Yargılama yardım et

anlamadığım asıl nokta,
annem babam beni dövüyor, onlardan nefret ediyorum
diyenler, konu kocası olunca,
kocam beni hayvan gibi dövüyor, evsiz barksız, parasız bırakıyor ama seviyorum
diyor ya, inanamıyorum.

Senin gidecek yerin yok diye buna katlaniyosun.kk girdigine gore internetin vardir.kadin siginma evlerini arastir.sana en yakiniyla irtibata gec.seni ezen doven hor goren bu sahsiyetsizin yaninda durma.geleceginin iyi olmasini istiyorsan cozumu kocam nasil duzelir yerine bundan nasil kurtulurum diye ara

Ne ailen aile gibi ne de kocan adam.... bir yolunu bul kaç o evden eltin iyi birisi sanırım sana yardımcı olacaktır...

keşke çocuk yapmasaymışsın ama olan olmuş artık haberi vermeden önce kontrol et ağzını ara adamın eğer değişecek gibiyse söyle yoksa baktın adamda iş yok hiç söyleme bile!

Polise git kadın sığınma evleri var iş de veriyorlar kalacak yer de o adamı seviyorum falan da deme böyle sevgi olmaz olsun o adam seni sevmiyor
Seven insan döver mi hiç allah aşkına...
Acilen aklını başına topla

anlamadığım asıl nokta,
annem babam beni dövüyor, onlardan nefret ediyorum
diyenler, konu kocası olunca,
kocam beni hayvan gibi dövüyor, evsiz barksız, parasız bırakıyor ama seviyorum
diyor ya, inanamıyorum.
Ufak duzeltme,kocM benı dövuyor,çünkiii çok sevıyorrrr,dovdu,sonra geldı yattık,pişman oldu,çünkiii beni çok sevıyorrr,ayyy daral geldı,salak kadınlardannnn,bırde çocuk doğuruyorlat,yazık yavrulara

Bu adamdan sana koca olmaz yasin küçük biran önce yolunu cizmelisin kurtulmak için neler yapmalıyım arayışında olmalısın adamı değiştirmek için değil...çünkü degismezzz

Hayatı sadece seviyorum, aşığım, kopamam sananlara biz nasıl yardım edelim?

yazdıklarını okurken içim daraldı kabus gibi. Kendine ait evin bile yok şiddet aşağılama ve sen hala seviyorum diyorsun pes. Ne yapması lazım bu adamların size aa beni sevmiyormuş diyebilmeniz için kurşunlayıp öldürmesi mi gerek? Allah aşkına yapmayın böyle. Ailenize anlatın durumu ve o evden çıkın. Biraz canınızın kıymeti olsun

Bende bi kız evlat annesiyim.yaşlarımız çok yakın ama bi an kendi evladım geldi aklıma.ben saçının teline kıyamazken elin iti kızıma bunları yapcak.dünyayı karşıma alırım evladımı bırakmazdım.kim bilir ailenizin içi nasıl yanıyodur.

Bana kalırsa git ailenin yanına kapılarında yalvar. Sonra da bir iş bul çalış kimseye muhtaç olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…