Öyle tabi ki ama mesela ben whatsupptan ne konuştuğunu takip edemem,ama işlem kaydına bakabilirim. Aradaki fark bu. Ve yalnızca o kız için indirdiğini düşünmek rahatsız ediyor beni.
Öyle yaparım canım :) Bakalım eğer konusunu açarsa,sahi sana özel mesaj atabilirmiyim daha sonra kafama takılan bir şey olursa sormak için ?
Bu kıza takmışsınız sanırım, sizle ilgili sevgilinizle konuştuklarından dolayı.
Yoksa ortada hiç birşey yokken devamlı, o kızla mı görüşeceksin,
o kız için mi telefonuna yükledin vs vs. ortada en ufak birşey yokken,
devamlı neden kızdan bahsediyorsunuz sevgilinize.
Yalanın elbette nedeni olamaz, ama zorla yalan söyleteceksiniz,
çok baskıcısınız bence.
Bırakın görüşeceği kişilerle görüşsün, o kızla da görüşüyorsa görüşsün,
ne olur mesela görüşürse ?
Kızın adı bile geçmezken sevgiliniz tarafından, sizin ısrarla
herşeyi kıza bağlamanız çok acayip geldi bana açıkçası.
Yazınızı alıntılayacaktım aslında ama zaten alıntılanmış gerek kalmamış,
konu açılmışsa silmek yasak zaten, değiştiriyorsanız da uyarınız gereksiz olmuş.
Okuduğum kadarıyla o kız için bu programı indirdiğini falan söylememiş,siz kuruntu yapıyorsunuz.
ayrıca kusura bakmayın ama çok sıkıcısınız.neden her şeyin hesabını vermesi gereksin ki?
neden sürekli izin alsın?evliler bile yapmıyor bunu,herkesin kişisel bir alanı vardır,saygı duymak zorundayız.
eski konunuzu da hatırladım,tatilde mesaj attın atmadın mevzuu idi değil mi?
onu okurken de içim daralmıştı,şimdi daha beter oldum.
evlilik çağında mısınız bilemiyorum,öyle olmamanızı da umuyorum.
bu tarz konulara yorumum hep aynı oluyor,hayatı,ilişkileri bu kadar çekilmez ve zor hale getirmeyin lütfen
biriyle beraberiz diye bütün hayatına hakim olamayız.ben kocamın telefonuna bakmıyorum,geçenlerde yanlışlıkla facede mesajını
okudum diye kaç kez özür diledim.siz nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunuz?
ne konuştuğunu takip edemem ama işlem kaydına bakabilirim mi
bunu şimdi okudum ve benim için nokta oldu gerçekten.
insani ihtiyaçlarını karşılaması için de izin verme hakkınızı kullanıyor musunuz?
Tabi sorabilirsin zehir hafiye =)
Kızlar mesela şu whatsupp konusundan bahsetmiştim. Herkes diyor ki indirsin ne olacak. Yapma dediğim halde yapması peki? O bana indirme dedi indirmedim tekrar. Bende ona söyledim kullanma dedim. Dün yine kullanmış. Şimdi ben ne yapmalıyım? Nasıl belli etmeliyim tepkimi kısa ve öz. Hayır ne var ki bu kadar önemli? Sorsam 4 sene oldu bana güvenmiyor musun diyecek...
cnm güvenmiyosan güvenmemekte haklısın zaten geçmiş konularından biliyoruz,sevgilin buna şaşırmasın yani
ayrıca istediğin an versin telefonunu
ben sevgilimden izin bile istemem alıp bakarken
bence burdaki asıl sorun sevgilinin seni istemeyen insanlarla görüşmeye devam etmesi.
ya hani samimi bi erkek arkadaşı olsa bu kişi idare eder durumu ama oda biryere kadar
o çok mu önemli sanki görüşmese senide üzmese daha güzel olucak
onu okula filanda bırakmaz heralde bu kadar ileri gider mi
diğer söylediklerin(okula beraber gitmemeniz v.s) için kuruntu yapma diycem sana çünkü bunlar seni üzdüğü diğer konuların yanında hafif kalıyo cnm
sende ona deki gözüm kapalımı güveneyim sana
madem kullanıyo ozaman kiminle ne konuştuğunu söylesin sana cnm
söylemiyosa sende indir whatsupp sende kullan öğrensin kullandığını merak etsin empati yapsın ya ikinizde kullanmayın yada söylesin kimlerle konuştuğunu
cenım sen buyutuyorsun bence bıraz. Bıraz nefes almak ıstemıs olabılır ne kadar ustune gıdersen o kadar sıkarsın ve ısler cıgrından cıkar.
Mace özel mesaj kutunu boşaltabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?