- 18 Aralık 2009
- 6.491
- 7.844
- 773
Bir de ne değişecek ki diyor. O yine aldatacak, bıraksam da bırakmasam da diyor. Yani bırakın yaşayalım aşk-ı memnumuzu diyor.
Bir de kendisi bıraksa da adamın çapkınlığa devam edeceğinden emin. Yani ha o ha başkası farketmez kadın olsun yeter. Bunu nasıl sindiriyor acaba soruyorum kendisine.
Ben en çok bu süper zeki aşırı güzel herkesin nikahlı karısından çekici olan şahıslar nasıl emin olabiliyolar dört duvar arasında ne olduğundan onu merak ediyorum? Ne diyecek herif karımla iyiyiz aslında ama ben aksiyon olsun diye heyecan için 20 yaşında hissetmek için seninle takılıyorum mu diyecek? Karısına gayet iyi davranıp aç gözlülük yapan bi ton insan var alemin akıllısı bi bunlar çünkü.
Ani yasiyor iste boyleleri, gerisi umurlarinda miCanım zaten adamın evlilikte yüzü olsa, bu kız gibilerle işi olmaz. Ama bu da demek değil ki bu kız karşılık vermeli. Daha diyor ki ben bıraksam başkasıyla yine yapacak! Zaten bırakmaya niyeti yok gibi.
yahu karısıyla mutsuz olduklarını falan düşünmüyorum. öyle hayaller kurmuyorum. gayet normal bir evlilikleri olduğunun farkındayım. neden anlamak istemiyorsunuz?
hahhaahah aynen bu yorum bi harika maddi bir beklentisi yokmuş da vs vs. yalana bak sen
parası olmayan biri değilim, o da çok zengin biri değil. ve para harcatmıyorum. neden kalıplaşmış şeylere göre konuşuyorsunuz.
ve bir de, karısına aldatan birine nasıl güvenebiliyorsun diyorsunuz. ona güvenmiyorum. sadece duygularımı kontrol edemiyorum. o yanımda olduğu kadar ben varmışım gibi. hani evli olmayan insanlara karşı yaşanan bir duygu var ya, aşk diye. belki biliyorsunuzdur.
yahu karısıyla mutsuz olduklarını falan düşünmüyorum. öyle hayaller kurmuyorum. gayet normal bir evlilikleri olduğunun farkındayım. neden anlamak istemiyorsunuz?
Yalnız başlık çok komikYargılamadan lütfen arkadaşlar bekleme yapmayalım yargılamayan arkaya geçsin
hahhaahah aynen bu yorum bi harika maddi bir beklentisi yokmuş da vs vs. yalana bak sen
parası olmayan biri değilim, o da çok zengin biri değil. ve para harcatmıyorum. neden kalıplaşmış şeylere göre konuşuyorsunuz.
ve bir de, karısına aldatan birine nasıl güvenebiliyorsun diyorsunuz. ona güvenmiyorum. sadece duygularımı kontrol edemiyorum. o yanımda olduğu kadar ben varmışım gibi. hani evli olmayan insanlara karşı yaşanan bir duygu var ya, aşk diye. belki biliyorsunuzdur.
kınamayın lütfen kınadığınızı yaşarsınız kısmı kime nasip olacak merak çindeyim
Yalnız başlık çok komikYargılamadan lütfen arkadaşlar bekleme yapmayalım yargılamayan arkaya geçsin
Ani yasiyor iste boyleleri, gerisi umurlarinda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?