- 28 Kasım 2014
- 90
- 91
- 88
Bırıyle tanıştık bir hafta kadar konuştuk ve buluşma ayarladık.. ilk goruşme guzel geçti ikinci goruşmede çok kısa ikimizin yoğunlundan bi kaç sigaralık sohbbet..eve gelıyorum herşey normal tam anlamıyla birbirimizi tamamlıyoruz.. Kendisi çokk yoğun çalışıyor yurtdışı yurt içi buna kendimde şahidim birden fazla işi var ve hayatı çok koşuşturmaca.. Yanımda oldugu donemler bile telefonu susmaz kapatmakta buluyodu çareyi.. Ben ilk başta daha bu yoğunlugundan çok sıkıldım ve bunu belirtim. Git gel yaptı bu virus girdi araya gittiği yerlerde karantinada kaldı gorusemedık bi dönem.. Geldiğine iki defa goruselım dedi ben ondan o gunlerın acısını çıkartmak istedim için işlerim oldugunu soyledim hep 3defa teklıfınde çıktım ve kahve içerken telefonu çaldı acil bi işi çıktı kalkalım senide bırakayım dedi kabul etmedim git dedim ben biraz daha kalıcam bu son gorusmemiz oldu.. Bunun üzerine bi kaç defa cevap vermedim ona oda kesti aramayı bi dönem sonra sosyal medya uzerinden sureklı yine hıkaye yanıtı mesajlar sarmaya başladı bana pas vermedim yine koptuk.. İstiyorum açıkcası onu ama goruyorum adam bu yine zamanı olmucak bana ve ben kırılıcam.. Tam başlamadık ilişki adı konulmadı ama bana evlılık düşündürüyosuna kadar yaklaştı.. Başlamadan koptu bizimki yine bir dönem geçti bazen aklıma gelıyor hep bi acaba takılıyor kafama içimde kalan birşey var.. Onun hayatı koşturmaca birden fazla işletme sahibi goruyorum halada oyle bugun burda yarın orda.. uykuya zamanı yok bana
Off yaaaa var mı aranızda çok çalışkan erkekle başaran..?