yarın 2 sınavım var ama...

sınavlarına çalıs canım bızde sevgilimle geçen cuma bulusacaktık sınavıma girip öyle bulustuk annemede gezi var dedim akşam 6ya kdr gezdik. bu cumada gidicektik ama 2 tane sınavımda benım var :/bu cuma gidemicez bana anlayıs göstermesi lazım. öyle oflaması flanda fazla kırıcı bişey değil aslında "gelmek istemiyorsan gelmeyebilirsin uyu" deseydin keşke. madem uykusu varmıs ayılınca anlardı zaten sende peşinden sürüklerdin.

bence sen abartmışsın..özel bir görüşme değilmiş ki, kendin demişsin hergün görüşüyoruz diye.. bir gün de görüşmeseniz nolur ki..bu kadar büyütmeye gerek yok

haklısınız..ama çok zoruma gidiyor benle çıkmak için o kadar yıl peşiimden koştu:18: bilmiyorum belkide onu bu kadar sevmemi haketmiyor

Koşar,doğrudur..
Ama hevesi geçmiştir,sen böyle bu tavırlarla devam ettikçe daha da geçecek.
Ben sana yolu söylüyorum şimdi çok üzgünsüzn ya iyi güzle madme üzgünsün arama sorma sen de sil onu kafandan yine evde otur ağla.
Ama tutumun bu olsun,peşinden koşan erkeklere de çok kanma tatlışım.
burada da bazı kadınlar bunu hava atma meselesi olarak kullanır kocam peşimdne 5 yıl koştu yok bir dönüp yüzüne bakmadım falan.
böyle abartı haraketlerdeki erkekler sonra çabuk sıkılır,av olarak görür çünkü böyle ulaşılacak ciğer gibi.
anladın mı,o yüzden senin hedefin sağlıklı ilişkiler kurmak.
134354 tane konu açmışsın bu erkek arkadaşın için bence hepsi birbirindne saçma
bırak ne hlai varsa görsün sen onunlayken de mutsuzsun şimdi o yok yine mutsuzsun.
bak hala boş boş konuşuyoruz burada git ders çalış !
seni 17 yaşındaki kardeşinden,annenden bu garip sevgilinden ders kurtarır ancak.
şimdi anlamıyorsun seneye bu zamanlar ne demek istediğimi anlarsın garanti veriyorum sana.

genel tavrı böyle değil aslında..çoğu zaman kendi der erken çıkabildiğin kafdar erken çık daha çok görüşelim diye

25 yaşındayım ben o da benden 1 yaş büyük

ooo sen de benden 7 yaş büyüksün 18 yaşındayım. maalesef o anki psikoloji ile ani kararlar veren, sonrasında kırdığına üzdüğüne üzülen bi insanım.. çok hassasım.. bana yapılan önemsenmeyecek bişey olsa bile fazlasıyla önemser üzülürüm. inceldiği yerden kopsun der harekete geçerim. sakinleştikten sonra olan bitenin üzerine bir de neden abarttım ne vardı bu kadar büyütecek sorusu eklenir.. bu arada en mantıklı düşündüğüm anlar sinirli olduğum anlardır..yani sağlıklı bir öneride bulunamayabilirim sana.. gerçi kendimden başka herkese faydam dokunur ama.. yine de bil isterim bunları:)

bir kez aşık oldum. olmadı.. kolay sevebilen biri değilim. ama şunu biliyorum ki kaderden öteye gidilmiyor.. yani kaderinde o yoksa ama büyük ama küçük bir problem oluyor ve ilişiğin kesiliyor.. şuan senin ve bu mesajı okuyan diğer arkadaşların, 18 yaşındasın pek bi felsefe yaptın demesini yadırgamayacağım. çevremdeki insanlardan çok şey öğrendim.. hala da öğreniyorum.. buradaki insanlardan da öğrendiklerim olmuştur.. 1 insan 1 hayat.. o yüzden rahatlıkla söyleyebiliyorum bazı şeyleri..

sen gerçekten kendini düşün. o seni düşünse en kritik dönemde sen bunlarla boğuşuyor olmazdın. büyük bir suç mu işlemiş? hayır. ama nihayetinde üzüldün. ve sürekli böyle düşün. bana kızacaklar belki. nefrete sevk ettiğimi düşünenler de olacak. alıştım tepki almaya o yüzden pek üzmeyecek bu beni. maalesef nefret, aşkı ve takıntıları bitirecek tek şey.. o yüzden böyle düşün..

ben aşık oldum ve olmadı demiştim. sonrasında ne mi oldu? hayatımın en kötü bir yılını geçirdim. ilk kez sorumluluk sınavlarına kaldım. ortalamam düştü..hala izlerini taşırım o günlerin.. şimdi mezun oluyorum.. o yılı hatırlamak dahi istemiyorum.. sen de kendini üzme boşuna.. inan olan sana olacak..

ve herkesin de söylediği gibi karşımıza neler çıkacak.. ben buna inanıyorum.. önce sen! unutma..

Bence ayrılınacak bir durum yok ama, ben olsam bende tepki verirdim. Belli ki sıkılmış birazcık senden, yani artık uyumaktan daha öncelikli değilsin ona göre, ilişkinin ilk zamanlarında öyle değildir eminim. Yapman gereken bence tripli mesajlarla vs, iletişiminizi, beraber geçirdiğiniz zamanı kalitesizleştirmek yerine birsüre fazla yüzgöz olmamak mümkün olduğunca az görüşmek, fazla üstüne düşmemek, görüştüğünüz nadir zamanlarda gayet iyi bir sevgili olmak, keyifli gözükmek ama buluşmaları fazla uzatmamak. Yani onun sana yaptığının aynısını sen ona yapıcaksın, emin ol çok işe yarıyor hertürlü ilişkide.

kızlar haklısınız ama durum hep bu şekilde değil...bu adam ailesinin yanına gitmed geçenlerde ben seni özlerim dedim diye. eşinden boşanan ablasını eski kocasının rahatsız ettiğini öğrendi dün belkide onun etkisi var..belkide farkında olmadan hala onu koruyorum

canım bence ortada sorun falan yok ya ne kadar büyütmüssün bunamı sıkıyorsun canını bu kadar :s yani ciddi hiç bişe yok nesini dert edyorsun hala, ki ayrılmak falan nedir böyle bişey için :s inan bi ilşki için bu dert değil, hepimzn böyle zamanları olur anlayış göstersek bişey ekslmez ikmzndende :) ben seni 17 yaşında falan sandım buna bu kadar takılınca 25 yaşında olmana şaşırdım doğrusu :s

bi arkadaş daha yazmış daha küçük sandım diye..bunlara hiç şaşırmadım annemde öyle der hep...neyse çocuk kalmak iidir diye avutayım kendimi

o an kızmakta haklısın ama bunun üstnde durmaya değmez bile sana böyle dedi die uykusundan öncelikli falan değilsndr ya bilmyorum bana çok saçma geldi açıkçası yani o an kızmakta trip atmakta haklısın ama o anı o anda bırakmak yeterli bunu uzatıp dahada trbe bağlamak sıkar insanı ki gelmiş netice olarak ve kendn diyorsun gelnce kötü waktte geçirmemişsnz erkeklern böyle zamanları oluyor bazen, yani bununlada ilşki bitriliyorsa yuh artık, benden bunun için ayrılacak insan zaten yanımda olmasn

çoçuk kalmak iidir canm ama kendne böyle şeleri dert etme karşındaknde sıkarsın

yok gidiyorum ama hiç sevmediği halde benle saatlerce mağazada gezer sosyete pazarınada gelir ne bilim

25 yaşındasın ve ilişkinin sağlam olarak yürüttüğünün kanıtı bu öyle mi?
Aslında ayrılmayın çünkü adam da bir garip.
Dayak yediği kızla beraber olmaktan rahatsız olmadığına göre onda da normal olmayan bir şeyler var,belli..

bence insanlik hali uykusu gelmis olabilir. kirildiginizi anladiginda gelmis, umursamamazlik yapmamis.
ama sizin icin suan önemli olan yarinki sinaviniz. insallah iyi gecer ve siz bunun haberini verirken unutulur gider bu olay :)

bi arkadaş daha yazmış daha küçük sandım diye..bunlara hiç şaşırmadım annemde öyle der hep...neyse çocuk kalmak iidir diye avutayım kendimi

Yanlış anlama ama çocuk kalmak pek öyle iyi bir şey değildir.

kızlar abartsaydınız
altı üstü uykum var demiş yahu ne var bunda? çocuğun gecesi gündüzü sen olamazsın ya canım. bir de o uykusuz haline rağmen kalkmış gelmiş sen de surat yapmışsın. canım nolur alınma ama ben çocuğun yerinde olsam hayatta bu gerginliği çekmez direk dönerdim evime. böyle hesaplı hareketler bana çok garip geliyor. işte çocuk uykum var dedi beni ekti ben de bir süre ona soğuk davranmalıyım gibi... ilişki oyun değil yani. bu kadar ufak bir şey için bu hesaplara girmek seni de yıpratıyor gördüğün gibi.

bana kızma böyle yazdığım için ama kendine biraz objektif şekilde yaklaşman lazım bence canım

ilşkimi sağlam olarak yürüttüğüme kanıt olsun diye söylemedim çok umursamaz olmadığını söylemek için belirttim

normal olmayan bişey olabilir ondada bilmiyorum psikolog değilim..ama sınıf arkadaşlarım ve yakın arkadaşlarım hep gözünü içine bakıyor seni çok seviyor diyorlar çok efendi saygılı biri diyorlar sağlam bişey varsa kanıtım budur

aynen katılıorum ya ağzına sağlık

canım bu tokat meselesi nedir ya, çocuga tokatmı attın ? ne war bunda anlamadım olablir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…