• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım kalmışlık hissi...

galatasarsy56

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
480
85
13
Herkese merhabalar,önceki konumu bilenler bilir. Belki bana kızacaksınız ama 7 ay önce ayrıldığım uzak mesafe olan eski sevgilim son bir haftadır çok fazla aklıma geliyor. Ne o ne ben bitti demedik belki de o yüzden böyle hissediyorum. Bana görüldü atmıştı her şey iyiydi sonra ne o yazdı ne ben. Son dönemlerde genel olarak zaten yoğunluğu vs olduğu için çok sıkılıyor gibiydi. Ben de o yapsın daha öncekilerden ben yaptım diye yazmadım ve öyle kaldı. Numarasını silmedim kayıtlı benimde onda kayıtlı bakıyor duruma vs. Çevrem yaz ya da ara içinde kalacağına diyor ama o kadar zaman geçti aramadım ve yazmadım. Instagramı yok zaten. Bu içimde ki yarım kalmış his nasıl geçer ? Napmalıyım ? Bazen diyorum bunu yapan biri neden silmedi hala bakar yani. Eksik kalmış gibi hissediyorum bu aralar bir şeyler yarım kalmış gibi...

Herkese merhabalar,önceki konumu bilenler bilir. Belki bana kızacaksınız ama 7 ay önce ayrıldığım uzak mesafe olan eski sevgilim son bir haftadır çok fazla aklıma geliyor. Ne o ne ben bitti demedik belki de o yüzden böyle hissediyorum. Bana görüldü atmıştı her şey iyiydi sonra ne o yazdı ne ben. Son dönemlerde genel olarak zaten yoğunluğu vs olduğu için çok sıkılıyor gibiydi. Ben de o yapsın daha öncekilerden ben yaptım diye yazmadım ve öyle kaldı. Numarasını silmedim kayıtlı benimde onda kayıtlı bakıyor duruma vs. Çevrem yaz ya da ara içinde kalacağına diyor ama o kadar zaman geçti aramadım ve yazmadım. Instagramı yok zaten. Bu içimde ki yarım kalmış his nasıl geçer ? Napmalıyım ? Bazen diyorum bunu yapan biri neden silmedi hala bakar yani. Eksik kalmış gibi hissediyorum bu aralar bir şeyler yarım kalmış gibi...
Şunu da belirteyim uzak mesafeydik ama yaklaşık 1 sene olmuştu ilişkimiz.

Iyi de sen ayrılalı 7 ay olmadı ki. Nisanda ayrıldın. Adamın seni aldattigindan şüphe ettin ki aldatmıştı. O da seni hesaba almadı dogru düzgün cevap bile vermedi bitti. Yani bir yarım kalmışlık yoktu. Üstüne sen 2 ayri polisle de görüştün.
Yani sevginden ölüp bitmiyordun. Hayatında flört edecek biri olmadığında neden bu kadar depresif hissediyorsun, eskiye sarıyorsun bence onu çözmelisin.
Biraz yalnız olmak, nefeslenmek iyidir.

Iyi de sen ayrılalı 7 ay olmadı ki. Nisanda ayrıldın. Adamın seni aldattigindan şüphe ettin ki aldatmıştı. O da seni hesaba almadı dogru düzgün cevap bile vermedi bitti. Yani bir yarım kalmışlık yoktu. Üstüne sen 2 ayri polisle de görüştün.
Yani sevginden ölüp bitmiyordun. Hayatında flört edecek biri olmadığında neden bu kadar depresif hissediyorsun, eskiye sarıyorsun bence onu çözmelisin.
Biraz yalnız olmak, nefeslenmek iyidir.
Flört oldu ama şöyle tam flört değildi çünkü yeni tanışmadık arkadaşım olan insanlardı 2.3 gün konuştuk öyle. 7 ay oldu ayrılalı konuyu nisanda yazmış olabilirim. Aldatıp aldatmadığını bilmiyorum bu bir şüphe. Ama aldatsa da o kisi uzakta yani bu konu biraz karışık. Ama böyle eksik kalmış gibi

Bu nisan ayındaki konun. Nasıl 7 ay olmuş oluyor anlamadım. İlişkim var diyorsun. Vardi bitti demiyorsun.
Yanlış yazmış olabilirim. Ama o dönemler ayrıydık ben o konunun üstüne daha sonrasında onunla görüştüm o geldi vs. Hiç o konuyu açmadım. O biraz içe dönük biri. Yani hemen sinirlenir çabuk söner. Ve susar sinirlenince örneğin görüntülü konuşmada ben diğer odaya gittiysem telefon salondaysa kendini niye benden mahrum bırakıyorsun diyip sinirlenmişligi var. Ve susuyordu hemen.

Ablacım, yaz da adam tam aldatsın bitsin bu yarım kalmışlık hissi 🤣🤣 sıkma canını 3 5 güne birini bulursun unutulur bu. Kalbin kırılmasın ama çok saçma İlişkiler yaşıyorsun, sonu kötü olur, bir az dur soluklan gerekirse psikologa Git, normal değil.

Ablacım, yaz da adam tam aldatsın bitsin bu yarım kalmışlık hissi 🤣🤣 sıkma canını 3 5 güne birini bulursun unutulur bu. Kalbin kırılmasın ama çok saçma İlişkiler yaşıyorsun, sonu kötü olur, bir az dur soluklan gerekirse psikologa Git, normal değil.
O bana uygun biriydi ondan. Yani ailesini de tanıyorum vs.

daha sonrasında görüştüm ben bunun üstüne vs buluştum yani o arada bir görüşmem oldu

Kolye meselesi eskiydi evet ama Nisan ayında hala sevgiliydin ve artık ayrılacağını söylüyordun. İlişkin o zaman bittiyse bile 7 ay olmuyor ya hani.
Ya da madem 7 ay önce bitmişti ve sen eski bir olayı yeni anlattin insanlara ,konunda neden bugün konuşup Ayrılacağım diye cevaplar verdin. Bizi mi trollüyorsun?
Off neyse her konun böyle. Yine diyorum sürekli aynı meslek grubundan biriyle görüşmek, görüşmediginde de depresif hissetmek zorunda değilsin.

Kolye meselesi eskiydi evet ama Nisan ayında hala sevgiliydin ve artık ayrılacağını söylüyordun. İlişkin o zaman bittiyse bile 7 ay olmuyor ya hani.
Ya da madem 7 ay önce bitmişti ve sen eski bir olayı yeni anlattin insanlara ,konunda neden bugün konuşup Ayrılacağım diye cevaplar verdin. Bizi mi trollüyorsun?
Off neyse her konun böyle. Yine diyorum sürekli aynı meslek grubundan biriyle görüşmek, görüşmediginde de depresif hissetmek zorunda değilsin.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ama aynı meslek gurubunu bilerek sevmiyorum çevremde ve arkadaşlarımda çok var denk geliyor.

Aslında gerçekten ilişki icerisinde çok iyiydi love bombing de yapmış olabilir ama yani hiç bir şey hissetmese niye uğraşsın yani benim için bilmiyorum.
Uğraşmamış ki siz o kadar kötü İlişkiler yaşamışsınız ki aramayı,iki çift lafı bile birşey sanıyorsunuz. Normal, iyi ilişki nasıl olur bilmediğiniz için saçma sebeplerden sinirlenmeyi bile sevgi belirtisi zann ediyorsunuz. O yüzden ilişkilerden uzaklaşıp biraz kendinize odaklanmak, etrafı görmek lazım. Ki birşey hiss etmek ömürlük değil, insan birine karşı 3 gün birşey hiss edip de sonra soğuyabilir. Adı Üstünde His.

Siz de bir garipsiniz. Bu adamın üstüne iki polis devirdik şu sitede.
Foto isteyen vardı arada bakarım diye.
Sevmek böyle bir şey değil. Siz bu kişiyi sevseydiniz bir başkasını gözünüz görmezdi.
Sakın flört yoktu konuştum demeyin çünkü diğer konularınızı da biliyorum.
Boş kaldıkça sarıyorsunuz sağa sola bence.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ama aynı meslek gurubunu bilerek sevmiyorum çevremde ve arkadaşlarımda çok var denk geliyor.
Siz benim diğer sorduklarima da mantıklı bir cevabınız varsa verin. Bir önceki bir konularinda 1 hafta oldu ayrılalı, 1 ay oldu ayrılalı diyorsun. 7 aya nasıl çıktı birden.

Ve bunu sorduğumda konu eskiydi Nisan ayında yazdım,önceden ayrılmıştık diye cevap veriyorsun. Ve o konunda olay yeni olmuş ve daha ayrılık yaşanmamış gibi yorum yapanlara cevaplar veriyorsun.

Yalan soyledigin icin artik konularinin fake ya da carpıtılmış oldugunu düşünüyorum.

Uğraşmamış ki siz o kadar kötü İlişkiler yaşamışsınız ki aramayı,iki çift lafı bile birşey sanıyorsunuz. Normal, iyi ilişki nasıl olur bilmediğiniz için saçma sebeplerden sinirlenmeyi bile sevgi belirtisi zann ediyorsunuz. O yüzden ilişkilerden uzaklaşıp biraz kendinize odaklanmak, etrafı görmek lazım. Ki birşey hiss etmek ömürlük değil, insan birine karşı 3 gün birşey hiss edip de sonra soğuyabilir. Adı Üstünde His.
Uğraşmak dediğim,devamlı arardı boş olduğunda görmek için 5 dk için bile. Jestler yapardı gönderirdi falan. Yani bunun gibi bir çok şey. Ama son dönemlerde genel olarak sıkılmıştı.

Back
X