ben 79 kiloyum dün diyete başladım ilk hedefim 69 kilo olmak önümde bir on kilo var sonra bi on kilo daha verip 59 olmak istiyorum...herseferinde diyeti bozup tekrardan başlayanlardanım ama bu sefer son olsun istiyorum...16 aylık bebişim var emziriyorum...umarım hepberaber başarılı oluruz
çok teşekkür ederim tatlım evet biliyorum o maraton senin için daha önemli sen o maratonunu geç sonra kozlarımızı paylaşırız
bende sana başarılar diliyorum kuzucum sende başarıcaksın
merhaba benn
bu sabah yine 9 gibi kalktım spor falan yok tabi kaldıramadım totomu
gittim tartıldım ve 72.5 çıktımm inanamadımm halada nasıl çıktığıma inanamıyorumm
yarım litre suyumu içtim biraz bekledim
10 gibi kahvaltımı ettim karbon diyetine başladımm bakalım inşallah hayırlı gelir..
kahvaltı menüm
1 dilim kepek ekmeği kızarmış:3 ünite
2 kk peynir:1 ünite
yarım domates:3 ünite
toplam 7 ünite kaldı 33 ünite
akşam öğünü için bence çok fazla.azcık şu azcık bu diyosun ama kime neye göre az o tartışılır.bence karıştırmak yerine hepsini ayrı öğünlerde alsan bence daha iyi olur
güzel bir kahvaltı doyduysan mesele yok
bende burdayyıım bizim topicten vede kendi günlüğümden vakit ayırıpta gelebilirsem ne mutlu banaa
günlüğün hayırlı uğurlu olsuun ,kendine ait birgünlüğün en güzel yanı ne biliyomusun istediğin herşeyi yapabiliyorsun çünkü senin mekanın burasıı,,mesela az önce kendi günlüğümde kilo tablosu yaptım ve sadece ben varım listede ve biliyomusun birinci olmuşuuummmmmm
sağol canım ne zamndır yazamadım ama burayada 3 gündür yoktum ve galiba1 kilo alarak döndüm tok karnına tam 1 kilofazla çıktım aç nasıl olcak bakalım kendi günlüğünün birincisi he süperrr
sağol canım aminnn hepimiz verelim inşallah kilolarımızıkarbon diyeti çok güzel gerçekten daha tam yapamadım başladığım gün gezme çıktı bugunden itibaren yapıcam inşallah
ben 79 kiloyum dün diyete başladım ilk hedefim 69 kilo olmak önümde bir on kilo var sonra bi on kilo daha verip 59 olmak istiyorum...herseferinde diyeti bozup tekrardan başlayanlardanım ama bu sefer son olsun istiyorum...16 aylık bebişim var emziriyorum...umarım hepberaber başarılı oluruz
buyurr gel canımmm yarışalımm yarışalımmm son 1 haftam kaldı artık okulum açılıyor 1 haftamı çok iyi değerlendirmek istiyorumm..
bendee 60 a düşmek istiyorumm inşallah ikmizde hedeflediğimiz kilolara düşeriz..
3 günlük aradan sonra yine burdayım diyete tam gaz devam
bugün tartıldım ve 73.1 olmuşum
tabi biraz tuvalet problemimde var ama bakalım pazar günü tartıldığımda kaç olmuş olucam :18::18:
bugünkü kahvaltım
ince 1 dilim kızarmış beyaz ekmek: 12 ünite
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir: 1 ünite