Yarimm1'in Diyet Günlüğü

ben 79 kiloyum dün diyete başladım ilk hedefim 69 kilo olmak önümde bir on kilo var sonra bi on kilo daha verip 59 olmak istiyorum...herseferinde diyeti bozup tekrardan başlayanlardanım ama bu sefer son olsun istiyorum...16 aylık bebişim var emziriyorum...umarım hepberaber başarılı oluruz

çok teşekkür ederim tatlım evet biliyorum o maraton senin için daha önemli sen o maratonunu geç sonra kozlarımızı paylaşırız
bende sana başarılar diliyorum kuzucum sende başarıcaksın

Kesinlikleee :124:

çok sağol tatlım beniimm ..

iremerek kaçar.. herşey gönlünce olsun

hayırlı olsun canımmm
bende katılmak isterdim ama karbon diyeti bana zor geldi
yine takip ederim

merhabalarrrr.. kızlarr3 gündür yoktum düğünler falan giremedim kusura bakmayın şimdi cevap veriyorum yazdıklarınızaa..
canım tebrik ederim 1 günde 1 kg çok iyi hatta mükemmel üniteler ne anlama geliyo burda canım :S
bende çok beğendimm canım nasıl olduğunu anlamamıştım zaten ama 1 kilosunu geri aldım galibaa
canım o gün sadece döner yicektim zaten o nuggetı köfteyi falan kardeşime yapmıştım o yiyemedim sonra ben aldım

Günlüğü hayırlı olsun şeker
Dişliii rakipp hııııı buyrunn ben burdayımm
sağol canım.. buyur gel gel 2 karbon bakalım kaç kilo vercez ben yoktum 3 gündür sen kaç kilo verdin acaba:44: diğer topiği bir kurcalayım
sağol canım ne zamndır yazamadım ama burayada 3 gündür yoktum ve galiba1 kilo alarak döndüm tok karnına tam 1 kilofazla çıktım aç nasıl olcak bakalım kendi günlüğünün birincisi he süperrr
süper ne güzel kilo veriyorsun nazar değmesin Nazar karbon diyetini merak ettim bir araştırayım bakayım kahvaltı güzel görünüyor :)
sağol canım aminnn hepimiz verelim inşallah kilolarımızıkarbon diyeti çok güzel gerçekten daha tam yapamadım başladığım gün gezme çıktı bugunden itibaren yapıcam inşallah

buyurr gel canımmm yarışalımm yarışalımmm son 1 haftam kaldı artık okulum açılıyor 1 haftamı çok iyi değerlendirmek istiyorumm..
bendee 60 a düşmek istiyorumm inşallah ikmizde hedeflediğimiz kilolara düşeriz..

Kesinlikleee :124:

çok sağol tatlım beniimm ..

iremerek kaçar.. herşey gönlünce olsun
sağol canım benimm seninde herşeyy gönlüncee olsunnn iyi bak kendinee:79:
hayırlı olsun canımmm
bende katılmak isterdim ama karbon diyeti bana zor geldi
yine takip ederim

sağol canımm.. aslında pek bir zorluğu yok karbon diyetinin sadece değerlerini hesaplıcaksınn

3 günlük aradan sonra yine burdayım diyete tam gaz devam
bugün tartıldım ve 73.1 olmuşum
tabi biraz tuvalet problemimde var ama bakalım pazar günü tartıldığımda kaç olmuş olucam :18::18:

bugünkü kahvaltım
ince 1 dilim kızarmış beyaz ekmek: 12 ünite
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir: 1 ünite

bu da akşam yemeğimm
1 porsiyon tavuk eti :8
haşlanmış yumurta:0
yoğurt 2 yemek kaşığı:4
toplam da 12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…