- 7 Ocak 2022
- 429
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Resepsiyon görevlisi banko görevlisi asistan gibi bir çok ise basvuri yapıyorumVasıfsız işlere yonelseniz bir süre?
En azindan para kazanmis olursunuz, o sirada da belki istediginiz gibi bir is bulabilirsiniz.
Her türlü ise başvuru yapıyorum ama çoğu yer nişanliyim dediğimde işe almıyorYargılanacak bir durum değil ki bu, ne tarz bir iş arıyorsunuz?
Nisanli oldugunuzu soylemeyin o zaman, bildirilmesi gereken bir bilgi değil ki?Her türlü ise başvuru yapıyorum ama çoğu yer nişanliyim dediğimde işe almıyor
Şimdi anlaşıldı,bu durumda genelde almak istemiyorlar malesef.Dönemlik işlere başvuru yapabilirsiniz,böyle alım yapan fabrikalar var.Her türlü ise başvuru yapıyorum ama çoğu yer nişanliyim dediğimde işe almıyor
Bilmediğim için soruyorum.Nişanlı olunca neden almıyorlar ki anlayamadım.Şimdi anlaşıldı,bu durumda genelde almak istemiyorlar malesef.Dönemlik işlere başvuru yapabilirsiniz,böyle alım yapan fabrikalar var.
Bilmediğim için soruyorum.Nişanlı olunca neden almıyorlar ki anlayamadım.
Ee iyide bu ihtimaller evli insanlarda daha çok değil mi?Nişanlıya göre çocuk durumu veya boşanma durumu evli insanlarda olma olasılığı daha yüksek.Evlenip ayrılır ya da evlenince çocuk yapar izin kullanır diye
Çok haklısınız ama çoğu işe alımlarda kadınlara çocuk düşünüyor musunuz, ne zaman? gibi hadsiz sorular soruluyorEe iyide bu ihtimaller evli insanlarda daha çok değil mi?Nişanlıya göre çocuk durumu veya boşanma durumu evli insanlarda olma olasılığı daha yüksek.
Yanlış anlamayın sadece mantığıma uymadı o yüzden.
Devamlı çalıştırmak istiyorsa nişanlı almak istemiyor çünkü evlenince ve çocuğu olunca bırakır gider diye.Bilmediğim için soruyorum.Nişanlı olunca neden almıyorlar ki anlayamadım.
İŞKURa kayıt yaptırıp online giriş yaparak bilgilerinizi güncelleyin ve size Uygun işler seçeneğiyle başvuru yapın mutlaka güzel işler çıkıyor. Ben hep o şekilde buldum işlerimi.Her türlü ise başvuru yapıyorum ama çoğu yer nişanliyim dediğimde işe almıyor
Özel sektörde mantık aranmaz kiEe iyide bu ihtimaller evli insanlarda daha çok değil mi?Nişanlıya göre çocuk durumu veya boşanma durumu evli insanlarda olma olasılığı daha yüksek.
Yanlış anlamayın sadece mantığıma uymadı o yüzden.
Bende bosandim cocugm var diyorim 2.ye cagiran yok .cocuklulara vebali gibi davraniyorlar cocugum yokta diyemem kiÖzel sektörde mantık aranmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?