- 8 Eylül 2020
- 17
- 0
- 3
- 34
- Konu Sahibi biryagmurdamlasi
Kağıt üstünde evliDert derken? Bu dert mi başka bisey mi?evli adamla ne işin var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıt üstünde evliDert derken? Bu dert mi başka bisey mi?evli adamla ne işin var
Ya sendeki dert kimde var ki güzelim? Sevgilin karısından boşanmıyor, bizde gelmiş utanmadan seni kınayıp yargılıyoruz.Benim hiçbir şey uydurduğum falan yok. Daha mantıklı soru derken? Dert beğendiremiyorum size?
Haaaa canım öyle mi nerden biliyorsun?peki kağıt üstündeyse neden boşanmıyorlar sen kendini kandır adam karısıyla sarılıp yatmıştır şimdi sen derdine yan o zamanKağıt üstünde evli
Nerden biliyorsunuz normal karı koca ilişkilerinin olmadığını? Evlerine girip çıkmışlığınız mı var? Tanır mısınız kadını?Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
O kağıt önemli yalnız.Kağıt üstünde evli
Kağıt üstünde evliyse sıkıntı yok tabi. Eminim sevgiliniz de doğruyu söylüyordur, sevgisi karısına bitmiştir, beraber yatmıyorlardır, karısı boşanmıyordur falan.Kağıt üstünde evli
Açsın davayı niye açmıyor peki?Kağıt üstünde evli
Kağıt önemlidir bence de sonuç da kağıt üstünde evli olmak metreslikden daha iyi bir mertebe değil mi amaO kağıt önemli yalnız.
A4 değil.
TC nin verdiği resmi bi defter oluyor kendileri.
Şimdi sen de o kağıt için yırtıyorsun kendini işte![]()
Kağıt üzerinde de hem sizden hem de sevgilinizden tazminat alma hakkı var, iyi günler hayırlı işler.Kağıt üstünde evli
Bedduaları ciddiye alacak mercii sen değilsin zaten rahat ol. Aa pardon zaten rahatsın senAçıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
Ay yok geldi konu sahibi. Kızıyor bize şimdi onu yargıladığımız için.Adam diye söz etmezsek böylelerinden iyi olur. Tabir olsa bile yazmayın lütfen.
.... Erkek , noktaya istenilen yazılabilir ama adam çok başka bir şey ya.
Her erkek adam olamıyor.
....
Konu sahibi yok ortalıkta, belki de sahte bir konu , olsun var böyleleri sonuçta , hepsine gelsin sözlerimiz.
Toplu kınama töreni.
Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
Bak damlacık.Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
E ama uyardı yargılamayın diyeAy yok geldi konu sahibi. Kızıyor bize şimdi onu yargıladığımız için.![]()
Biz de dinlemedik. Olur öyle.E ama uyardı yargılamayın diye
Adamın tapusunu alamadıysa tabi ondan bu kıskançlık.O kağıt önemli yalnız.
A4 değil.
TC nin verdiği resmi bi defter oluyor kendileri.
Şimdi sen de o kağıt için yırtıyorsun kendini işte![]()
Aksi gibi hep de yargılayacak olanların gelesi tutmuşBiz de dinlemedik. Olur öyle.