• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargıtay Son kararı koydu!!!

Yargıtay Son kararı koydu. .
Düğünde takılan takılar kadının mi erkeğin mi sorusu Son buldu.
Kolye bilezik bileklik saat küpe gelinin.
Cumhuriyet altınları damadın.

BİR KADIN OLARAK BUNA SEVİNDİM.
Hayırlı uğurlu olsun 😋
Değerde ağır geleni erkeğe vermişler
O da kadının olmalıydı/, adalet olmamış

Boşanmış kadın maddi olarak daha güçlü olmalı, tekrar baba evine sığınamayan çok kadın örneği var
niye sevindiğinizi anlamadım hiç adaletli olmamış ki

Son emsal kararı ışığında, düğünde erkeğe takılan 'kadına özgü olmayan' takılar artık erkeğe verilebilecek. Ata, cumhuriyet altını, yarım, çeyrek, gram altın gibi ziynet eşyaları kolye, gerdanlık, bilezik, küpe gibi 'kadına özgü' sayılamayacağı için erkeğe kalabilecek. Para da bu kapsamda.

Hepsini bilezik yapanlar var ozaman nolck
Ben mesela bileklik kolye yerine bilezik aldim
Yada okucuk altınlar hep bilezik oldu düğünde bana takilan çeyrekler neden damadin
Yine kadin aleyhine isler

Hepsini bilezik yapanlar var ozaman nolck
Ben mesela bileklik kolye yerine bilezik aldim
Yada okucuk altınlar hep bilezik oldu düğünde bana takilan çeyrekler neden damadin
Yine kadin aleyhine isler

Korkarım ki bunlar ön hazırlık adaleti sağlamak adını yüce kitabımızın devreye sokulacağı , bilerek kargaşa yaratmak toplumda , buna hüküm veren savcıyı iyice araştırmalı

Yargıtay Son kararı koydu. .
Düğünde takılan takılar kadının mi erkeğin mi sorusu Son buldu.
Kolye bilezik bileklik saat küpe gelinin.
Cumhuriyet altınları damadın.

BİR KADIN OLARAK BUNA SEVİNDİM.
Hayırlı uğurlu olsun 😋
Ya bence kimin ailesi ne taktıysa onlar paylaşılmalı..Adamlar bir dünya bilezik yapıyor gelinimiz diye borca giriyor belki sonra boşanınca alsın gitsin.. Ya da bazen erkek tarafından hiç doğru düzgün takı gelmiyor çoğunu kızın aile akrabası takıyor damat bütün kız tarafının aldığı cumhuriyetleri çeyrekleri gram altınları alsın gitsin.. Bence kim ne taktıysa o taraf onu alsın gitsin..

Nası ya, zaten bu daha önce medeni kanunda belliydi.
Hangi hakla damada altın düşüyor acaba?

Evet adaletli oluyor.
Bu ülkede ‘dul’ damgasını erkek de yesin, o zaman adaletten bahsedelim...
Zaten nafaka ve tazminat alıyor kadın kişileri benim kardeşim bir ay evli kaldi.Kadin dul olacak diye oldu olacak bütün mal varligini üstüne yapalım.Zaten yakında duzenleme yapılması bekleniyor nafakaya da sınır getirilecek inşallah

Evet adaletli oluyor.
Bu ülkede ‘dul’ damgasını erkek de yesin, o zaman adaletten bahsedelim...

Puma: Previously Married and Attractive

Geçtiğimiz aylarda İngiliz çöpçatan sitesi ThePicnicProject.com 'da yapılan ve yaklaşık yarım milyon kadının katıldığı bir ankette kadınların evlenip boşanmış erkeklere daha çok ilgi gösterdikleri görülmüştü.
Hatta kadınlar, yepyeni bir akım bile başlatmış. Geçmiş evlilik deneyimi olan çekici erkekler için 'Puma Erkeği' diyorlar.
ALINTIDIR !

Geçtiğimiz aylarda İngiliz çöpçatan sitesi ThePicnicProject.com 'da yapılan ve yaklaşık yarım milyon kadının katıldığı bir ankette kadınların evlenip boşanmış erkeklere daha çok ilgi gösterdikleri görülmüştü.
Hatta kadınlar, yepyeni bir akım bile başlatmış. Geçmiş evlilik deneyimi olan çekici erkekler için 'Puma Erkeği' diyorlar.
ALINTIDIR !
Bizde öyle algı yok boşanmış adam zalim olarak görülüyor kadını mutlu edememiş olarak görünüyor, birde çocuk çok ise nafaka ödenmesinden dolayı 2 kadına para kalmıyor
Açlık sınırında hayat 2. Kadını bekliyor

ALINTIDIR !
İşte aynı çekicilik kadına da geldiğinde konuşalım.

Zaten nafaka ve tazminat alıyor kadın kişileri benim kardeşim bir ay evli kaldi.Kadin dul olacak diye oldu olacak bütün mal varligini üstüne yapalım.Zaten yakında duzenleme yapılması bekleniyor nafakaya da sınır getirilecek inşallah
Hangi tazminat nafaka?
Pardon da kabahatli ise delilli şekilde eşek gibi tazminatını öder.
Normal boşanmalarda tazminat istedim de verildi diye bir şey söz konusu değil, kusurlu olacaksınız.
Ayrıca evlilik birliği 1 ay gibi süre içinde ne mallar alındı ki tüm malları verelim diyorsunuz, kadın yarısına sahiptir, eskiden edinilen mallarda hakkı yoktur.
Nafaka kaç lira çok merak ettim, hiçbirimiz şeyma subaşı değiliz, dolayısıyla alınan nafakalar asgari ücret altında çoğunlukla.

Asıl eski geline sormak lazım kusura bakmayın da 1 ay gibi sürede neden kardeşinizi boşadı, neler yaşadı...

Hangi tazminat nafaka?
Pardon da kabahatli ise delilli şekilde eşek gibi tazminatını öder.
Normal boşanmalarda tazminat istedim de verildi diye bir şey söz konusu değil, kusurlu olacaksınız.
Ayrıca evlilik birliği 1 ay gibi süre içinde ne mallar alındı ki tüm malları verelim diyorsunuz, kadın yarısına sahiptir, eskiden edinilen mallarda hakkı yoktur.
Nafaka kaç lira çok merak ettim, hiçbirimiz şeyma subaşı değiliz, dolayısıyla alınan nafakalar asgari ücret altında çoğunlukla.

Asıl eski geline sormak lazım kusura bakmayın da 1 ay gibi sürede neden kardeşinizi boşadı, neler yaşadı...
Nasıl konuşuyorsunuz siz essek gibi falan da ne demek?Çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun bize gelince gelin hanıma dolandiricliktan dava açıldı nafaka avcılığı yapmasaydi.

Back
X