yari basari hikayem devami gelicek

e3a1

24 nisanda 55.9kilo
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.669
36
68
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar
oncelikle biraz Kilo gecmisimden baslayayim
bebekken cocukken genc kizken hep zayif bi kizdim
nezaman hamile kaldim benim Kilo almam basladi
kizimda 20 Kilo aldim ve azmettim verdim okilolari zaten eve geldigimde 10 kilosu gitmisti
daha Kilo vermenin zevkini cikaramamisken tekrar hamile kaldim dedim bu sefer okadar cok Kilo almiycam ama oglumda 20 kilonunda ustunde Kilo aldim ve hastaneden eve geldigimde sadece 5kilo gitmisti
ben yurtdisindayim ve trye gittim hayatimdaki herkez beni zayif olarak bildigi icin herkez konustu ne cok Kilo almissin diye sanki ben bilmiyodum Kilo aldigimi cok bozuldum bozuldukcada yemege verdim kendimi turkiyedeyken birakin Kilo vermeyi bide ustune 5kilo aldim 15 mayista trden donduk ve 18 mayistan beri diyetteyim herseyin azimde bittigine inaniyorum 50 gunde 10kilo verdim daha yolun yarisindayim ama biliyorumki ayni azimle devam edersem geri kalan 10 kiloyuda vericem
nacizane Kilo vermeye calisan arkadaslara tavsiyem azminizi asla birakmayin size nederlerse desinler hic birini takmayin
Kilo sabir isi ve sabredersek kazanan biz oluruz
ve unutmayalimki hic bir yemek aynadaki goruntumuzden daha fazla haz vermez bize

aferin sana güzellik. gençken insan böyle azmederse zayıflıyor. ama bizim gibi yaş ve iş geçince kilolar katmerlenince asla gitmiyor. sakın diyeti bırakma. ben obezite cerrahi ile tüp mide ameliyatı ile hocam canım doktorum Doç. Dr. Hasan Altun sayesinde 140 lardan 90 lara daha 6 aydan daha kısa sürede indim. daha da 20 kilo verirmişim. çünkü toplam vermem 1-1,5 sene sürermiş. kolay gelsin canımın içi.

tesekkur ediyorum canim insaallah sende istedigin kiloya inersin
diyeti birakmam aynen devam diger 10kiloda gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…