- 10 Ağustos 2016
- 106
- 55
- 13
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok hic yakinlasma olmadi. benim icimden opmek elini tutmak geliyodu ama kendimi tutuyodum. onda oyledir diye dusunuyodum. geceleri uyuyamiyorum artik aklima bin turlu sey geliyo. esimi arzuladigim halede yaklasamoyorum. cok zor biseymis. on asamalari bile yapmiyoruz artik.
gay olsa evlenmeye cesaret eder mi? basarisiz oldugu icin geri durmuyomudur.
konusmuyoruz sadece birine sordugunu soyledi oda ilac kullan ilk oldugu icin bana da oldu sonra sikinti yasamadim demis. belkide gitmeyi deniyodur. bilmiyorum. ben sana eylulun sonuna kadar musade ediyorum sonra benim dediklerimi yapcaz dedim ama bilmiyorumSizden gizli doktora gidiyor olabilir mi? Bu tip konuları konuşabiliyor musunuz?
Daha önceden bu sorunu bilip, bunu bile bile sizinle evlenmiş olabilir mi?
Diyelim ki gay, diyelim ki buna rağmen evlendi, bu aslında o kişiyi kötü yapmaz ki. Acımasız toplumun baskısından kaçan bir insan yapar sadece.yok ya oyle kotu biri degil. nasil paravan olacak ki ayrica.
konusmuyoruz sadece birine sordugunu soyledi oda ilac kullan ilk oldugu icin bana da oldu sonra sikinti yasamadim demis. belkide gitmeyi deniyodur. bilmiyorum. ben sana eylulun sonuna kadar musade ediyorum sonra benim dediklerimi yapcaz dedim ama bilmiyorum
Beraber kaldıysanız ve rahatsız etmediyse sizi burdan anlamış olmalıydınız bi tuaflık olduğunu.demekki problemi uzun süredir var...bizde evlenmeden önce beraber olmadık ama test sürüşü yaptık :). Doktora gidinalkol sigara gibi aliskanliklari yok. yurt disinda yasiyoruz. burda nasil nereye gidebiliriz bilmiyorum. ondan once nasil ikna edecegim ya. nisanliyken seviyeli gorustuk. boyle seylere dikkat eden biriyiz. evlenmeden kendi evimizde ben 1 ay yanliz kaldim beni hic rahatsiz etmedi. nisanliyken yanlis bir hareketibolmadi.
Diyelim ki gay, diyelim ki buna rağmen evlendi, bu aslında o kişiyi kötü yapmaz ki. Acımasız toplumun baskısından kaçan bir insan yapar sadece.
.
Bence gayette kötü biri yapar, sonuçta bir kadını kandırıyor; onun beklentilerini boşa çıkarıyor.
Paravan evlilik yapacaksa, anlaşarak, onayı olan biriyle yapmalı. Gel evimde yaşa, bedava geçinirsin 3-5 sene, ama bu böyle bir ilişki demeli. Sonra da boşanır.
Konu sahibi; net olun. Doktora beraber gidin. Cinsellik istemeniz ayıplanacak bir durum değil. Hiç yanaşmazsa ona göre yolunuzu belirlersiniz.
Haklısınız, ben toplum suçsuz demedim, ama bana bir haksızlık yapılması, benim de tamamen olaydan bağımsız 3. bir şahsa kötülük yapmama hak vermez. Dediğiniz gibi düzmece bir evlilik yapacaksa buna razı olacak birini bulmalı, yalan vaatlerle değil.Ben böyle durumlarda adı batasıca toplumu suçluyorum maalesef, kişiden önce toplum.
Kaç sene önceydi, bir erkek vay aile adımıza leke sürdü diye diye öldürüldü, eş cinsel diye. Öldürülmeyenlerin reddedilişi, işten çıkarılışı, dışlanışı vs derken o insanları değil toplumu suçluyorum.
Ben kişilerden ziyade toplumu suçlayan bir insanım, hatta bu yüzden ayak basmadığım ve uzak olsun dediğim şehirler var. Ki ben insan sevmeyen bir insanım, buna rağmen böyle şeylerde insanı suçlayamıyorum.Haklısınız, ben toplum suçsuz demedim, ama bana bir haksızlık yapılması, benim de tamamen olaydan bağımsız 3. bir şahsa kötülük yapmama hak vermez. Dediğiniz gibi düzmece bir evlilik yapacaksa buna razı olacak birini bulmalı, yalan vaatlerle değil.
ayni evde kalmadik aayni sehirdeydik evimizi dosedik ben kendi evimizde kalmaya basladim yurt disinda eve gelip hic rahaysiz etmedi beni