düşünce şeklinize sahip olamıyorum. bi insanın yuvasını yıkmak, ya da o kadına bi zarar vermek, evliliklerini bitirmek istemiyorum. aynı şekilde ben aldatılsam, kocamın artık beni sevmediğini böylece anlamış olurum ve bunu kabul ederim. söylediklerinizde haksız değilsiniz, tüm bu bahsettiğiniz gerçeklerle her gün yüzleşiyorum. karısıyla mutsuz bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. ya da benimle evlenmesi gibi hayallerim yok. hiçbir beklentim yok. sadece sevgim yüzünden hayır diyemiyorum. her seferinde hayır demek isteyip, bir türlü başaramıyorum ve tamam bu bi hata. kendimi avutmak için söylediğimi düşünüyorsunuz ama ben olmasam bile karısını aldatan bi adamın hayatından çıkarak neyi çözmüş olucam?
Alkışlıyorum cevabını.
Bir de ne değişecek ki diyor. O yine aldatacak, bıraksam da bırakmasam da diyor. Yani bırakın yaşayalım aşk-ı memnumuzu diyor.
Bir de kendisi bıraksa da adamın çapkınlığa devam edeceğinden emin. Yani ha o ha başkası farketmez kadın olsun yeter. Bunu nasıl sindiriyor acaba soruyorum kendisine.
düşünce şeklinize sahip olamıyorum. bi insanın yuvasını yıkmak, ya da o kadına bi zarar vermek, evliliklerini bitirmek istemiyorum. aynı şekilde ben aldatılsam, kocamın artık beni sevmediğini böylece anlamış olurum ve bunu kabul ederim. söylediklerinizde haksız değilsiniz, tüm bu bahsettiğiniz gerçeklerle her gün yüzleşiyorum. karısıyla mutsuz bir hayatı olduğunu düşünmüyorum. ya da benimle evlenmesi gibi hayallerim yok. hiçbir beklentim yok. sadece sevgim yüzünden hayır diyemiyorum. her seferinde hayır demek isteyip, bir türlü başaramıyorum ve tamam bu bi hata. kendimi avutmak için söylediğimi düşünüyorsunuz ama ben olmasam bile karısını aldatan bi adamın hayatından çıkarak neyi çözmüş olucam?
Bu arada benimle aldatmasa başkası ile aldatacak diyor ya aslı ben yemesem parasını başkası yiyecek
senin gibilerine sende evlen aynı şeyleri sende yaşa diye güzel dua etmekten başka bişey gelmiyor içimden :))) ama sanırım bu konuda sahte çünkü en düşük karakter bile bu açığını vermez çok düşüklük bence bu durum, o yüzde sahte gibime geldi :)))
O evlilige saygin yoksa kendine de yok demektir. Sanane milletin evliligini nasil yuruttugunden.
Bi de masum gorunmeye calisiyorsun, ben olmasam baskasiyla aldatacakti diyorsun. O zaman sen nasil guvenceksin bu adama. Hadi bosandi seni aldi diyelim, o zaman da diyebilecek misin daha once yapti yine yapar benim kocam. Sen kendini o kadar dusurmussun ki gururun zerresi kalmamis.
Yargilama demissin de pisman insan yargilanmaz, sen gayet memnunsun halinden nerdeyse adamin karisini suclu cikarcan burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?