ne sporu yapıyorsunuz????
ebru şallının selülit savar videosu var onu cnm birde zumba çok eğlenceli onu birde normal mekik hareketi var tabi.. bunları yapmadan önce biberiye yağıyla yağlıyorum kendimi sonrada sarıp sarmalıyorum..
ama birkaç gündür boşladım yine sporu
anladım bende evde oturmaktan totimi kaldıramıyorum yürüyüş de cok faydalı ama kim yapacak://
sağol canımbaşarılar canımbende spor yapmayı çok istiyorum ama bir tütlü hayata geçiremiyorum ama inş. bu akşam başlamayı düşünüyorum evde yavaş yavaş hepimize kolay gele
merhaba. hayırlı olsun günlüğün.. umarım istediğine ulaşırsın sağlıklı bi şekilde. ayrıca seni verdiğin kilolar ve azmin için tebrik ediyorum bende yeni başladım sonunu getirmek dileğiyle :44:
sağol canım onlarda kaçamak olsun artıknugget la köfte olmayaymış menün pek güzelmiş şekerim
kuzucum konun hayırlı olsun ayrıca 4.9 (5) kilo için de çok tebrik ederim.. benim durumları biliyorsun girmeyecektim ama göz atıyorum ben de öyle ..
neyse..
ben de sana katılmak isterdim ama bu sene zorlu bi maraton beni bekliyor .. bu sene 2. senem olacak nete pek giremeyeceğim artık 27sinde başlıyormuşum
neyse kuzucum uzun lafın kısası başarılar diliyorum sana. ve inanıyorum çıtır hatun olacaksın o tarihe kadar
:124:
akşam öğünü için bence çok fazla.azcık şu azcık bu diyosun ama kime neye göre az o tartışılır.bence karıştırmak yerine hepsini ayrı öğünlerde alsan bence daha iyi olurbu da bu akşam ki menüm
1 küçük tabak döner
1 kase yoğurtlu semizotu salatası
1nugget azcıkta köfte
güzel bir kahvaltı doyduysan mesele yokmerhaba benn
bu sabah yine 9 gibi kalktım spor falan yok tabi kaldıramadım totomu
gittim tartıldım ve 72.5 çıktımm inanamadımm halada nasıl çıktığıma inanamıyorumm
yarım litre suyumu içtim biraz bekledim
10 gibi kahvaltımı ettim karbon diyetine başladımm bakalım inşallah hayırlı gelir..
kahvaltı menüm
1 dilim kepek ekmeği kızarmış:3 ünite
2 kk peynir:1 ünite
yarım domates:3 ünite
toplam 7 ünite kaldı 33 ünite
merhabaaalarrr
bende kendime bir günlük açtım artıkkk yediklerimi ne yaptığımı buraya yazıcam
kilo verme maratonuna 78.4 kiloyla başladım razamanda spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim hep bayramda verdiğim 1kiloyu geri aldım ama pes etmedim bayram sonrası sıkı bir başlangıç yaptım spora başladım..
ve bugünkü kilom 73.5ilk hedefim 65 olmak daha sonrada 60 inşallah..
kendime dişli rakipler arıyorumm
bu sabah saat 9 da kalktım yarım litre suyumu içtim
sporumu yapamadım
bir kase mısır gevreği yedim sütle
bir tanede incir
merhaba benn
bu sabah yine 9 gibi kalktım spor falan yok tabi kaldıramadım totomu
gittim tartıldım ve 72.5 çıktımm inanamadımm halada nasıl çıktığıma inanamıyorumm
yarım litre suyumu içtim biraz bekledim
10 gibi kahvaltımı ettim karbon diyetine başladımm bakalım inşallah hayırlı gelir..
kahvaltı menüm
1 dilim kepek ekmeği kızarmış:3 ünite
2 kk peynir:1 ünite
yarım domates:3 ünite
toplam 7 ünite kaldı 33 ünite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?