Yarın ameliyat oluyorum:)

Iki çeşit tampon var birisi slikon can yakmaz cikartirken deliklidir digerine gore nefes alabilirsin digeri eskiden kullanılan can yakan tamponlar

İnan bilmiyorum yüzünde buz vardı çıktığımda onu aldırdı buz koy mayın dedi. Çok sorunlu bi Burnum yoktu ..bana 2 tampon koyduğunu söylüyor? Sizin bi bilginiz varmı bu konuda.? Herkese birtane konulurken bana neden 2 tane koydu anlmdim sordum söylemedi de sebebini?
Bence buz koy bir zarari yokki buzun ödemelerinin gitmesi icin buz gerekiyor

Hepinizin burunlarınızı gördüm gayet güzel olmuş 10 gün sonra benimde ameliyatım var çok gerginim inşallah güzel geçer en çok korktuğumda revizyon ihtimali :(

Iki aya 3 gun kala buyrun hanımlar:)

Eklentiler

• lidow_201681717550971.webp
    lidow_201681717550971.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 173
Kızlar bnde ameliyat oldum 3. Günüm bugün yüzüm çok sis doktor buz koymami istemedi ilk çıktığımda vardı aldırdı.2 farklı tampon koymuş bana böle birşey hic duymadım bilgisi olan varmi O ozzgee5
merhaba esima öncelikle geçmiş olsun. Dr.umuz aynı yanlış hatırlamıyorsam. Bana da 2 çeşit tampon koymuş. 4. gün ilk tamponu aldı. Bu tampon burun kanatlarını desteklemek için burun ucundaki kısa tamponlardı. İçeride diğer tamponlarım ve alçımhala duruyor. Senin büyük delikli silikon tamponların ve alçın kaçıncı günlerinde çıkmıştı?

İnan bilmiyorum yüzünde buz vardı çıktığımda onu aldırdı buz koy mayın dedi. Çok sorunlu bi Burnum yoktu ..bana 2 tampon koyduğunu söylüyor? Sizin bi bilginiz varmı bu konuda.? Herkese birtane konulurken bana neden 2 tane koydu anlmdim sordum söylemedi de sebebini?
burun kanadına koyduklarını söylüyor :)

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. :) burnunuz çok güzel görünüyor. soldaki 2 ay sonraki hali, sağdaki alçının çıktıgı günkü hali mi acaba?
Evet sagdaki alcinin ciktigi gun soldaki bugun cekildi 2.ayda yani cok teşekkür ederim:)

Kızlar bugün alçım alındı burnumun ucu çok fazla büyük şişler inecek deniyor ama ne ölçüde iner bana sanki böyle kalacak gibi geliyor burun ucu çok şiş olupta sonrasından baya baya inen var mı aranızda bana çok da inmeyecek gibi geldi

Kızlar bugün alçım alındı burnumun ucu çok fazla büyük şişler inecek deniyor ama ne ölçüde iner bana sanki böyle kalacak gibi geliyor burun ucu çok şiş olupta sonrasından baya baya inen var mı aranızda bana çok da inmeyecek gibi geldi
Canim benim dun yukledigim fotoğrafa baksana ne kadar sisti ilk çıktığında:) iniyor sıkma canini

Ozgecim benim burnumun kavis yeri oldukca sisti.. suan 3. Gunumdeyim.. alciyi zorluyor hatta..dokunca agriyor.. oraya da buz koymam gerekir mi? Bide o kisim alci alindiktan sonra hemen normale doner mi.?

Ozgecim benim burnumun kavis yeri oldukca sisti.. suan 3. Gunumdeyim.. alciyi zorluyor hatta..dokunca agriyor.. oraya da buz koymam gerekir mi? Bide o kisim alci alindiktan sonra hemen normale doner mi.?
Alcili yere buz koyamazsin yani burnuna buz koyma baski yapma hicbir sekilde yanaklarına goz altlarina koyabilirsin hemen normale donmuyor tabiki biraz beklemen gerekecek:)

Back
X