yarın 2 sınavım var ama...

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar dün sevgilimle bugün buluşcaz diye konuştuk..zaten hemen hemen hergün görüşüyoruz..bugün öğlen oldu msj attım ben çok uykuluyum uyumak istiyorum dedi..bende anneme dün yarın okula gideceğim okulda işim var demiştim..bunu söyledim senin için anneme böyle söyledim ama diye istiyosan sen bize gel çok uykum var napayım dedi..bende bozuldum biraz bu şekilde msjlaştık bende ağlamaklı oldum evden çıktım öyle..yemin ederim çok kırıldım diyede msj attım..o da ya of taam geliyom yazdı..daha çok kırıldım bu sefer ya of demek zoraki geldi resmen..ama gelince maymunluk yaptı uykuluydum ya hadi barışalım dedi 2 saat kadar..barışmadım eve döndüm..facede karşılaştık aşkım yazdı gene soğuk dabrandm o da artık soğuk davranıyo..uyku sersemiydim falan dedi gece 4.30a kadar dizi izlemiş..bana çok kötü bişi dememiş ben hemen kırılıyomuşum..siz olsanız kırılmazmısınız aklım o konuda bi kaç gün görüşmeyim diye düşünüyorum

aklımda bunlar var ders bile çalışamıyorum

Son düzenleme:
Sınavınla ilişkisini bağdaştıramadım
Sınavlarım var ama ben bunları mı düşünüyorum demek istedin :44:

Canım yerinde olsam 2 sınavıma oturur bi güzel çalışırım
Hem kafan dağılır
Çok büyük bi tartışma değil,bi kaç güne kalmadan barışırsınız
Bilemiyorum belki bende kırılırdım ama gelmiş herşeye rağmen yanına
Ben uykulu olduğumda dünya yıkılsa ilgilenmem şahsen,haksızlık yapma

işin kötüsü bende çok uykuluydum cnm ve evden çıkmadan burnum kanadı neden geç cvp atıyorsun yazdı burnum kanadı dedim hiç sormadı bile sonra ben söleidm umrunda değlilim diye o da söylesem sanane diyecektin diyor bilmiyorum isnirim çok bozuk

Sanırım her ikiniz de sıkılmışsınız birbirinizden...
Bence ayrılın daha laçkalaçmadan...

çok acımasızca olmadı mı :18:

malesef doğrusu bu...
sen onun İçin yalan söliceksin
paşam mıçını kaldırım gelemicek
bahanesi de gece çok geç yatmış çok uykusu varmış...
sıradanlaşmışsınız malesef..

malesef doğrusu bu...
sen onun İçin yalan söliceksin
paşam mıçını kaldırım gelemicek
bahanesi de gece çok geç yatmış çok uykusu varmış...
sıradanlaşmışsınız malesef..

ya evet çok kötü oldı-um şuan ama o da yazın benim için memleketine gitmeyecek burda kalacak..geçen yazda aileisnin yanından çok burda kaldı

çok acımasızca olmadı mı :18:

Acımasız ama gerçek!
Hayat gibi...
Daha önce de onun facebook geçmişine takılmışsın,çocuğu tokatlamışsın vs.
Ben olsam dövdüğüm adamı hayatımda istemem.

Acımasız ama gerçek!
Hayat gibi...
Daha önce de onun facebook geçmişine takılmışsın,çocuğu tokatlamışsın vs.
Ben olsam dövdüğüm adamı hayatımda istemem.

ama normalde nereye şstesem götürür yazında burda kalacak bilmiyorum ki :26:

Tatlışım sen bu ders sınav işlerini halletsen kenara koysan da sonra bu oğlanla tepişsen olmaz mı?
Hani sınavlar geri gelmiyor ama adamı yine bulur yine tokalarsın.
Oflama puflama burada lak lak da yapma dersinin başına otur hem kafan temelli dağılır dersle
Ne dersin

gerçekten şuan tek ihtiyacım olan ders çalışmak valla çok haklısınız hemde son sınıfım mezun olacağım bu sınavlar çok öenmli
ama ne blim beni artık tınlamıyor sanırım diye içim parçalanıyor :18:

Sen de onu tınlama,bunun üstesinden ancak böyle gelirsin.
Bana duygularını önemsemediğimi düşünüp kızacaksın belki ama şu an üstüne kafa yorduğun mevzu "boş"
Yani ya zaten barışıp yine yakınlaşacaksınız ya da ayrılacaksınız.
Üzülemenin ,böyle acıklı triplere girmenin bir faydası var mı ? Yok..
Deneyimledim yani,hayat yine akıp gidiyor,sen o anlardan kaybettiklerindne oluyorsun sadece.
Son sınıftasın yolun sonuna gelmişsin ne güzel,yarın meslek sahibi olacaksın.
Bunları hayal et,evde veya sevgilinle sorunların olabilir inan bunları çözmenin anahtarı okulu bitirip hayatını kurmak.
Sen güçlü ol,ulaşılmaz ol bırak adam senin peşinden koşsun.
Genceciksin inan yazık ediyorsun üzülerek geçirdiğin bir dakikaya bile..
Değmez böyle tiplere,kimler çıkar daha karşına

prensesimm merhaba

sen çok duygusalsın belli. hem üzülüyorsun hem kıyamıyorsun.. ben de öyleyim seni çok iyi anlıyorum..naparsa yapsın vazgeçemem kimseden.. çok üzgünsün sınavın da var.. ben senin yerinde olsam anlatabileceğim ve beni anlayabilecek birine anlatır (ki kk bunun için mükemmel bi platform. ne kadar çok insan o kadar çok fikir. akıl akıldan üstündür..) rahatlardım. sen anlattığına,biraz olsun içini boşalttığına göre bu aşama tamamdır

otur bi güzel sınavlarına çalış. o seni düşünmüyorsa sen de onu düşünme diyeyim ki "yürü be asude kim tutar seni" tadında bi teşvik olsun

olan bitenin üzerine kötü not alırsan bu da çok üzer seni.. her şey üst üste gelir..

sonra da sakin kafayla ayrılayım mı devam mı edelim diye düşünür kararını verirsin

nasıl ki onun sana karşı seni üzmemek gibi bir sorumluluğu varsa ve sorumluluğunu yerine getirmemiş olması seni üzdüyse, senin sevenlerini de mükemmel bi geleceği böyle "minnak" bi problemden dolayı üzülüp dertlenip elinin tersiyle itmen üzecektir

haklısınız..ama çok zoruma gidiyor benle çıkmak için o kadar yıl peşiimden koştu:18: bilmiyorum belkide onu bu kadar sevmemi haketmiyor

haklısınız gerçekten..
sizce yaptığı affedilir mi
ya da seven insan bu tabırlara girer mi
birazdan çıkıp ders çalışacağım ama kafam almıyor şuan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…