Yarın ameliyat oluyorum:)

Ben izmirde can kopal siz kime yaptıracaksınız?
Ben henüz karar vermedim bendeki en büyük sorun kararsızlık o kadar iyi ki doktorlarımızın çoğu insan seçemiyor inanın.Seçip olanların kararlığını takdir ediyorum.Benim hayatımın en kötü tarafı hep kararsız olmuş olmamdır.Bu da beni üzüyor.Siz tek başınızamı bu doktora karar verdiniz yoksa çevreniz aileniz etmisi oldumu? Allah hayırlısını versin inşallah.

En kısa zamanda seçmek istiyorum karar vermek istiyorum dün bir ev kazası geçirdim alnımı çarptım ve iz oluştu şişti birde bu çıktı şimdi Allah hayırlısını versin.

Canım okadar cok doktor okadar cok burda yorum varki herkesle ilgili her doktora ii yorumda kötü yorumda var benimki biraz hızlı old gözümü karartım doktorumu sevdım sadece bi an güvendim becerebilirmiş gibi geldi inş allah pişman etmez nitekim bu forumda onunla ilgili olumlu yada olumsuz yorumlarda var ama, süreç uzadıkça insan dha bi strese giriyor gibi :/ inşallah sizde kendinizce en uygununu en yakın zamanda bulursunuz

Canım okadar cok doktor okadar cok burda yorum varki herkesle ilgili her doktora ii yorumda kötü yorumda var benimki biraz hızlı old gözümü karartım doktorumu sevdım sadece bi an güvendim becerebilirmiş gibi geldi inş allah pişman etmez nitekim bu forumda onunla ilgili olumlu yada olumsuz yorumlarda var ama, süreç uzadıkça insan dha bi strese giriyor gibi :/ inşallah sizde kendinizce en uygununu en yakın zamanda bulursunuz
Amin inşallah Allah bizi utandırmaz bu yola baş koyduk bi işe giriştik inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz.Çok teşekkür ederim şimdiden geçmiş olsun.

Arkadaşlar ameliyatımi oldum şuan hastahanedeyim yarın taburcu olacağım öncelikle korkulacak hicbirsey yok tek bir sızı dahi duymadım narkozdan hemen uyandım ve uyanırken saçmalamadim açık teknikle yapıldı ameliyatim yaklaşık 1.30 saat sürdü şuan tek sıkıntım ağzımdan nefes alıyor olmam yarım saatte bir 5dk buz yapıyorum aynaya baktım şimdiden kendimi tanıyamadım yüzüm çok şişti güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum resimde eklemeye çalışacağım

lidow_201662121413806.webp

Çok geçmiş olsun şiş olmasına rağmen aşırı güzel duruyor ve morarma olmamış bayıldım

Ben henüz karar vermedim bendeki en büyük sorun kararsızlık o kadar iyi ki doktorlarımızın çoğu insan seçemiyor inanın.Seçip olanların kararlığını takdir ediyorum.Benim hayatımın en kötü tarafı hep kararsız olmuş olmamdır.Bu da beni üzüyor.Siz tek başınızamı bu doktora karar verdiniz yoksa çevreniz aileniz etmisi oldumu? Allah hayırlısını versin inşallah.
Doktor seçimi gerçekten önemli çünkü geri dönüşü yok umarım sizin için en hayırlısı olur :)

Kızlar bu da son durumum narkozun etkisiyle dudağımı ısırmisim uyanırken dudağım sis ve yüzüm şişti ama buzu bırakmadım morarma çok az seviyede 2.günüm
lidow_20166219633238.webp

Burunlarımız gerçekten benziyor :) inşallah cok memnun kalırsınız

Back
X