yargılamadan lütfen.

ya birde şu durum var eşi seni öğrendi diyelim neticede küçük bir çocuksun ona göre alsa eline evire çevire allah ne verdiyse bir kendine getirse ablan yaşında kadın nefsi müdafadan yine sen ceza alırsın. isterse seni tazminat davasına bile tabii tutar iş ailene kadar gider.

yahu karısıyla mutsuz olduklarını falan düşünmüyorum. öyle hayaller kurmuyorum. gayet normal bir evlilikleri olduğunun farkındayım. neden anlamak istemiyorsunuz?

Ah ulan ah, ne cekmissin be kardes...
Böyle ask hikayelerini dinleyince nasil icim parcalaniyor bi bilsen zaten herzaman öyle olur, ilk basta evli oldugunu bilmezsin sonra ögrendiginde cok gec olur cünkü siril siklam asik olmussundur. Nedense hep vicdan azabi cekersin ama bi türlü ayrilmayi beceremezsin..... zaten senin hic bi sucun yok ki, tek suclu adamin karisi niye evlendiki onunla... bir de ayni yataga giriyorlar edepsize bak sen yakisiyomu hic evli bi kadina kocasiyla ayni yataga yatmak

artik ezberledik su hikayeleri ya.... Biri de cikip demiyorki hep ayni hikaye tarzi. az yaratici olun yahu..

yahu karısıyla mutsuz olduklarını falan düşünmüyorum. öyle hayaller kurmuyorum. gayet normal bir evlilikleri olduğunun farkındayım. neden anlamak istemiyorsunuz?

Ee napicaksin o zaman, bizden cozmemizi istedigin sey ne? Yasayip gidin iste boyle, gelip sinir bozuyorsun burda.

Tamam o zaman, ayrılmayın siz. Zaten çürümüş olan evliliği iyice çökertin. Bu sizin sayenizde olsun, hiç vicdan azabı duymayın ama.
O oğlan çocuğu büyüdüğünde, neden annesiyle babasının ayrı evde yaşadıklarını sorduğunda nasıl olsa yanında siz olmayacaksınız Zavallı annesi cevap verir bu soruya da.
Sakın ben boşatmayacağım falan demeyin! Daha ne kadar sürer bu, o kadın er ya da geç ayıkacak. Ve nihai sonuçta şimdiden belli.
Hadi öğrendiğinde karısını boşamadı diyelim. O kadın asla bunu unutmayacak, evleri her daim huzursuz olacak. Bu o küçük oğlana da yansıyacak. Onun çocukluğunu mahvedeceksin SİZ. Hiç vicdanınız sızlamasın.

Son düzenleme:
Karisi emin cok gecimsiz, kavgaci, bakimsiz, anlayissiz ve hatta cahildir. Sense onun gercek askisin. Sen olmasan da karisini aldatiyormus ama sana denk gelince hayatinin anlamini bulmus. 9 senelik karisinin bilmedigi seyleri sen biliyor, mimiklerini sen taniyormussun.

Oh ne harika! Layigini bulmus gibisin.

Karisida bisiler biliyordur tabii simdi abartmayalim. Senin bilmedigin o adamin ne yuzlerini biliyordur hemde...

Neyse, mutluluklar mi dileyim?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sen manyakmisin allah aşkına bide normal evlilikleri var diyo iyice midem bulandı...ınş o kadın seni öğrenir evire çevire döver ymdavada acar yuklude bi para kazanır artık calistigin yerde oynascak vaktin olmaz aklın başına gelir

Baban duysa yüreğine iner adamcagizin .
3.olma . Lutfen olma .
Zira sana bir abla tavsiyesi kulagina kupe olsun "Yaparsan Yaparlar "...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten bu yaptığınla övünmek için mi yazdın bunları buraya? Çünkü kimsenin dediğini dinlemiyorsun. Neden yazdın o zaman? Adam sana sen olmazsan da karımı aldattım aldatacağım da demiş resmen. Daha ne konuşuyorsun. Bi de boşanması için baskı yapmıyorum demişsin. Yap bakalım sıkıyosa da ye tekmeyi. Ben de yirmi yaşındayım. Aşık olduğum adamın evli olduğunu öğrensem bi daha yüzüne bakmam. Allah'tan korkarım en azından. Belli ki senin Allah'tan korkun yok. Yoksa cehennem azabını düşünmekten aklını kaybederdin. Üstelik mübarek ramazanda evli bi adamla ilişki yaşamak nasıl bi günahtır... Kim bilir senin gibi kaç kızı kandırıyor. Tıpkı şu internet sitelerinde aynı anda yüzlerce kadına ''Sizi çok beğendim. Hayatımda gördüğüm en güzel kadınsınız. Niyetim ciddi yanlış anlamayın.'' yazıp sonra hangisi düşecek diye bekleyen adamlar gibi. İlişkiniz ortaya çıkarsa yarın bir gün sen başka biriyle evlenmek istediğinde evleneceğin kişi geçmişini öğrenirse evli bi adamla sevgili olan kadını alır mı sanıyorsun? Yol yakınken dön. İşten ayrıl başka işe gir.

Son düzenleme:

aşkıda böyle ucuzlaştırmayın. Elalemin kocalarıyla yaşanan şeye aşk denmez. Akıllı olun biraz ya. Engel olamıyorum , birbirimizi çok seviyoruz bilmem ne . Ciddi ciddi seni sevdiğine, 9 yıllık karısının bilmediği sırları anlattığına inanıyorsun. Böyle aptal kızlar oldukça serefsizler erkekler gününü gün eder

Ani yasiyor iste boyleleri, gerisi umurlarinda mi

Şu anki yaptığı sırf bencillik he. Başka bir şey değil. Evli, çocuğu olan birine aşık olamazsın efendim! Yok öyle bir hak, yasalar TEK EŞLİLİĞİ meşru görüyor. Ağzınızı açsak, Arapları kınarsınız, kumalar yüzünden. Ama iş şımarıklığa gelince hiç bırakmayın aferin!
Ayrıca o kadın bu durumdan haberdar olsa şu anda konu sahibine tazminat davası açar ve çatır çatır da kazanır. Ailesi de duyar durumu, iyi de olur, kızlarına sahip çıkarlar.

Ya arkadaslar adamin cocugunun oglan olup 7 yasinda oldugunu nerden ögrendiniz?
Ben neden kacirdim :26:
Yoksa yine kendine cevap veren bi sahismi var karsimizda????
Kafamda deli sorular...

Allah bizleri ve sevdiklerimizi boyle cirkefliklerden korusun. Diyecem baska birseyde demiyorum

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…