Evet benden para beklediler çünkü henüz atama olmadığı için çalışmıyordum tutarsız olan ne utanıyorum belkide bunları yazmaya hamile oldugumu öğrendiğimden beri eltim dışında kimsenin haberi yok gidecek yerim yok evet size aptalca gelebilir Ama seviyorum hala elimde değil sevgim olmasa Başıma ne geleceği umrumda olmaz şu an çıkar giderdim karnımda bi canlı var ve benim dualarım üzerine allah bana onu verdi diyorum ben başınıza gelmeden bilemezsiniz şuan bir tek kendimi değil onuda düşünmek zorundayım sınavıma daha var bu yüzden bi yere gidemem bende bu süreyi değerlendirmek ve düzeltmek istiyorum bunun için yardım istedim ne yapmalıyım diye cocugu söyleyemiyorum düzelmezse sınavı kazanır ceker giderim diye ne haldeki evlilikler düzeliyor duyuyorsunuzdır mutlaka bende düzeltmek için yardım istiyorum düzelmezse zaten sevgimi falan bırakıp başka adımlar atacağım
Annenize gideceksiniz elbette ki, sizin numaranız değişmiş olabilir ama ailenizin numarası aynı, arayın pişman olduğunuzu, affetmelerini istediğinizi ve asıl yeriniz olan baba ocağınıza dönmek istediğinizi söyleyin, gelip alırlar sizi.Düzelmez diyorsun yani.. Nereye giderim ne yaparım beş kuruş para yok elimde
canım inan haline çok üzüldüm bence ne olursa olsun onlar senin ailen bu şekilde olmana dayanamazlar bir an evvel ailene dön kaçar mısın naparsın bilemem ama dön böyle bir adam için sakın seviyorum kelimesini kullanmaDüzelmez diyorsun yani.. Nereye giderim ne yaparım beş kuruş para yok elimde
Ulaştım anneme bi kaç eşyam vardı alacaksan göndereyim yoksa çöpe atacağım onun için ulaşmaya çalıştım dedi olanları anlattım ilgilenmedi bile almayacaksan çöpe atayım dedi durdu boşanmak istersen boşan ama başının çaresine bakabileceksen yoksa bizim huzurumuzu kaçırma dedi
Siz eltinizin evine mi gelin geldiniz yani? Çok sevip aşık olduğunuz adam size bunu mu layık gördü?
Düzelmesini sağlamak mı lütfen anla düzelmez düzelmeyecek daha kötü olur ama düzelmez çocuk olunca mı düzelecek asla hayatını daha çok mahfetmeden kurtar kendini kimsenin yanında olmasına ihtiyacın yok kendine yertersin buna inan yazık Gençliğine tecrübe konuşuyor lütfen biran önce kararını ver ve hayatını kurtar.Yani anlayacağınız gidecek bi ailem yok tek çare düzelmesini sağlamak ama nasıl
Yardımcı olmaya çalışanlar allah sizden razı olsun Anlamaya calışmYan arkadaşlar umarım başınıza gelmez bunlar insan bi tek o zaman anlıyor zaten ben burda daha önce görmüştüm buna benzer şeyler yaşayanları ve herkes onlara akıl verdi şöyle davran böyle davran diye ve işe yaradı bende bu yüzden yardım istedim mantıklı düşünmediğim ve ne yapmam gerekli ilk önce düzelsin diye bunu öğrenmek istedim
böyle bi öküz umutsuz vakıaYani anlayacağınız gidecek bi ailem yok tek çare düzelmesini sağlamak ama nasıl
üstelik elin evinde bir kanepede sığıntı gibi yaşamayı nasıl kabul edebiliyor, hiç mi gururu yok? eltiye de yazık.burda dayak yiyen hiçbir kadına şöyle davran diye yardım edilmez .. zira yardıma ihtiyacı olan siz değilsiniz sizi döven hayvan.. ve o terbiye edilmediği sürece siz dayak yemeye devam edersiniz..
kendinizi kandırmayın düzelir vs diye ..
bir kere o dayağı yediniz ve o evden çekip gitmediyseniz beni istediğin zaman dövebilirsin mesajını zaten vermişsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?