Yarı yolda bırakan erkek

hayalperestcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
38
12
8
26
Bir şey merak ediyorum; bir erkek bu kadar kolay bir insanı yarı yolda bırakıp nasıl nişanlanabilir? Cidden vicdanları rahat oluyo mu ah aldıklarından dolayı hiç mi rahatsız olmuyorlar? Ya da her şeyi bu kadar çabuk unutabiliyorlar mı? Bunca ah cidden yerde mi kalıyor merak ediyorum....

Bir şey merak ediyorum; bir erkek bu kadar kolay bir insanı yarı yolda bırakıp nasıl nişanlanabilir? Cidden vicdanları rahat oluyo mu ah aldıklarından dolayı hiç mi rahatsız olmuyorlar? Ya da her şeyi bu kadar çabuk unutabiliyorlar mı? Bunca ah cidden yerde mi kalıyor merak ediyorum....
Sizi sevmemiştir. Seven insan sevdiğini yarı yolda bırakmaz.

Öyle bir ahım var ki, Rabbim iki cihanda da mutluluk yüzü göstermesin ona.

Bence şükredin ki evlenmediniz eğer evlenseydiniz evliykende bırakırdı simdiki nişanlısı nı aldatır kesin kişilik meselesi bence beddua yerine çok şükür yüzünü önceden gördüm deyin

Demek ki o nişanlandığı kişi hayatında hrp varmış bir yerlerde. O yüzden ona alışması zor olmamış seni de bırakması.

Bence şükredin ki evlenmediniz eğer evlenseydiniz evliykende bırakırdı simdiki nişanlısı nı aldatır kesin kişilik meselesi bence beddua yerine çok şükür yüzünü önceden gördüm deyin
Evet o konuda haklısınız şükrediyorum ki demek ki en küçük sorunda sırtını dönebilecekti...

Merak ediyorum hiç mi aklına gelmiyorum yaptığı yanlıştan dolayı. Kızlar unutmaz çünkü böyle bir yanlış yapsak da ? Erkekler unutuyor mu ki kolayca ?

Çok üzücü..
Böyle bir şey yapmasının birçok nedeni olabilir. Düşünüp durmanın bir faydası yok gibi.
Öğrenmek istiyorsanız da, bunun tek yolu o kişiye sormak diye düşünüyorum.
Ayrıldığınız kişinin karaktersiz olduğunu düşünüyorsanız da, ayrıldığınız için üzülmemelisiniz :)

Back
X