yardm lutfen yeni evli cinsel problem

evet bakireyim. bilmiyorum iste acik konismuyor olmayinca morali bozuluyo ama takmiyomus gibi davraniyo. gercekten caresizim

İyi de nişanliyken ne bileyim bi ten uyumu öpüşme vb şeyler yasamanin yanlış bir tarafı yok ki. Hayir var diyen arkadaşlar cikabilir bu benim şahsi görüşüm. Huyu suyu karakteri kadar önemli bir insanla aranda cinsel çekim olması veya olmaması. Ondan sonra evlilikte böyle sorunlar başlıyor. Üroloji doktoruna gidin ilk olarak fiziksel bir sorun yoksa gerekli yere yonlendirirler zaten. Geçmiş olsun.

yok hic yakinlasma olmadi. benim icimden opmek elini tutmak geliyodu ama kendimi tutuyodum. onda oyledir diye dusunuyodum. geceleri uyuyamiyorum artik aklima bin turlu sey geliyo. esimi arzuladigim halede yaklasamoyorum. cok zor biseymis. on asamalari bile yapmiyoruz artik.

yok hic yakinlasma olmadi. benim icimden opmek elini tutmak geliyodu ama kendimi tutuyodum. onda oyledir diye dusunuyodum. geceleri uyuyamiyorum artik aklima bin turlu sey geliyo. esimi arzuladigim halede yaklasamoyorum. cok zor biseymis. on asamalari bile yapmiyoruz artik.

Sizden gizli doktora gidiyor olabilir mi? Bu tip konuları konuşabiliyor musunuz?
Daha önceden bu sorunu bilip, bunu bile bile sizinle evlenmiş olabilir mi?

Offf yaaa cok kotu bir durum bu. Hic bisey yokmus gibi davranamaz vurdumduymaz olamaz bakcak caresine gec karsisina konus olmadi ailelerlede konusun ne bilim boyle evlilik olmaz yani

yok ya oyle kotu biri degil. nasil paravan olacak ki ayrica.
Sizden gizli doktora gidiyor olabilir mi? Bu tip konuları konuşabiliyor musunuz?
Daha önceden bu sorunu bilip, bunu bile bile sizinle evlenmiş olabilir mi?
konusmuyoruz sadece birine sordugunu soyledi oda ilac kullan ilk oldugu icin bana da oldu sonra sikinti yasamadim demis. belkide gitmeyi deniyodur. bilmiyorum. ben sana eylulun sonuna kadar musade ediyorum sonra benim dediklerimi yapcaz dedim ama bilmiyorum

karsiniza alip konuscaksiniz onu sikmak istemiyorum alinmasin diye birsey yok cunki sizin isteklerinizide dusunmek zorunda oldu bitti boyleyse bildigi farkinda oldugu bir problemdir ve oyleyse ne halt yemeye evlendi diye dusunur insan.. ben normal insanlar gibi evlilik yasamak istiyorum bir caresine bak yada bakalim beraber cozelim bu sorunu diyebilirsin evet bir kadin cinsellik isterken cekinir utanir belki ama boylede hayat gecmez evlisin ve bakiresin nereye kadar gidecek bu durum.. dr a gitmeli yada denemeli surekli

Umarım gay değildir. İlaç kullansın bir kerelik, bakalım o şekilde yaklaşacak mı sana? Bir bahane bulup da ilaç almaya yanaşmazsa şüphelenebilirsin.

yok ya oyle kotu biri degil. nasil paravan olacak ki ayrica.

konusmuyoruz sadece birine sordugunu soyledi oda ilac kullan ilk oldugu icin bana da oldu sonra sikinti yasamadim demis. belkide gitmeyi deniyodur. bilmiyorum. ben sana eylulun sonuna kadar musade ediyorum sonra benim dediklerimi yapcaz dedim ama bilmiyorum
Diyelim ki gay, diyelim ki buna rağmen evlendi, bu aslında o kişiyi kötü yapmaz ki. Acımasız toplumun baskısından kaçan bir insan yapar sadece.

Hoş zaten kesin öyledir diyemez kimse, ama düzelmesi için çaba göstermiyorsa, denemeye bile kalkmıyorsa, varsın sevişme olmasın ev arkadaşı gibi yaşarız diyorsa huylanmak lazım.

Nasıl paravan olacak demişsiniz, e işte toplum gözünde öyle olma ihtimalini sıfırlıyor.

alkol sigara gibi aliskanliklari yok. yurt disinda yasiyoruz. burda nasil nereye gidebiliriz bilmiyorum. ondan once nasil ikna edecegim ya. nisanliyken seviyeli gorustuk. boyle seylere dikkat eden biriyiz. evlenmeden kendi evimizde ben 1 ay yanliz kaldim beni hic rahatsiz etmedi. nisanliyken yanlis bir hareketibolmadi.
Beraber kaldıysanız ve rahatsız etmediyse sizi burdan anlamış olmalıydınız bi tuaflık olduğunu.demekki problemi uzun süredir var...bizde evlenmeden önce beraber olmadık ama test sürüşü yaptık :). Doktora gidin

Diyelim ki gay, diyelim ki buna rağmen evlendi, bu aslında o kişiyi kötü yapmaz ki. Acımasız toplumun baskısından kaçan bir insan yapar sadece.
.

Bence gayette kötü biri yapar, sonuçta bir kadını kandırıyor; onun beklentilerini boşa çıkarıyor.

Paravan evlilik yapacaksa, anlaşarak, onayı olan biriyle yapmalı. Gel evimde yaşa, bedava geçinirsin 3-5 sene, ama bu böyle bir ilişki demeli. Sonra da boşanır.

Konu sahibi; net olun. Doktora beraber gidin. Cinsellik istemeniz ayıplanacak bir durum değil. Hiç yanaşmazsa ona göre yolunuzu belirlersiniz.

Bence gayette kötü biri yapar, sonuçta bir kadını kandırıyor; onun beklentilerini boşa çıkarıyor.

Paravan evlilik yapacaksa, anlaşarak, onayı olan biriyle yapmalı. Gel evimde yaşa, bedava geçinirsin 3-5 sene, ama bu böyle bir ilişki demeli. Sonra da boşanır.

Konu sahibi; net olun. Doktora beraber gidin. Cinsellik istemeniz ayıplanacak bir durum değil. Hiç yanaşmazsa ona göre yolunuzu belirlersiniz.

Ben böyle durumlarda adı batasıca toplumu suçluyorum maalesef, kişiden önce toplum.

Kaç sene önceydi, bir erkek vay aile adımıza leke sürdü diye diye öldürüldü, eş cinsel diye. Öldürülmeyenlerin reddedilişi, işten çıkarılışı, dışlanışı vs derken o insanları değil toplumu suçluyorum.

Ben böyle durumlarda adı batasıca toplumu suçluyorum maalesef, kişiden önce toplum.

Kaç sene önceydi, bir erkek vay aile adımıza leke sürdü diye diye öldürüldü, eş cinsel diye. Öldürülmeyenlerin reddedilişi, işten çıkarılışı, dışlanışı vs derken o insanları değil toplumu suçluyorum.
Haklısınız, ben toplum suçsuz demedim, ama bana bir haksızlık yapılması, benim de tamamen olaydan bağımsız 3. bir şahsa kötülük yapmama hak vermez. Dediğiniz gibi düzmece bir evlilik yapacaksa buna razı olacak birini bulmalı, yalan vaatlerle değil.

Haklısınız, ben toplum suçsuz demedim, ama bana bir haksızlık yapılması, benim de tamamen olaydan bağımsız 3. bir şahsa kötülük yapmama hak vermez. Dediğiniz gibi düzmece bir evlilik yapacaksa buna razı olacak birini bulmalı, yalan vaatlerle değil.
Ben kişilerden ziyade toplumu suçlayan bir insanım, hatta bu yüzden ayak basmadığım ve uzak olsun dediğim şehirler var. Ki ben insan sevmeyen bir insanım, buna rağmen böyle şeylerde insanı suçlayamıyorum.
Bakalım güncellemeler gelirse durum neymiş, ne değilmiş anlarız. Umarım geçicidir.

ayni evde kalmadik aayni sehirdeydik evimizi dosedik ben kendi evimizde kalmaya basladim yurt disinda eve gelip hic rahaysiz etmedi beni

ayni evde kalmadik aayni sehirdeydik evimizi dosedik ben kendi evimizde kalmaya basladim yurt disinda eve gelip hic rahaysiz etmedi beni

Dini hassasiyetinden dolayi mi böyle davrandi yoksa gercekten o zamanda arzu etmiyor muydu..
Gercekten kesinlikle doktora gitmeli..
Ciddi ciddi konusun bu gece yada yarin sabah. Buradan gaz almak bazen iyi olur.
Bu hafta icinde bu problemi çözdün çözdün ben yokum yoksa diyebilmelisiniz. Bu bir evlilik olmaz sizi böyle alistirir.. allah korusun. Sizde vajinismus olabilirdiniz. Ama kadinlar hemen kosarlar çözmek icin doktora.. yeter ki esiniz mutsuz olmasin diye degil mi.. o yüzden acil olarak kendinizi rahatca ifade etmelisini. Sesinizi yukseltmeden ancak kararinizin kesin oldugunu anlatmalisiniz

Back
X