Ben evimden farkli bir sehirde calisiyorum bilenler bilir ve her cuma 17.30 daki otobuse bilet aliyorum hafta basindan. 17.00 da is yerinden cikmam yetiyor. Bes aydir bu sekilde.
Birazdan otobusum var yine. Amirimin yanina gittim izin almaya. Dedi ki bundan sonra biletini almadan once nezaket kurallari geregi bana sor. Izin vermeyecegimden degil ama nezaket kuralidir bu. Tamam dedim. Simdi ben her hafta once bilet almadan sonra da cuma gunu haber mi verecegim. Ben mi takiliyorum bu ego tatmininden baska birsey degil bence.
Gelen tepkiler uzerine bilgilendirme : Ben muhendisim. Arazimiz oluyor gece onda onikide donuyorum ayda bes alti gun. O fazla mesaileri kimse vermiyor bana mesela. Yada isim olmuyor aksama kadar tam mesai bitti cikacagim amirimden bir telefon hadi gel su isi konusalim diye iki saat mesai bittikten sonra toplanti. Bunlar icin de kimse para vermiyor ekstradan. Isimi aksatmiyorum. Kimsenin hakkini da yemiyorum. Allah korusun oyle birsey yapmayi asla ve asla istemem. Bir vatandas gelecek de erken ciktim diye beni bulamayacak diye bir durum da yok. Cunku isim vatandasla degil.