Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence buz koy bir zarari yokki buzun ödemelerinin gitmesi icin buz gerekiyorİnan bilmiyorum yüzünde buz vardı çıktığımda onu aldırdı buz koy mayın dedi. Çok sorunlu bi Burnum yoktu ..bana 2 tampon koyduğunu söylüyor? Sizin bi bilginiz varmı bu konuda.? Herkese birtane konulurken bana neden 2 tane koydu anlmdim sordum söylemedi de sebebini?
Bende görebilecek miyim 2 ayıIki aya 3 gun kala buyrun hanımlar:)
Gorursun merak etme bende oyle diyordum:)Bende görebilecek miyim 2 ayıçok zor geliyo beklemek
Gorursun merak etme bende oyle diyordum:)
Ilk zamanlara gore daha rahat kullaniyorum ameliyat oncesinde oldugu kadar degil tabi:)Şu an burnunu rahat kullanabiliyomusun hala hassas mı?
merhaba esima öncelikle geçmiş olsun. Dr.umuz aynı yanlış hatırlamıyorsam. Bana da 2 çeşit tampon koymuş. 4. gün ilk tamponu aldı. Bu tampon burun kanatlarını desteklemek için burun ucundaki kısa tamponlardı. İçeride diğer tamponlarım ve alçımhala duruyor. Senin büyük delikli silikon tamponların ve alçın kaçıncı günlerinde çıkmıştı?
burun kanadına koyduklarını söylüyor :)İnan bilmiyorum yüzünde buz vardı çıktığımda onu aldırdı buz koy mayın dedi. Çok sorunlu bi Burnum yoktu ..bana 2 tampon koyduğunu söylüyor? Sizin bi bilginiz varmı bu konuda.? Herkese birtane konulurken bana neden 2 tane koydu anlmdim sordum söylemedi de sebebini?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. :) burnunuz çok güzel görünüyor. soldaki 2 ay sonraki hali, sağdaki alçının çıktıgı günkü hali mi acaba?Eki Görüntüle 1873946 alcinin ciktigi gun ve 2.ay :)
Evet sagdaki alcinin ciktigi gun soldaki bugun cekildi 2.ayda yani cok teşekkür ederim:)Merhaba öncelikle geçmiş olsun. :) burnunuz çok güzel görünüyor. soldaki 2 ay sonraki hali, sağdaki alçının çıktıgı günkü hali mi acaba?
Canim benim dun yukledigim fotoğrafa baksana ne kadar sisti ilk çıktığında:) iniyor sıkma caniniKızlar bugün alçım alındı burnumun ucu çok fazla büyük şişler inecek deniyor ama ne ölçüde iner bana sanki böyle kalacak gibi geliyor burun ucu çok şiş olupta sonrasından baya baya inen var mı aranızda bana çok da inmeyecek gibi geldi
Canim benim dun yukledigim fotoğrafa baksana ne kadar sisti ilk çıktığında:) iniyor sıkma canini
Dur sana ozelden ulasayimÖzge fotoğraflar yandan öndeki şişliklerin nasıldı? Ne kadar indi telefondan fotoğraf atamıyorum ben ya
Alcili yere buz koyamazsin yani burnuna buz koyma baski yapma hicbir sekilde yanaklarına goz altlarina koyabilirsin hemen normale donmuyor tabiki biraz beklemen gerekecek:)Ozgecim benim burnumun kavis yeri oldukca sisti.. suan 3. Gunumdeyim.. alciyi zorluyor hatta..dokunca agriyor.. oraya da buz koymam gerekir mi? Bide o kisim alci alindiktan sonra hemen normale doner mi.?