yargılamadan lütfen.

Bu erkeklere kıran mı geldi evlilere dadanıyorlar yahu..
Gerçekten merak ediyorum şu evli erkeklerde ne buluyorsunuz?
Hayır demek bu kadar mı zor?
Ki kendini zorlamaya dahi gerek yok. Adam evli, akşam eşinin, çocuklarının yanına gidiyor?
Hadi bencil biri olduğunu farzedeyim, hiç mi acı çekmiyorsun bunu düşündükçe..?
Eğer sevgisi aşkı bitmişse evliliğinde, o zaman boşansın.. ne yaparsanız yapın.
Boşanmıyorsa da sence neden?
Boşansa seninle bir hayat mı kuracak?
Hadi diyelim kurdu sen evinde, o yine dışarıda olmayacak mı?
Milyon tane soru geliyor aklıma bu kadar yeter...

Ha bir de yeni moda oldu "yargılamayın lütfeeen"
Tamam oldu

Hep derim hiç kimse hislerinden dolayı suçlu olamaz.
Sevebilirsin, aşık da olabilirsin. fakat gerçek aşk paylaşmayı kabul edemez.
Eğer gerçekten aşık olsaydın o evli ve çocuğu varken onunla beraber olmazdın. Eleştriye açık olduğunu varsayıyorum kırmak değil amacım fakat u hislerin aşk değil sapkınlık, sahibi olan bir adamı gözünde büyütüp onunla vakit geçirme isteği.
Aşkın için de gururda vardır. Eşini sevmiyor yalanlarına inanan kadınları da hiç anlamıyorum, sevmese neden devam etsin madem eziyet neden çeksin zilyon tane boşanan insan var bunlar adamların bahaneleri. Eminim evinde karısınada aynı sözleri söylüyor hatta daha fazlasını.
Yaşın genç, yol yakınken mantığını kullan bırak herşeyi arkanda yepyeni bir sayfa aç, yepyeni bir düzen kur.
İşten de çık zor değil heryere işe girebilirsin. sen bir atılım yap bak önüne neler neler gelecek.
Bu adamla zaten geleceğin yok illa onun mu senden sıkılması gerek. Hadi diyelim devam ettin dinlemedin kimseyi yarın birgün senden ayrıldı ee malum sonu o, sonra sen bir başkasına gönlünü kaptırdın hangi adam kabul eder ki .. bir düşün.

düşünce şeklinize sahip olamıyorum. bi insanın yuvasını yıkmak, ya da o kadına bi zarar vermek, evliliklerini bitirmek istemiyorum. aynı şekilde ben aldatılsam, kocamın artık beni sevmediğini böylece anlamış olurum ve bunu kabul ederim. söylediklerinizde haksız değilsiniz, tüm bu bahsettiğiniz gerçeklerle her gün yüzleşiyorum. karısıyla mutsuz bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. ya da benimle evlenmesi gibi hayallerim yok. hiçbir beklentim yok. sadece sevgim yüzünden hayır diyemiyorum. her seferinde hayır demek isteyip, bir türlü başaramıyorum ve tamam bu bi hata. kendimi avutmak için söylediğimi düşünüyorsunuz ama ben olmasam bile karısını aldatan bi adamın hayatından çıkarak neyi çözmüş olucam?

Ay lütfen kinamayiiiiiiin...insan kınadıgi şeyi yaşamadan ölmezmis diyor ya bide bu 2. Kadınlar sinir oluyorum benim ahlakim, kocam,çocuklarım var kinarımda yaşamamda.....insan insan olursa böyle ahlaksizliklarla sınanmaz.gunumuzde böyle şeyleri normallestirmeye çalışıyorsunuz siz metres olmaya mahkum kadinlar.

Son düzenleme:

Kendine olan saygını korumuş olacaksın. Eee madem öyle her şeyi biliyorsun, anlıyorsun, hak veriyorsun niye açtın bu konuyu?

kendini 2.kadın olmaktan kurtarmış olacaksın.kendine saygı,haysiyet gibi şeyler de var dünyada bunlara sahip olacaksın.

Daha onurlu davranmış olucaksın!!!

bu konuda ne düşünüyorsunuz demişsin. Şaka gibisin.Metresler hakkında ne düşünülürse onu düşünüyoruz

Anana babana da yazik.
Sen emek harca, okumaya gonder. Kiz okulu mokulu biraksin, girsin pizzacilarda elin evli herifleriyle takilsin.
Yazik o ailene. Senin gibi evlat da dusman basina.

''Kendine olan saygını korumuş olacaksın. Eee madem öyle her şeyi biliyorsun, anlıyorsun, hak veriyorsun niye açtın bu konuyu?''

kendi kendime düşünerek verdiğim savaşı bitiremiyorum çünkü. insan paylaşmak isteyebilir.

şu zamanda erkeklerden çok hemcinslerimden korkuyorum..

Kendine yaptığın saygısızlığı, metres hayatı yaşamanın iğrençliğini çözmüş olursun belki nasıl fikir? Çünkü yerinde olsam kendimden tiksinirdim ne yalan söyleyeyim... Ama sen öyle kanıksamışsın ki durumu, burada ne desek boş

Olur yargilamayiz
Senin yaptigin dogru biz bu kadar kadin haksiziz

İyi paylaştın rahatladın mı? Bu arada admın karısını kaç kez aldattığı, karısını artık sevmediği gibi konular hakkında da söz sahibi değilsin. Çünkü tüm bu çirkinlikler de ikisi aarasında. Sen dış kapının dış mandalı oluyorsun. Yazık değil mi sana ? İçindeki savaşı bir an önce bitir kirli işlere ortak olma o zaman.

Önce kendini düşün bırak bu karaktersiz adam ne yaparsa yapsın.Sen onunla aynı seviye de olma seni de basitleştirmekten başka bi şi yapmıyor.Bu aşk filan da değil gerçekten aşık olsa boşanıp sizinle evlenmek ister.Daha önce de yapmış zaten bunu adamın karakteri böyle yarın sen evlensen seni de başka birisiyle aldatacak bu böyle gider.O adama hiç bi şi olmaz yarın bi gün karısı duyar onun altından girer üstünden çıkar yine boşanmaz ama sana ne olur bir kenara atıldığınla kalırsın.20 yaşında ne metresliğin kalır ne namussuzluğun hepsini sayarlar.Ona göre sadece kendi değerlerine önem ver.

Oy oy saygı duymuyormuş sevgilisinin evliliğine.. Sen ne tatlı şeysin öyle! Tabi kınamıyorum canııııım çünkü sen aşıksın. Ee aşık olunca gerisinin bir önemi yok zaten. Adamın bir eli sende bir eli karısında ay tabi ki bunun da bir önemi yok çünkü sen aşıksın.
Midemi bulandırdın! Dua et ban diye kurallar var yoksa şu dilimi tutmam daha zor olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…