yarın 2 sınavım var ama...

bence boşwer herşeyi böle minik şeleri kafaya takma ilşkinin tadını çıkar yoksa sen üzülrsn-

bence boşwer herşeyi böle minik şeleri kafaya takma ilşkinin tadını çıkar yoksa sen üzülrsn-

cnm sevgilim facebookta bi kızla konuşmuş ben kim dedim akrabam dedi ama yalan söylemiş bu ortaya çıktı tanımadığı bi kızmış bende yalan söylediği i çin kendime hakim olamadım tokat attım yüzünü yoldum falan evet çok yanlış olabilir ama o an nasıl için yandı yaşamayan bilemez

ohhh iyi bile yapmışsın bence, ilşkide olur böle şeler, oda anlamıştr bi daha böle bişe olunca senin nasıl çıldrcanı, ya ilşknzde bu anlattıkların kadaryla hiç bi sorun yok bence ne kendi canını nede onun canını sık böyle yapmaya dewam edersen aranz açılır, bence şimdi ona güzel bi mesaj at :)

cnm ne olursa olsun kızla konuşması hata ama ortada kıza asılma falan yok canım bile yazmamış hernneyse o günden sonra face hesabını kapatmayı teklif etti yok dedim sonuçta bi hata yapacaksa ordan tekrar yapsın bu sefer affetmezdim..neyse sağol cnm ya içim rahatladı biraz ben ders çalışmaya başlayım..yok yok msj atmam ona ama daha:)

sevgılın ayıp etmıs ama ,abartılacak kadar da degıl tatlım .

boyle eften puften sebeplere takılıp ılıskıyı yıpratmayın .

hıc gerek yok ,"trıp atmaya, mızmızlanmaya, kustum sana "

tepkılerıne ınan hıc gerek yok .

bunları sureklı yapınca ılıskı sıradanlasır ve patlama noktasına gelırsınız .

o yuzden gerek yok tatlım ,ıkınız de kırmayın bırbırınızı .

msj attı şimdi ders çalışıyormusun aşkım diye bende evet falan dedim kızlar

Son düzenleme:
Offlayıp pufflayacağına aşkım bize gelsen de beraberce uyusak bugün diye güzelce konuşsa bir şey yokmuş ama sevgilin çok umursamaz davranmış bence de ..

Al benden de o kadar ben de 17 sanmıştım 25'miş meğersem
Konunun başını okurken heralde sonra barıştık dersin diye bekledim ama tam aksini söylemişsin .
Bence çok gereksiz yere soğukluk* olmuş aranızda .
Ki çocuk birde uykulu uykulu gelmiş yanına .
Eğer ondan ya da kendinden sevginden şüphe ediyorsan ya da sıkıldıysan artık bitir .
Laale'ninde dediği gibi ilişkiniz laçkalaçmadan bitsin daha iyii .

sıkılmadım hem ondan sıkılsam bu kadar sorun etmezdim takmazdım ki
bence ilişkimiz laçkalaşmadı ama bilmiyorum herkesin görüşü farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…