Yardmnza, fikirlerinize ihtiyacm var...

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Hafta sonu ilk defa uzaktan bir arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım, daha önce hep görücü usulü ile tanıştırılmıştım,
Buluştuk 1 saat kadar oturduk ama görüşmemiz sırasında hep suskunluklar yaşandı bende konuşucağımız birşey yoksa kalkalım dedim, beğenmediniz sanırım falan dedi, bende açıkladım durumu falan, çok efendi ,yakışıklı biriydi ama sorun şu ki konuşmak istemiyor gibiydi, genelde ben sordum herşeyi sorabilirsin cevaplarım dedi, ama karşılıklı sohbet ortamı yaşanmadı, bana soracağın yok mu dedim seni bana okuldaki bütün arkadaşların anlattı seninle ilgili hiç bir şüphem yok dedi,(benim daha önceden 4 yıl çalıştığım okulda çalışıyor kendisi )neyse 1 saat kadar oturup kalktık msn adresimi aldı bende onunkini, telefonlarımız var birbirimizde,
eve geldikten sonra aracı aradı ne diyorsun beğendin mi diye tanımaya değer biri olduğunu söyledim,
Sorun şu cumartesi sabah görüştük ve şu ana kadar ne aradı ne de msn ekledi, benim aramam doğru olur mu?

Hafta sonu ilk defa uzaktan bir arkadaş aracılığı ile biriyle tanıştım, daha önce hep görücü usulü ile tanıştırılmıştım,
Buluştuk 1 saat kadar oturduk ama görüşmemiz sırasında hep suskunluklar yaşandı bende konuşucağımız birşey yoksa kalkalım dedim, beğenmediniz sanırım falan dedi, bende açıkladım durumu falan, çok efendi ,yakışıklı biriydi ama sorun şu ki konuşmak istemiyor gibiydi, genelde ben sordum herşeyi sorabilirsin cevaplarım dedi, ama karşılıklı sohbet ortamı yaşanmadı, bana soracağın yok mu dedim seni bana okuldaki bütün arkadaşların anlattı seninle ilgili hiç bir şüphem yok dedi,(benim daha önceden 4 yıl çalıştığım okulda çalışıyor kendisi )neyse 1 saat kadar oturup kalktık msn adresimi aldı bende onunkini, telefonlarımız var birbirimizde,
eve geldikten sonra aracı aradı ne diyorsun beğendin mi diye tanımaya değer biri olduğunu söyledim,
Sorun şu cumartesi sabah görüştük ve şu ana kadar ne aradı ne de msn ekledi, benim aramam doğru olur mu?

dikkatli ol bu genç adam sinsi vede deneyimli hemen herşeyini ortaya dökme,

kul kölede olma suskun insanlardan hep korkmuşumdur ,arama o arasın sen ondan daha değerlisin

konuşmayanlar konuşanlardan kendilerini daha zeki sanırlar sonuçta sen herşeyini
ortaya dökeceksin çabuk ele geçeceksin o ise gizemli kalacak , sana kendini daha üstün

gibi olduğu hisler verecek o konuşmuyorsa sen hiç konuşma saklayacağı bi şeyleri var demek genç adamın
kaydirigubbakcemile4

ne olursa olsun sana soru sormalı idi..sonuçta senin kendini anlatman ile başkasının seni anlatması arasında fark var..belkide pek bu olaya ısınamamıştır..bencede arama..o arasın..

yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum ve teşekkürler,

Bu tarz bir görüşmeyi ilk defa yaşadığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkcası,
ailesinden bahsetmesini istedim kız kardeşim var ve ailesinin kapalı olduğundan bahsetti ve bitti bana sormadı, yani karşılıklı sohbet ortamı oluşturamadık, okulda ayrı ayrı birkaç kişi benden bahsetmiş ona tanışmanızı isterim şeklinde bunu söyledi ,seni çok seviyorlar falan dedi,
Ayrılırken de olumsuz birşey yaşamadık,hatta yolu uzamasına rağmen biraz yürüyüş yapıp bana eşlik etmek istedi,şaşırdım cidden aramasını bekledim açıkcası,

sen açıkmısın ki
eğer ki açıksan belki de bu yüzden olumsuz bakmış olabilir..yani aileni anlatırmısın denildiğinde ,bla bla sonrada ee ailem kapalı? yani ne alaka şimdi bu..insan nerede oturduğunu ,kardeşlerini ,mesleklerini ,babasını anasını falan anlatır..neler yaptıklarını anlatır..yani kapalılar deme ihtiyacını neden duyar ki bir insan?belkide bu söz ile sana mesaj vermiştir

sen açıkmısın ki
eğer ki açıksan belki de bu yüzden olumsuz bakmış olabilir..yani aileni anlatırmısın denildiğinde ,bla bla sonrada ee ailem kapalı? yani ne alaka şimdi bu..insan nerede oturduğunu ,kardeşlerini ,mesleklerini ,babasını anasını falan anlatır..neler yaptıklarını anlatır..yani kapalılar deme ihtiyacını neden duyar ki bir insan?belkide bu söz ile sana mesaj vermiştir

benim sormak istediğim yada anlatmasını beklediğim nerede otururlar ne iş yaparlar, vs... ve uzun uzun konuşulacak bir konu bence,
ben açığım ama ailem kapalı onunda annesi kapalıymış ama kız kardeşim açık dedi,ben namaz falan kılmıyorum dedi ama karşıda değilim gibi bir sohbet geçti aramızda,yani benim açık olmam onun için sorun olcağını sanmıyorum, aile yapıları benziyor gibi anlayabildiğim kadarıyla

bence bu konularda kadının ağırlığı olmalı ,erkekten gelmeli bir takım şeyler ama yinede sen bilirsin..

Ben aramazdım sanırım...
Tanımıyorum,bir hissiyatım da yok kendisine neden arıyayım ki?
Ayrıca kendi uğraşsın benim onunla ilgilenmemi istiyorsa beyefendi..:umursamaz:

anlıyorum aramadım zaten şimdiye kadar msn de eklemedim,
ondan bekledim bu konuda da haklıyım sanırım

yok arama canım. eğer gerçekten senden hoşlanmışsa zaten mutlaka arar seni. hem sen ağırdan al. aramazsada salla gitsin.kaydirigubbakcemile5

benim kafamı yine karıştırdı geçen hafta cumartesi tanışmıştık hafta boyunca aramadı msn de eklemedi bende aramadım eklemedim de, dün gece aradı hafta boyunca fırsat bulamamış özür diledi ve msn eklemediğini de yüz yüze görüşme taraftarıyım şeklinde açıkladı yarın (cumartesi) görüşeliimmi tekrar dedi, bende işim olduğunu il dışına gitmem gerektiğini müsait olmadığımı söyledim o zman pazartesi görüşelim ben yine rahatsız ederim seni dedi kapattı
ne yapmalıyım bir kere daha görüşmeli mi
bahanesi kabul edilir mi fırsat bulamamış
kafam yine karıştı

C.tesiyi reddetmen çok iyi olmuş..
Pazartesi ararsa bir görüş bakalım ne olacak?
Bahanesinin kabul edilirliğine gelince..
Aranızda netleşmiş bir şey olmadığından pek önemsemiş gibi davranmış olma derim..Üzerinde durma..
Mmm..falan diyerek geçiştirebilirsin..
P.tesi görüşmesinden sonra da senin fikrin netleşmiş olur umarım..

bir kere daha görüş karşında mal mal oturursa senin konuşmanı beklerse hiç istifini bozma şöyle yarım saat 45 dk kadar sonra hadi kalkalım de ve kalk yani sende bir halt olmayacağını anladım ben uzatmayalım edalarında kalkalım de......hatta randevum var bile diyebilirsin:))) kaçırdığını anlasın hani seni çok seviyormuş yaaa..hah hah hahh...
böyle adamları dürteceksin konuşması için asla konuşmazlar evlenincede aynı şekilde mallıklarına devam ederler...
ellere ...bin kat yabancının yanında dilleri çözülür ama seninle günaydın iyi geceler iletişimini kurarsa ne ala...
ayırıca bu tipler:
sen onları aramayınca ararlar tıpkı düşündüğüm gibi olmuş bir hafta aramadığın için o seni arayıp özür dilemiş falan fişman...eğer aramış olsaydın kıçını kaldırdığın gibi senden uzaklaşacaktı..yani bu gibilerle uzak durarak anlaşırsın buda kadını yorar..
erkek değidin sarıp sarmalar sımsıkı
seni sahiplendim benimmmmmmmmmmmmmmsinnnn
benim olmalısın demeyi bilmeli yada bunu ifade etmeli...
ağzı laf yapmalı yalansız..düzgünn temiz olmalı...
görüşş ama bu görüşme ya son kez olmalı yada o adam aklını kullanırsa seni kazanmak için yaptıklarını sana gösterdiği takdirde devam edecek bir ilişkiye dönüşeceğine kendini hazırlayarak bir buluşma olduğuna kendini hazırla..üzülmede
mal adamlar mal olarak yaşar ve ölürler....
biz kadınlara moronlar değil cıvıl cıvıl adam lazım...bir müddet sonra yaşlandırırlar çünkü insanı
ayrıca zaman olmadığına inanmıyorum erkek eğer uyuşuk bişey değilse telinde internete girerde ekler seni 5 dk damı zamanı yokmuşş..wc ye otururkende arayabilirdi o zamanda mı zamanı yokmuşşş
vayyyyyyyy be çok etkilendimmm

Görüşmede nasıl olmalı tavrım,
ilk görüşmede çok ciddiye almıştım, suskunluklar yaşandığında bozmaya çalışan ortaya laf atan taraf ben olmuştum, yani tanımak için çaba sarfettim,
şimdi nasıl olmalı?

Biraz önce aradı görüşeceğimiz yeri belirlemek için,
benim biraz işim var dedim o da eve uğrayıp annemi alıcam
sonra gelirim dedi
annesi de gelicek sanırım görüşmeye
olur mu böyle birşey??

ne yapıcam peki?
o anda annenizde mi gelecek diye soramadım
ben yalnız gidicem görüşmeye ama 2. görüşmeye annesiyle gelen birini de istemem açıkcası,
annesi yanındaysa zaten olmaz görüşmem tekrar
ama nezaketende olsa oturmam mı gerek?
ne yapmalıyım?

Off tavır çok saçma.. Ne o emrivaki yapmış, annemi de alıcam falan.. iye annen de i gelicek demedin ki...
Annesi de gelirse, havadan sudan biraz konuşun, tabii beyfendi konuşabilirse.. Annesine karşı da samimi davranın... Ama daha sonra aradığnda "ben öncelikli olarak birbirimizi tanımaktan yanaydım daha ikinci sferde araya ailelerin girmesine gerek yoktu" falan dersin..
Ayyy yoksa bu adam annesinin onayı olmadan sevgili seçemeyen tiplerden mi yoksa...
Amanın... arkana bakmadan kaç öyleyse...

Back
X