Yargılama yardım et

Ne halin varsa gör bence bu kadar rezil rüsvaligin icinde yasayin milletin onunde dayak, kufur yiyip halasevgiyi agzina alabiliyorsan sen atansanda gidemezsin o kocanda duzelmez.

Tabi ki boşanmanız gerekir. İlerde cocugunuzun yanında da size hakaret ettiğini, dovdugunu düşünsenize. Nasıl bir çocuk yetişecek? Ailenizin yanına dönün bence. Sonra da çalışın, ayaklarinizin üstünde durun.

Can çıkmadıkca, huy çıkmaz derler ,o kadar dogru ki...Karnınızdaki zavallıya acıdım, eltiniz iyi biriyse umarım size yardım eder.

Düzelmez diyorsun yani.. Nereye giderim ne yaparım beş kuruş para yok elimde
Annenize gideceksiniz elbette ki, sizin numaranız değişmiş olabilir ama ailenizin numarası aynı, arayın pişman olduğunuzu, affetmelerini istediğinizi ve asıl yeriniz olan baba ocağınıza dönmek istediğinizi söyleyin, gelip alırlar sizi.
Analar babalar evlatlarından hata yapsalarda vazgeçemezler, ana kucağına, şefkatine ihtiyacınız var, yuvanıza geri dönün genç arkadaşım.

Düzelmez diyorsun yani.. Nereye giderim ne yaparım beş kuruş para yok elimde
canım inan haline çok üzüldüm bence ne olursa olsun onlar senin ailen bu şekilde olmana dayanamazlar bir an evvel ailene dön kaçar mısın naparsın bilemem ama dön böyle bir adam için sakın seviyorum kelimesini kullanma

O evde beş dakika dahi durma , gün geçtikçe hayatın daha da berbat olacak , ailenin yanına dön , yol yakınken dön , kurtul

Boyle bir ortamda nasil hamile kalabiliyorsun ya, kendi evin yok, eltinin evinde kaliyorsun dayak yiyorsun, kufurlere maruz kaliyorsun, eve kapatiliyorsun ustune bu adamla korunmasiz iliskiye girip hamile kaliyorsun.
Verecek tesellim yok, insanlar hayatlari gayet normalken bile cocuk yapmadan once aylarca yillarca hazır miyim diye dusunuyor, senin gibiler kendi hatalarinin bedelini cocuklarina odetiyor.
Bu olayda (eger gercekse) sadece evinde kalip huzurunu bozdugunuz eltine ve karnindaki bebege acidim. Sen zaten gercekten sikayetci olsan coktan bir cikis yolu bulurdun.

Çocuk falan yapmadan vazgeç geri dön, eğitimini tamamla.. Yaşın genç sonuçta hayat devam ediyor..

Derdinizi anlatıp ne yapmalıyım diye sormuşsunuz, size herkes düzelmez,ayrıl,183 ü ara,kendine yazık etme,kurtar kendini vb cevaplar - tavsiyeler vermiş siz hala ısrarla nasıl düzeltirim diyorsunuz. Bi yeşil ışık,bi çıkar yol görseler size bir tavsiyede bulunurlar elbette değil mi? Size bu tür cevaplar vermeleri sizi anlamadıklarını göstermez aksine yazdıklarınızı düşünüp böyle cevaplar vermişler. Evli değilim size tavsiye verecek durumda da değilim o yüzden. Ama evli kadınlar burda yorum yapıyorlar size, tavsiye istediğiniz kişilere kulak verin lütfen.
Allah karnınızdaki bebeğin ve sizin yardımcısı olsun.

Siz eltinizin evine mi gelin geldiniz yani? Çok sevip aşık olduğunuz adam size bunu mu layık gördü?

Allahım sana sabır, güç, sağlık versin. Acilen meslek sahibi olmak için uğraş!

Kurs olur, bir yerlerde işe girebilirsin, ne bileyim yap birşeyler. Kendini kurtar kardeşim!

Hayat, yaşamak cok güzel. Fakat şu anda senin için bu cok zor! Sabır, güç diliyorum sana

Siz eltinizin evine mi gelin geldiniz yani? Çok sevip aşık olduğunuz adam size bunu mu layık gördü?

Kıronun, maçonun, hödüğün teki!
Ailesinden kızı kopartıp, eve kapamış. Kendi evi bile değil, güçsüzün teki. Kendi güçsüzlüğünü bastırmak için bu şiddeti, küfürleri!

Yani anlayacağınız gidecek bi ailem yok tek çare düzelmesini sağlamak ama nasıl
Düzelmesini sağlamak mı lütfen anla düzelmez düzelmeyecek daha kötü olur ama düzelmez çocuk olunca mı düzelecek asla hayatını daha çok mahfetmeden kurtar kendini kimsenin yanında olmasına ihtiyacın yok kendine yertersin buna inan yazık Gençliğine tecrübe konuşuyor lütfen biran önce kararını ver ve hayatını kurtar.

bu adamin duzelmesi cok zor bence. bir mucizem oldu diyosun ozamn aldirma kesinlikle ins atanirsan guclu ve kendi ayaklarin uzerinde durup kimseye muhtac olmadan cocugunu buyutursun. gensin hemde cok elbette senin kiymetini bilecek birisi cikacaktir karsina

burda dayak yiyen hiçbir kadına şöyle davran diye yardım edilmez .. zira yardıma ihtiyacı olan siz değilsiniz sizi döven hayvan.. ve o terbiye edilmediği sürece siz dayak yemeye devam edersiniz..
kendinizi kandırmayın düzelir vs diye ..
bir kere o dayağı yediniz ve o evden çekip gitmediyseniz beni istediğin zaman dövebilirsin mesajını zaten vermişsiniz..

belliki seni istedği gbii kullanıyor nie söylesinki annenin senle barşmak istedğni veya komşunun msjını. internetin var kadın sığnma ewi araştır. ilk işin valizini topla baba ewine dön. eğer kabul etmezlerse (ki olmaz ) kadın sığnma ewine gt. böyle bi hayat yaşamaktansa .....

Yani anlayacağınız gidecek bi ailem yok tek çare düzelmesini sağlamak ama nasıl
böyle bi öküz umutsuz vakıa ben olsam düzelse bile içim ısınmaz eltinin yanında sesini yükseltmesi küfretmesi.. affetme. bu senin hayatn. bi hata yapmışn ama ömür boyu çekmek zornda deilsin. bi yolunu bul annenle konuş. yaşadıklarını anlat. o yanındaki sahipsiz bulmuş seni bunu kullanıyor

üstelik elin evinde bir kanepede sığıntı gibi yaşamayı nasıl kabul edebiliyor, hiç mi gururu yok? eltiye de yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…