce üroloji sonra psikolog lazım eşine , Bi kaç hafta daha ver , ama ses etme bu süreçte , canı istiyorsa denemeye çalışır , başarısız olursa Dr a gider , canı istemiyorsa bu daha da kötü , iki durumda da ciddi konuş , süre ver , Bi de aktif rol alan sen olmayı denesen ?
bir aylik evliyim esimde sertlesme problemivar esim birkac denemeden sonra denemeyi birakti benim yanima yaklasmiyor yari ciplak yaninda yatmasina ragmen bana arkasini donup uyuyo. bana hizlisin bana zman ver diyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin bu problemi nasil cozeriz ve ona nasil kabul ettormeliyim. sizde normal mi davraniyo
Cok uzuldum inan. Benim ilk gecem aklıma geldi. 2 yıllık evliyiz eşim hala aynı. İlk basta benım acele ettıgımı zamana bırakmamı soyledı ve hatta benı sucladı durymdan. Daha yenı yenı o psikolojıden kurtuldum. Şimdi sana tavsıyem. Ustune gutme, bır ıkı hafta bekle. Oiş olmasa da sarılıp kokluyor mu dokunuyor mu ona bak. Baktın aynı tas aynı hamam, cıddı cıddı konus. Bu hassas bı konu, kısırdöngüye gırsin istemıyorum ve yıpranmadan biz , terapıste gıdelim de . Ve kesınlıkle gıdin. Ona gore bı yol cozersın ınsallah. Bakuremısın hala?
yok hic yakinlasma olmadi. benim icimden opmek elini tutmak geliyodu ama kendimi tutuyodum. onda oyledir diye dusunuyodum. geceleri uyuyamiyorum artik aklima bin turlu sey geliyo. esimi arzuladigim halede yaklasamoyorum. cok zor biseymis. on asamalari bile yapmiyoruz artik.
Ben cok pısmanım basta kesın tavır koymayıp, zamanla duzelir dıyıp bekledıgım ıcın. Bırıncı senemde restı cektım, korkusundan gizli ilaç kullanıp yaptı ve hamile kaldım o dönem. Şimdi aynı ilgisiLik, sogukluk ve mastb alışkanlıgı ile benı kadınlıktan geçirdi. Psikolojım altust. Gec kalma, acıkca soyle . Caresını bul ve cabala de. Baktın ınemsemıyor , resti cek
Dra gıtmıyor. İnkar edıyor sureklı. Opmez , sarılmaz, ne kadar işvelensem de hareket olmaz. Bır erkegın boyle ölü balık gıbı yatması kadar onur zedeleyıcı busey yoj. Konu sahıbıne cok uzuldum. Cinsel sogukluk yasayan erkeklerın evlenmesi buyuk vebal
Evlenmeden önce böyle şeylere karşı olan birinin evlendiğinde pat diye ilişkiye girebilmesi asıl garip olan değil mi? Daha bir kadın vücudunu tanımadan, kendisini tanımadan birleşebilmesi bence asıl bakir olup olmadığı şüphesi yaratır. Bana başaramamasından dolayı özgüveni kırılmış ve umutsuz olduğu için cinselliktin soğumuş gibi geliyor. Bir şeyler deneyebilirsin ama burada yazmak ne kadar doğru bilemiyorum. Yani evet yanında çıplak yatman etkilemiyor olabilir ama illa ki etkileyecek şeyler vardır, onları yapabilirsin. Veya yaptırabilirsin. Mesela birleşme yaşama şansnızın olmadığı bir yerde sadece yakınlaşabilirsiniz, sevişemeyeceğiniz için sevişmeme rahatlığıyla daha sıcak daha korkusuz davranabilir. Birleşmeye odaklı olmadan sadece önsevişme yapın bırakın. Sadece fiziksel temasta bulunun. Yani karşındaki gerçekten tecrübesizse ve özgüveni kırıldıysa bu şekilde davranması bence çok normal.