Yarin ameliyat var

Yaa gozun aydin rahatlamissindir:) darisi basima Benim dundendir cok bogaz agrim vardi iskence gibiydi persembe gununu iple cekiyorum yani tampon ve alcilarin alinmasini. Fotograf varsa bakabilir miyim cok sis var mi su an.
Olur ben göndereyim. Fotoğraf
Çok rahatladım gerçekten bu gece rahat uyudum

Merhabalarrr son durumlarınız nasıll? Bir hafta sonra ameliyat randevum var çok heyecanlıyım 😊 özellikle önerebileceğiniz bir seyler var mı?

Merhabalarrr son durumlarınız nasıll? Bir hafta sonra ameliyat randevum var çok heyecanlıyım 😊 özellikle önerebileceğiniz bir seyler var mı?
Geçmiş olsun şimdiden :) ben ameliyat olalı 22 sinde bir ay olacak vay be ne çabuk geçti günler . Canım öncelikle iyi düşün ki iyi olsun moralini yüksek tut. Ameliyat sonrası burnundan nefes almak zor olduğu için Gece boğaz ağrısı oluyordu bu yüzden pastil kullandım bol su içtim sıvı beslendim kremleri sürdüm ağır kaldırmamaya çalışıyorum yatarken Çift yastık kullanılıyor .çocuğuma dikkat ediyorum vurma tehlikesine karşı ilk 2/3 gün sıkıntılı oldu bende sonrası iyileşme süreci başlıyor hızlıca .

Geçmiş olsun şimdiden :) ben ameliyat olalı 22 sinde bir ay olacak vay be ne çabuk geçti günler . Canım öncelikle iyi düşün ki iyi olsun moralini yüksek tut. Ameliyat sonrası burnundan nefes almak zor olduğu için Gece boğaz ağrısı oluyordu bu yüzden pastil kullandım bol su içtim sıvı beslendim kremleri sürdüm ağır kaldırmamaya çalışıyorum yatarken Çift yastık kullanılıyor .çocuğuma dikkat ediyorum vurma tehlikesine karşı ilk 2/3 gün sıkıntılı oldu bende sonrası iyileşme süreci başlıyor hızlıca .

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 😊🌸 açık mıydı ameliyatınız? şişliğiniz ne durumda? Bakışınız gülüşünüz düzeldi mi?

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 😊🌸 açık mıydı ameliyatınız? şişliğiniz ne durumda? Bakışınız gülüşünüz düzeldi mi?
Rica ederim, kapalı ameliyat oldum. hala şişlerim var fazlasıyla tam anlamıyla gülemiyorum. bende pek bir değişiklik olmadı. uzak çevrem sende bir güzellik var diyorlar. yakın çevrem evet güzel ama önce ki burnunda güzeldi diyorlar.
bazen düşünüyorum çok fazla mı doğal olmuş:) ama endişelerim var üst yan taraflar çok şiş. ben onların nefes almamı kötü etkilemeyecek kadar daralmasını istemiştim.

Rica ederim, kapalı ameliyat oldum. hala şişlerim var fazlasıyla tam anlamıyla gülemiyorum. bende pek bir değişiklik olmadı. uzak çevrem sende bir güzellik var diyorlar. yakın çevrem evet güzel ama önce ki burnunda güzeldi diyorlar.
bazen düşünüyorum çok fazla mı doğal olmuş:) ama endişelerim var üst yan taraflar çok şiş. ben onların nefes almamı kötü etkilemeyecek kadar daralmasını istemiştim.
A

Anladım teşekkür ederim 😊 çok geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda iner şişlikler hemencecik oturur burnunuz istediğiniz gibi olur☺️

Kizlar yarin yani 23 mayis 2019 da diyarbakirda haluk bilek'e ameliyat olacagim. Sorusu olanlar olursa burdan cevaplarim.
Ancak benim size bir sorum var 1 gece hastanede yatacagim. Ne gibi hazirliklar yapmaliyim sizce bana ilk gunler cok faydasi olacak seylerden bahsedebilir misiniz acaba. 😥
Merhaba doktorunuzdan memnun kaldınız mı şu ana kadar herhangi bir sorun yaşadınız mı şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhabalar. 1 yil oldu nerdeyse ben memnun kaldim simdilik bi sikinti yok. Ayni doktora burun yaptirip pisman oldum diyen tanidigim da oldu ama kesinlikle cok fazla pimpirikliginden. Ben cok takintili degilim bir de derim ince oldugu icin de iyilesme sureci cabuk oldu. Ne bekliyosun kriterlerin ne ihtiyacin ne diye dusunup arastirmani yapabilirsin ama dogal burun yapmak konusunda yapilanlari da gordugum kadariyla haluk hoca basarili.

Back
X