Yargılayacaklar Gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz
Ya birde insanın kendisini bilmesi de güzel, metresim diyorsunuz açık açık.

Konuda ki asıl suçlu adamın karısı zaten, bırakmıyor ki iki ahlaksız rahat rahat yaşasın yüce aşklarını. 😌

Uhuu yargilayacaklar gelmesin ne demek simdi, burasi kk cattir cattir yargilanacaksin 😄

Tammam ciddileselim, su an senin konumun bence karısından rahatsizim of pof yapacak bir konum degil. Benim babamda annemi defalarca aldatti bak sana soyle ozet geçeyim. Sevgilin (!) Bosanmiyor cunku senin icin yuvasini bozmayacak, buna yeltenmeyecek. Sana ya biktim yatmiyorum, onu sevmiyorum vs diyecek ama karisina da su cumleleri kuracak: oyle biri icin ben yuvami bozar miyim? Yaptim bir eseklik affet, bosluktaydim sen benimle ilgilenmiyordun. Erkek yapar, duygusal bir sey yoktu. Basimdan attim bitti.

Bosanmak isteyen bosanir, çekişmeli bosanir yine bosanir.

Bekar adamlarin suyu cikti heralde, elin adamina kapak atmak moda olmus. Insan gururuna nasil yedirir bu durumu ben anlamiyorum.

Açıklama yapma gereği duydum: Bizim ilişkimiz o manyak kadına olan sevgisi bittiğinden itibaren başladı. O kadın yüzünden hala metresim. Herkes kendisi gibi mutsuz olsun istiyor. Bende sevmiyorum herhalde o konuma düşmeyi. Bedduaları ciddiye almıyorum bilesiniz

Zaten her erkek karısını aldattığında tam da sözde bu noktada başlamış oluyorlar ilişkilerine.

Ya akrabadır zorla evlenmiş, ya bitmiş sevgisi kağıt üstündedir ya ya ya..

Kaç çocukları var ?

Bu arada bedduayi ciddiye alsan da almasan da yerine ulaşıyor bilesin.

Tekrar ediyorum ; umarım o evdeki kadının duygularını tekrar tekrar yaşarsın hayatında, bu onursuzca tercihinden vazgeçmedikce .

Hele çocuk varsa yiktigin yuvanın altında kalırsın sen ve o şeref yoksunu erkek kilikli omurgasız.

Yargılayacaklar gelmesin baştan uyarıyorum. Bir süredir ilişkim var. Sevgilim evli ama evlilik hayatı yok. Ayrı yatıyorlar ki sevgilim oraya gitmiyor bile benimle yaşıyor. Sorun şu ki ben sevgilimi çok kıskanıyorum. Kadın inatla boşanmak istemiyor. Bende onun varlığından ve sevgilimin hala evli olmasından bıktım. Bu sorun sebebiyle bazenleri kavga ediyoruz. Mesela abimin karısıyla sorun yaşamıştım onu konuşuyorduk konu döndü dolaştı buraya geldi.

Sevgilinizi ne kadar kıskanıyorsunuz? Bazenleri abartıyorum ve kavga ediyoruz. Çok çok seviyorum ve asla ayrılmam. Aşkı onunla tanıdım. Onsuz yaşayamam. Evli bir insana aşık olmak yeterince zor iken lütfen kırıcı yorumlarda bulunmayın.

Edit: yargılayacaklar gelmesin demiştim
Karısına bunu yapan adam senden güzelini iyisini bulunca sana neden yapmasın?Kiskanmakta haklısınız bence de öylesine güven olmaz...

Madem kağıt üstünde evli yürü be konu sahibi bazenleri değil her zamanları kıskan
Ben bu günlük kınama kotamı doldurmak üzereyim, azıcıkta yarına kalsın, yarında kınayacak başka sevgilisini karısından boşatamayan kıskançlar bulurum belki 😂 bazenleri çok kınıyorum ertesi güne kınama hakkım kalmıyor, bu sefer öyle olmasın aman 😂

Amacım yargılamak değil kesinlikle ama evli bir adamla ilişki yaşıyorsunuz herşey istediğiniz gibi gitti ve boşandılar ve evlendiniz... Evliyken başkasıyla ilişki yaşayan bir adama nasıl güveneceksiniz? Boşanmış bir erkekle evlenmeyi düşünen insanlar bile neden boşanmış diye didik didik inceliyor araştırıyor. Karşı taraftada belirli güven sorunları oluşabilir evliyken benimle oldu diye sizi itham edebilir

O adam asla boşanmayacak. Boşanmak isteseydi en başta boşanır size öyle gelirdi. Ergen çocuklar bile bu hikayeyi yemez artık siz nasıl yiyorsunuz? Zamanında eşini aldatan sizin üzerinize beş bin kuma getirir. BOŞANIN ay pardon ilişkinizi bitirin demek istemiştim.
Ha tabi şu da var sevgiliniz boşanma davası açamaz, açsa da reddedilir. Kadının dava açması lazım. Yani sizin iş yaş be.

Ben bu günlük kınama kotamı doldurmak üzereyim, azıcıkta yarına kalsın, yarında kınayacak başka sevgilisini karısından boşatamayan kıskançlar bulurum belki 😂 bazenleri çok kınıyorum ertesi güne kınama hakkım kalmıyor, bu sefer öyle olmasın aman 😂
Aa doğru idareli kullan. Sonuçta bu ahlaksızlar pardon mağdurlar her an çıkabilir

Manyak kadın kim bi düşün istersen sevgisi biten adam boşanır ayrıca sen kaldırılmaya devamkeee🤣

Begenmedigin kısmı şöyle çık alnının akıyla yazsana.

Alnının akı dediysem hemen alınma üstüne , tabir yerindeyse..

Kaç çocukları var ?

Her mesajda yazacağım, cesaretin yok mu cevap vermeye.
O sorulara asla cvp vermiyor adam karısını istemiyor neden eve gidiyor diyorum ona da cevap yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X