bir aylik evliyim esimde sertlesme problemivar esim birkac denemeden sonra denemeyi birakti benim yanima yaklasmiyor yari ciplak yaninda yatmasina ragmen bana arkasini donup uyuyo. bana hizlisin bana zman ver diyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin bu problemi nasil cozeriz ve ona nasil kabul ettormeliyim. sizde normal mi davraniyo
Doktora gidin kesinlikle beslenme düzeni kullanıyorsanız alkol sigara vs bunlar buyuk etkiler..bir aylik evliyim esimde sertlesme problemivar esim birkac denemeden sonra denemeyi birakti benim yanima yaklasmiyor yari ciplak yaninda yatmasina ragmen bana arkasini donup uyuyo. bana hizlisin bana zman ver diyor sizce ne yapmaliyim bana akil verin bu problemi nasil cozeriz ve ona nasil kabul ettormeliyim. sizde normal mi davraniyo
diger yazdiklarimi da okudunuz mu ? nasil ikna edecegim peki doktora gitmeye.Kullandığı bir ilac falan var mi yanetkisi olabilir.
Aranizdaki iliski iletisim nasil? Yani gün icinde birbiriniz arzulayacak sekilde olursaniz son vakte de yansir illa ki.
Veya size söylemedigi sizde hoslanmadigi bir şey olabilir. Şöyle ki mesela belki kollarinizdaki kıldan tuyden belki farkinda olmadiginiz bir kokudan etkilenebilir.
Veya kendisini odaklamak konusunda yanlis telkin veriyordur kendisine. Bosalma odakli bakiyordur diğer anlarin büyüsünu kaçırıyordur.
Bu konuda gerekli arastirmalari yaparak bir uzmandan yardim alabilirsiniz. Ilk olarak fiziksel anlamda bir rahatsizlik var mi diye gidersiniz, genel anlamda psikolojik olur bu tarz sıkıntılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?