• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan dinleyin lütfen..

portakalcicegi579

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
115
26
3
Merhaba iyi geceler..
Bugüne kadar hep eşimden şüphe ettim beni sevmediğine dair. Çünkü hislerim ve bana karşı davranışlarından. Çok kısa sürede evlendik ne oldu ne bitti anlamadan. Sevdim evet ama onunda beni sevdiğini düşündüm ama evlenince bir anda buz gibi karşımda görünce şaşkına uğradım . Daha sonraları bir gün birinin bana karşı hislerini hissettim ama bana hiçbir şekilde açılmadı. Bir kelamı olmadi. Sadece hissettim davranış ve bakışlarından. Belki de yanıldım bilmiyorum. Sonraları bende istemsizce ona karşı bi his oluştu adını bile koymadım. Utandım hep.. sürekli kendime engel oldum ve olmaya çalışiyorum. Eşime karşı kendimi kötü hissettim. Bu şekilde kendimi engelleyerek bayağı hislerimi yatıştırdım. Şimdi size soruyorum bu çok büyük bir suç mu?

Merhaba iyi geceler..
Bugüne kadar hep eşimden şüphe ettim beni sevmediğine dair. Çünkü hislerim ve bana karşı davranışlarından. Çok kısa sürede evlendik ne oldu ne bitti anlamadan. Sevdim evet ama onunda beni sevdiğini düşündüm ama evlenince bir anda buz gibi karşımda görünce şaşkına uğradım . Daha sonraları bir gün birinin bana karşı hislerini hissettim ama bana hiçbir şekilde açılmadı. Bir kelamı olmadi. Sadece hissettim davranış ve bakışlarından. Belki de yanıldım bilmiyorum. Sonraları bende istemsizce ona karşı bi his oluştu adını bile koymadım. Utandım hep.. sürekli kendime engel oldum ve olmaya çalışiyorum. Eşime karşı kendimi kötü hissettim. Bu şekilde kendimi engelleyerek bayağı hislerimi yatıştırdım. Şimdi size soruyorum bu çok büyük bir suç mu?
Başkasından etkilenmenizi eşinizin ilgisizleşmesiyle örtmeye çalışmayın.
Boşanın sonra da istediğiniz kişiyle olun.

Ben yolda yürürken insanların bana baktığını bile algılayamıyorum. Siz davranışlarından size olan sevgisini nerden anladınız yav?

Neyse, sevgi görmediğiniz düşünüyorsanız boşanın

Merhaba iyi geceler..
Ne bilelim fikren başka adam kafada yanında yatakta başkası 🤷🏻‍♀️ Sevmediğin adamdan bebek yapma, yol yakınken boşan. Yarın senin platonik aşk , yasak aşka dönerse aldatma vs işler sarpa sarar

Hayır enge oluyorum
Ben sizi anlamadım.
Geçen gün de kocam kadını şirket adıyla kaydetmiş diye konu açtınız. Size fikrinizi sorduğumuzda da rastgele kaydetmiştir dediniz. Gerçekten anlamadım sizi. Kim için çabalıyorsunuz çözemedim. Ama yaptığınız yanlışşş

Eşinize sevilmediğinizi hissettiğinizi söylediniz mi? Ne dedi? Diğer hoşlanma konusuna gelirsek önce kendinize, sonra eşinize karşı dürüst olmanız gerekiyor. Aksi hâlde vicdan yapmaya devam edersiniz.

Merhaba iyi geceler..
Bunu bir eyleme döktün mu? Birine söyledin mi? O kişiyle görüşme çabasına girdin mi?

Ben şöyle düşünüyorum, insan duygularına engel olamaz. Hissediyorsan hissedersin. Eşini sevmiyorsun demek ki ama eşine sadık olmak zorundasın. Bu duyguları beslemek yerine ket vurmak zorundasın. Herkesin başına gelebilir. Ama önemli olan nasıl bir yol izlendiği. Bir araya asla gelme, konuşma, kimseye de kendine de anlatma duygularını. Eşine, ailene odaklan.

Bunu bir eyleme döktün mu? Birine söyledin mi? O kişiyle görüşme çabasına girdin mi?

Ben şöyle düşünüyorum, insan duygularına engel olamaz. Hissediyorsan hissedersin. Eşini sevmiyorsun demek ki ama eşine sadık olmak zorundasın. Bu duyguları beslemek yerine ket vurmak zorundasın. Herkesin başına gelebilir. Ama önemli olan nasıl bir yol izlendiği. Bir araya asla gelme, konuşma, kimseye de kendine de anlatma duygularını. Eşine, ailene odaklan.
Eyleme dökmedim. Kimseye söylemedim. Asla görüsme çabasına girmedim..

Back
X