Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
Nerden biliyorsunuz normal karı koca ilişkilerinin olmadığını? Evlerine girip çıkmışlığınız mı var? Tanır mısınız kadını?

Adam diye söz etmezsek böylelerinden iyi olur. Tabir olsa bile yazmayın lütfen.

.... Erkek , noktaya istenilen yazılabilir ama adam çok başka bir şey ya.

Her erkek adam olamıyor.
....

Konu sahibi yok ortalıkta, belki de sahte bir konu , olsun var böyleleri sonuçta , hepsine gelsin sözlerimiz.

Toplu kınama töreni.

burda konu açıyorsan isteyen yorum atar. Yorum yapilsin istemeyen konu açmaz.
Evli adami mi kıskanıyorsun?
Senden önce eşi vardi
Umarim kadin bosanmaz bir süre süründürür konuyu.
Belki bu arada bir tane daha bulur seninki

Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
Bedduaları ciddiye alacak mercii sen değilsin zaten rahat ol. Aa pardon zaten rahatsın sen

Adam diye söz etmezsek böylelerinden iyi olur. Tabir olsa bile yazmayın lütfen.

.... Erkek , noktaya istenilen yazılabilir ama adam çok başka bir şey ya.

Her erkek adam olamıyor.
....

Konu sahibi yok ortalıkta, belki de sahte bir konu , olsun var böyleleri sonuçta , hepsine gelsin sözlerimiz.

Toplu kınama töreni.
Ay yok geldi konu sahibi. Kızıyor bize şimdi onu yargıladığımız için. 😞

Sen de madem ahlakli davran..ve eger sevmiyorsa n eşinle hersey bitti ise bosan da gel de. Metres olmayi kendin tercih ediyorsun..bos yapma

Duzeltme yapayim sinirden tam yazamamısim.
Yani adamla birlikte olma bu surecte konusma bile..onu demek istedim.bak bakalim bosuyor mu? Bos bos inandirmissimiz kendinizi.adam karisiyla mutlu bir yandan idare ediyor..ne bekliyordun.seviyorum.karimi mi diyecek.erkekler duzen bozmayi sevmezler.

Bak damlacık.
Belki de o kadın gerçekten manyaktır. Boşamıcam da boşamıcam diyen takıntılı bir kadındır.
Olabilir.
Ama bu durum adamın şeref yoksunu, senin de metres olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrıca ne olursa olsun manyak da olsa saf da olsa adam istese dava açardı. Seni ayakta uyutuyor bilesin.
Biliyorsun da gerçi işte...... :kahve:

O kağıt önemli yalnız.
A4 değil.
TC nin verdiği resmi bi defter oluyor kendileri.
Şimdi sen de o kağıt için yırtıyorsun kendini işte😄
Adamın tapusunu alamadıysa tabi ondan bu kıskançlık. 😂 Biz o kağıt dediği deftere 300 lira verdik, karısı belki nikah defterine çok para verdim diye boşanmıyordur. :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X