yargılamadan lütfen.

Serefli bir kadin olursun en azindan
Sana ne o adamin karisini aldatmasindan?seninle aldatmasin yeterli bence
Geri kalanin hesabini Allaha kendisi versin

Zaten boşanmasını filan beklemiyorsunuz. Halinizden memnunsunuz. Sevgilisi olmaktan hoşnutsunuz. Bi beklentiniz yok sadece anı yaşıyorsunuz filan. Öyle bi ikilimde / çıkmazda filan da değilsiniz.
E bizim ne düşündüğümüzün ne önemi var ki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada benimle aldatmasa başkası ile aldatacak diyor ya aslı ben yemesem parasını başkası yiyecek

senin gibilerine sende evlen aynı şeyleri sende yaşa diye güzel dua etmekten başka bişey gelmiyor içimden :))) ama sanırım bu konuda sahte çünkü en düşük karakter bile bu açığını vermez çok düşüklük bence bu durum, o yüzde sahte gibime geldi :)))

Sevgilisiyim demissinizde yanlis oldu galiba metresiyim dicektiniz onun haricinde duzeltecegim bir nokta yok Allah ıslah etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Henüz 20 yaşında gencecik bir kızcağızsınız neden kendinize 2. kadın olmayı layık görüyorsunuz?

Sizin adınıza size üzüldüm doğrusu, halbuki bekar , size denk biri ile olmak sizin de hakkınız ama siz kendiniz edip kendiniz bulmayı tercih ediyorsunuz.

Ayrıca zaten karısını daha önce başkaları ile aldattığını bildiğiniz birine nasıl güveniyorsunuz anlayamadım.

Size yazık, ailenize yazık, adamın eşine ve çocuğuna yazık, yapmayın. Sadece kendinizi değil sizle birlikte bir sürü kişinin hayatını mahvedecek, mutsuzluklarına sebep olacaksınız.

''Kadının kadına yaptığını yılan yılana yapmazmış'' der bir arkadaşım. KK açılan konuları okudukça bu söze her defasında bir kez daha katılıyorum.

Siz asktan ne anlarsiniz yaaaa? Askmis pehhh...
Nasil bi mide var sizde ya? Adami , karisini gectim siz nasil paylasa biliyorsunuz?
Bumu ask? Gündüz sizinle gece karisiyla, ohhhh ne alaaaa....
Midemi bulandiriyorsunuz....
Emin olun hayatindaki kadinlar suan tek karisi ve siz degilsiniz, kimbilir daha kac kisiyi idare ediyor, sizede iyi oluyor, seviyormus hahaha hic gülecegim yoktu, bulmus sizin gibi birini adam gününü gün ediyor...
Aferin evladim dogru yoldasin aynen devam....

Son düzenleme:
Sen nasıl bi mahluksun ya bide pişkin pişkin gelip yaziyosun hiç utanmiyorsunda ah senin gibilerden birtanesi elime geçse ibreti alem icin saçını başını yolarim.şiddetin her turlusune karşıyım ama ar namus denen bişey var ya.buraya çok şey yazmak isterdim ama ışte....ya adamin zaten kanı bozuk karısını aldatio yine yatiyo yanına sen bekar bi kızsin ailen seni okutmaya calisiyor..yazıko aanne babaya..belki adamın çocukları var onlara günah..he yazmissin sanırım o ben olmasamda aldatır karısını diye..senin gibi basitler yüzünden aldatir eger kadınlar kendi değerlerini bilse beyni şeyiyle yer değiştirmiş bu mahluga yüz vermese adam aldatucak kadın nerden bulucak...valla hemcinslerimden korkuyorum artik..son olarakta çok ağır konuşmuş olabilirim ama burda kısıtlı şeyler yazıyorum yoksa içimden senin gibilere daha güzel şeyler geciyo...uyan yaptigindan

Bak canim o adamin bi gun senden de hevesi geçecek ve sen ortada oylece kalacaksın o zaman daha cok onurun kirilacak.su an yol yakinken onurunu kurtar.
birgün karşına cok sevecegin biri çıkacak ve bu yasadigin icinde hep bi vicdan huzursuzlugu yaratacak.
Bi erkegin oyuncağı olma.

Son düzenleme:
Daha hala neyi cozecem diyor.
Senin hic mi bir karakterin, onurun, serefin yok? Sanane elin herifinin elinin kirinden? Seni o adami temizle, durumu coz diye mi gonderdiler? Sen kendi hayatina baksana arkadas! Azicik karakter sahibi olsana. Adamin aldatmaya meyli var nasilsa, ha benimle, ha baskasiyla ne farkeder diyorsun resmen. Pes vallahi. Yuzsuzlugun, arsizligin bu kadarina da pes diyorum.

Yargilamadan cevap verin diyorsun birdee. Cogu insanin evliligi boyle kendine hakim olamayan insanlar yuzunden bitiyor. Ne dememizi bekliyorsun? Aferin mimiklerinden bir seyler anlamaya devam et mi ? Utanmadan bir de beraber yatmalarindan rahatsiz oluyormis. Allahindan bul.

Aynı hikayeyi bizim sekreter kız yaşadı,gerçekleri yüzüne vurmaya kararlıydık ,öyle bir yalan ve bahane ile karısını faceden ekledik ,ben kadının okul arkadaşı gibi gösterdim kendimi ,biraz sorgu sualden sonra ekledi beni kadın ,bizim sekreter evinde mutsuz karısını sevmiyor diyordu aynı siz gibi ,ama bir baktıkki allahım ne büyük aşk yaşıyorlarmış ,sarmaş dolaş fotolar ,adamın güller içinde evlilik yıldönümü kutlamaları,çocuklarla tatilleri ,karısına yolladığı şarkılar ,tokat gibi çarptık suratına bizim kızın ,ancak ayıldı ,
sanma karısıyla mutsuz ,sanma ayrı yatıyorlar ,sanma araları yıllardır açık ,klasik erkek yalanları ,sende inan buna tamammı ,devam et böyle düşünmeye ,gerçekleri suratına çarpacak biri çıkar karşına inş.

O evlilige saygin yoksa kendine de yok demektir. Sanane milletin evliligini nasil yuruttugunden.
Bi de masum gorunmeye calisiyorsun, ben olmasam baskasiyla aldatacakti diyorsun. O zaman sen nasil guvenceksin bu adama. Hadi bosandi seni aldi diyelim, o zaman da diyebilecek misin daha once yapti yine yapar benim kocam. Sen kendini o kadar dusurmussun ki gururun zerresi kalmamis.
Yargilama demissin de pisman insan yargilanmaz, sen gayet memnunsun halinden nerdeyse adamin karisini suclu cikarcan burda.

Gene ergenin biri cikmis bizi kekliyordur belki de
Gecen gun delinin biri cikmis boyle bir konu acmis biz de kukreyince anket yaptim la yok ben unide ogrenciyim zart zurt dedi

hahhaahah aynen bu yorum bi harika maddi bir beklentisi yokmuş da vs vs. yalana bak sen

parası olmayan biri değilim, o da çok zengin biri değil. ve para harcatmıyorum. neden kalıplaşmış şeylere göre konuşuyorsunuz.
ve bir de, karısına aldatan birine nasıl güvenebiliyorsun diyorsunuz. ona güvenmiyorum. sadece duygularımı kontrol edemiyorum. o yanımda olduğu kadar ben varmışım gibi. hani evli olmayan insanlara karşı yaşanan bir duygu var ya, aşk diye. belki biliyorsunuzdur.

Canım zaten adamın evlilikte yüzü olsa, bu kız gibilerle işi olmaz. Ama bu da demek değil ki bu kız karşılık vermeli. Daha diyor ki ben bıraksam başkasıyla yine yapacak! Zaten bırakmaya niyeti yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…