Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarım rahim tanısı kondu bişeyler sormak istiyorum kızlar ben gibi bu durumu yaşayan var mı
Rahim yarım tanısı kondu ama güdük bir tane daha varmış birbirinden bağımsız ve işlevi olmayan ameliyatla onu aldırmamı istendi sizden böyle durum yaşayıp aldıran var mı süreç nasıl oluyor lütfen biraz fikir verir misiniz
Merhaba canım, benim de yarım rahim. Rahmimin sağ tarafı ve sağ tüp yok. Sadece sol. Senin tüpün var mı? Doktor aldır diyorsa mutlaka aldır çünkü bebek güdük tarafa yerleşebilir. Ama bi kaç doktor görüşü al mutlaka.
Canım merhaba benimde sağ tüp sağ rahim var sol rahim güdük ve alınmasını önerdi bir kaç doktor evet ama sol yumurta işlevli mi alınacak mı bilmiyoruz onu pazartesi konuşacağız senin çocuğun oldu mu ne zaman öğrendin benim bu durumum 1 ay önce öğrendim 1 buçuk senelik evliyim çocuğum olmuyor diye gittiğimde öğrendim
Bende 6 ay önce öğrendim canım. Ultrason muayenesinde soldan yumurtlayıp yumurtlamadığın anlaşılır. Mesela benim ultrasonlarımda her iki taraftada yumurta görüyorlardı. Tanıyı aldıktan sonra da gördüler hep. İki yumurtalığımda çalışıyor. Ama sağ tarafta bende tüp olmadığı için boşa gidiyor yumurta. Rahminde sağ tarafı hiç yok. Senin varmış ama işte bebek olurda oraya yerleşirse diye alalım demişler sanırım. Senin yarım rahim mi yoksa çift rahim mi? Muhtelemelen çift rahim gibi geldi bana.
Çift rahim canım ama şu şekilde sağ tarafı yarım yumurtası çalışıyor sol taraf güdük kalmış hiç bir yere bağlantısı da yokmuş iki yumurtalığımda iyi çalışıyormuş güdük olanı alalım dedi doktor yumurtalarım sağ ve sol iyiymis 2 ay sonra aldırıp artık sonrasında doğal yolla deneriz olmazsa aşılama dedi bizim gibi olup çok hamile kalan varmış